Meer resultaten voor fotografie cursus rotterdam

 
fotografie cursus rotterdam
Beter fotograferen met je mobiel Else Kramer.
In en om mijn studio aan de Javastraat 8-D, Scheepvaartkwartier, Rotterdam. Op zondag 27 augustus 2017 van 13.30-16.30. Wat kost het? De deelnamekosten zijn 127 euro incl. Krijg je ook wat te eten en drinken? Drinken en versnaperingen ja, versnaperingen! Wat als je de workshop cadeau wilt doen? Dan zorgen wij voor een mooie cadeau-PDF. Stuur dan na je bestelling even een mail naar cadeau@elsekramer.com waarin je de naam van jarige, gevers en eventuele gelegenheid vermeldt. Waar kan ik me aanmelden en betalen? Met een druk op deze knop of via deze link. ik doe mee! Wil je een impressie krijgen van mij als juf? Kijk dan naar de instructie filmpjes op mijn videoblog! En ben je verhinderd op deze data of leer je liever vanuit huis? Schrijf je dan in voor de online cursus smartphone fotografie!
fotografie Rotterdamse Volksuniversiteit.
Cameraverkenning en fotografie in de praktijk 3 4. Wordt en is speciaal samengesteld voor mensen die een eigen stijl willen ontwikkelen en je wilt graag je fotografische kennis naar een hoger niveau tillen. Deze activiteit gaat door, inschrijven is nog mogelijk.
START Rotterdamse Fotografieschool.
Is een cursus al volgeboekt? Stuur ons een e-mail en we houden je op de hoogte wanneer de volgende cursus van start gaat. De Rotterdamse Fotografieschool is initiatiefnemer van RotterdamStreets. Een collectief van Rotterdamse straatfotografen. Deze website wordt zeer regelmatig, in het bijzonder met betrekking tot de beschikbaarheid van cursussen en workshops, bijgewerkt en aangepast. Laatste aanpassing: 21 september 2017. De Rotterdamse Fotografieschool organiseert sinds 2005 fotografiecursussen en workshops voor beginners, half gevorderden, privé lessen en opleidingen op maat. Met een fotocursus worden in een aantal dagdelen theorie, praktijk en creativiteit stap voor stap uitgelegd. Pas gestart met fotograferen, niet tevreden over je fotos en wil je weten wat de mogelijkheden van je nieuwe camera zijn? Je kent de belichtingsdriehoek en je wilt jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn de fotocursussen van de Rotterdamse Fotografieschool de ideale manier om verder te komen in de boeiende hobby fotografie.
Cursus fotografie Den Haag Rotterdam Expressions Fotografie by Arjen Eeken Fotografie.
Cursus fotografie voor beginners. De cursus is in onze fotostudio in Den Haag, op een steenworp afstand van Rotterdam, Zoetermeer en Leiden. Gratis parkeren, en op slechts 5 minuten van de snelweg. Voor de beginner zoals ik is dit een uitstekende start om overweg te kunnen met je spiegelreflexcamera.
Geschikte fotocursus omg. Rotterdam? NCN Forum.
Discussies over opleidingen, cursussen, boeken en websites op het gebied van fotografie. Zoek Uitgebreid zoeken. 11 berichten Pagina 1 van 1. Geschikte fotocursus omg. Bericht door HannahV zo jun 15 2014 730: pm. De titel zegt het al. Ik ben op zoek naar een voor mij en mijn vader geschikte fotocursus. Ik weet alleen niet goed waar ik naar zoek, haha. Ik heb zeker nog niet alle instellingen door maar probeer wel van alles. Of ik het goed doe is een tweede, dus dat zullen we bij de cursus wel merken Wat voor soort cursus zou voor mij geschikt zijn?
Workshop Dierentuinfotografie Cursus fotografie.
door gaas en glas fotograferen, zorgen aan het einde van de workshop voor een bredere kennis van de fotografie. Je krijgt waardevolle tips incl. hand-out om je materiaal en camerakennis uit te breiden en gelegenheid om het geleerde in de praktijk te oefenen.
Fotografie workshop in Rotterdam Han Schnek.
Han Schnek biedt een fotografie workshop aan in Rotterdam waarmee je in één dag leert sprekende reisfoto's' te maken. Weinig theorie en leren in de praktijk: dat is het motto van deze fotografie cursus in Rotterdam! Persoonlijke begeleiding bij cursus fotografie in Rotterdam.
Fotografie Workshops in Rotterdam: Spaar nu tot 70% op fotografie workshops in Rotterdam GROUPON.nl.
Online cursus Digitale Fotografie van Digifotocursus voor beginners en gevorderden. Kies voor een cursus Digitale Fotografie BASIS l, BASIS II, GEVORDERDEN of alledrie bij elkaar COMPLEET, incl. 6 uur durende fotoworkshop basis" bij Fotoworkshops Rotterdam. Leer in 1 dag meer uit je camera halen en maak kennis met begrippen als sluitertijd, diafragma, scherptediepte, ISO-waarde en witbalans.
Fotoworkshops-Rotterdam fotoworkshops, fotowandelingen, bedrijfsuitjes.
Heb je je camera nog op de automaat staan, maar wil je betere resultaten met je camera bereiken? Dan wordt het nu tijd voor een goede en duidelijke workshop! fotoworkshop, fotoworkshops, fotocursus, Rotterdam, digitale, fotografie, workshop, cursus, fotowandeling, portretfotografie, digitaal, camera, kadobon, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, dagtocht, fotodagtocht, fotowandelingen, thema, dagtocht, Delft, Gouda, Tiengemeten.

Contacteer ons