Resultaten voor hbo opleidingen groningen

 
hbo opleidingen groningen
Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Vacatures bij de RUG. Onderwijs Opleidingen Bacheloropleidingen. Bacheloropleidingen in het Engels. Bacheloropleidingen op alfabet. Op zoek naar een universitaire bacheloropleiding aan een Nederlandse topuniversiteit? Met meer dan 45 bacheloropleidingen, waarvan sommige meerdere varianten tracks kennen, is de Rijksuniversiteit Groningen de aangewezen plek.
voltijd bachelor HBO Toegepaste Psychologie Hanzehogeschool Groningen.
De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. In 2017 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. HBO Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool Groningen is beoordeeld door 311 respondenten.
Bacheloropleidingen.
De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hbo-instelling in het Noorden van het land met ruim 20.000 studenten en 2.000 medewerkers. Studenten uit binnen en buitenland studeren aan bijna zeventig opleidingen. Ook buiten het reguliere hbo-onderwijs heeft de hogeschool een breed scholingsaanbod.
Hanzehogeschool Groningen.
Omdat de Hanzehogeschool Groningen in het noorden van ons land ligt, is deze Hogeschool belangrijk voor het kennisniveau in deze regio. Het is een grote hogeschool met meer dan 20.000 HBO studenten. Ook komen er veel studenten uit het buitenland. Je kunt er meer 70 HBO opleidingen volgen in verschillende segmenten.
Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven Deeltijdopleidingen.
Daarnaast zal een aantal opleidingen een klassikale presentatie en/of minicollege's' verzorgen. Het definitieve programma kunt u in januari vinden op onze site. Open Dagen en Informatieavonden. Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven biedt de volgende bacheloropleidingen aan in deeltijd en/ of duaal.: HBO Commerciele Economie deeltijd. HBO Bedrijfskunde deeltijd.
Hogescholen en universiteiten in Groningen Reviews Ervaringen.
Groningen telt ruim 50.000 studenten waarvan bijna de helft aan de RuG studeert. Een groot deel van de overige 25.000 studenten studeert aan de hogeschool van Groningen: de Hanzehogeschool. Naast het ruime aanbod van HBO en WO-opleidingen zijn er in de stad ook genoeg faciliteiten.
Opleidingenoverzicht.
Studeren bij de Hanzehogeschool. Professionals en bedrijven. Informatie voor bedrijven. Opleidingen voor professionals. Bestuur en governance. Locaties en openingstijden. Werken bij de Hanzehogeschool. share your talent. move the world. Home Contact Cookies Privacy Disclaimer Webredactie. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel.
Studeren in Groningen kiesjestudie.nl.
Studeren in Groningen. Hier vind je informatie over Groningen, zoals de hogescholen en universiteiten die je er vindt, de opleidingen die je er kunt volgen, oordelen van studenten over de stad, het aantal inwoners, studenten, kroegen, bioscopen, musea, en nog meer.
Opleiding voor Logopedie Hanzehogeschool Groningen Studiekeuze123.
Home Opleidingen Opleiding Voor Logopedie Hanzehogeschool Groningen. Uit de Nationale Studenten EnquĂȘte. Het gemiddelde tevredenheidsoordeel schaal 1-5 dat studenten zowel voltijd, deeltijd als duaal geven op de vraag Hoe tevreden ben jij over je studie in het algemeen. Verdeling van de gegeven antwoorden. 1 zeer ontevreden, 5 zeer tevreden. Door afronden op hele procenten telt het totaal soms niet op tot 100. Opleiding voor Logopedie. HBO Bachelor opleiding.

Contacteer ons