Meer resultaten voor hbo opleidingen groningen

 
hbo opleidingen groningen
Hogescholen en universiteiten in Groningen Reviews Ervaringen.
Groningen telt ruim 50.000 studenten waarvan bijna de helft aan de RuG studeert. Een groot deel van de overige 25.000 studenten studeert aan de hogeschool van Groningen: de Hanzehogeschool. Naast het ruime aanbod van HBO en WO-opleidingen zijn er in de stad ook genoeg faciliteiten.
Hanzehogeschool Groningen.
Omdat de Hanzehogeschool Groningen in het noorden van ons land ligt, is deze Hogeschool belangrijk voor het kennisniveau in deze regio. Het is een grote hogeschool met meer dan 20.000 HBO studenten. Ook komen er veel studenten uit het buitenland. Je kunt er meer 70 HBO opleidingen volgen in verschillende segmenten.
Hanzehogeschool Groningen Deeltijdopleidingen.
HBO Opleiding tot Verpleegkundige Deeltijd. HBO Commerciele Economie Duaal. HBO Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken Duaal. HBO Opleiding tot Verpleegkundige Duaal. Deze opleidingen van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven zijn officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoen aan wettelijke eisen.
HBO Architectuur en interieur in deeltijd volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
En wilt u tussentijds van variant wisselen omdat dat u beter uitkomt, dan is dat geen enkel probleem. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid en zijn ze gemakkelijk bereikbaar. Er is altijd een locatie bij u in de buurt. Volg bij NCOI een binnenhuisarchitect-opleiding HBO in deeltijd! HBO Architectuur en Interieurstyling: 13 opleidingen in Groningen.
Duaalopleidingen.
De Hanzehogeschool Groningen kan in de volle breedte expertise bundelen en combinaties maken en speelt hiermee in op de toegenomen diversiteit van de onderwijsvraag en de mogelijkheden binnen de bachelor-masterstructuur. Website Hanzehogeschool Groningen. Hier vind je de volgende opleidingen. Opleiding Studieduur Niveau.
Studeren in Groningen, HBO opleidingen, MBO opleidingen en meer.
Bekijk het aanbod van de MBO-opleidingen, HBO-opleidingen, thuis studies en de universitaire-opleidingen in Groningen onder het kopje opleidingen in Groningen. Ook kun je direct kiezen voor het kopje beroepen voor meer informatie over een bepaald beroep, bijvoorbeeld wat verdient het, hoe kan je het worden en waar kan je de studie volgen. Wil je meer informatie over het aanbod van scholen in Groningen? Klik dan op scholen en vind alle informatie over middelbare scholen in Groningen, MBO scholen in Groningen, HBO scholen in Groningen en informatie over de universiteit in Groningen.
Groningen Stenden Hogeschool.
Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com. Kies je opleiding. Studeren in het buitenland. University of Applied Sciences. Kleinschalige Stenden-locatie in het hart van dé studentenstad van Noord-Nederland. Hier kun je verschillende pabo-opleidingen volgen, waaronder de Academische pabo. In het gebouw heb je diverse faciliteiten tot je beschikking, zoals een onderwijswerkplaats, library en mediatheek. Terug naar boven. Wil je studeren in een échte studentenstad? Dan ben je in Groningen helemaal op je plaats.
Bacheloropleidingen.
De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hbo-instelling in het Noorden van het land met ruim 20.000 studenten en 2.000 medewerkers. Studenten uit binnen en buitenland studeren aan bijna zeventig opleidingen. Ook buiten het reguliere hbo-onderwijs heeft de hogeschool een breed scholingsaanbod.
HBO-pedagogiek SPO.
Daarnaast biedt de opleiding de mogelijkheid om vanaf het derde jaar een academische route te volgen. Deze route wordt gekozen door studenten die na het afronden van de HBO-pedagogiek door willen naar een master Pedagogiek, Onderwijskunde of Orthopedagogiek bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Contacteer ons