Meer resultaten voor rotterdamse fotografieschool

 
rotterdamse fotografieschool
André Nijenhuis Rotterdamse Fotografieschool.
Hoe bewerk ik mijn bestanden? Een workshop kenmerkt zich door leren in de praktijk. Met ingang van 15 juli 2016 gaan wij met de fotografieschool verhuizen naar de Coolhaven 238c te Rotterdam. Tegelijkertijd veranderen we van naam: Fotografieschool André Nijenhuis wordt Rotterdamse Fotografieschool.
rotterdamse-fotografieschool Yvonne Ciao.
Omdat ik de volgende dag nog een afsluitende workshop van de zomercursus had in Rotterdam, ging ik de lieverds toch alvast even knuffelen toen ze goed en wel wakker waren. Toen ik doodmoe, maar voldaan uit Rotterdam terugkwam, was mijn grote kleine vriend Rocky, verdwenen, hij laat een leegte achter.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
cursus Rotterdamse Fotografieschool.
Het fotografie blog van de Rotterdamse Fotografieschool voorziet gebruikers van informatie over cursussen, workshops, handige fotografie tips, kennis, tutorials, inspiratie en nog veel meer. Zoeken Zoeken naar: Zoeken. 20 juli 2016 18 juni 2017 rotterdamsefotografieschool. Als gevorderde fotograaf ben je bekend met de techniek van het fotograferen.
Rotterdamse Fotografieschool RotterdamseFotografieschool Photos / 500px. logo.
informatie Photo Atelier André Nijenhuis.
Neem dan contact op via het contactformulier. André Nijenhuis organiseert sinds 2005 diverse fotografiecursussen en workshops. Met ingang van 1 september 2016 onder de naam Rotterdamse Fotografieschool. Er zijn fotocursussen voor beginners, half gevorderden en gevorderden, workshops en privé lessen.
START Rotterdamse Fotografieschool.
Naast de bestaande cursussen en workshops verzorgt de Rotterdamse Fotografieschool ook privéles voor één of meerdere personen. Of het nu gaat om de techniek van je camera, studiofotografie, webshop fotografie, coaching of een combinatie daarvan, de inhoud van de privélessen zijn naar eigen behoefte samen te stellen.

Contacteer ons