Zoeken naar hbo opleidingen groningen

 
hbo opleidingen groningen
Bacheloropleidingen.
De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hbo-instelling in het Noorden van het land met ruim 20.000 studenten en 2.000 medewerkers. Studenten uit binnen en buitenland studeren aan bijna zeventig opleidingen. Ook buiten het reguliere hbo-onderwijs heeft de hogeschool een breed scholingsaanbod.
Hanzehogeschool Groningen.
Dat bepaalt de meerwaarde van een studie aan de Hanzehogeschool Groningen. Daarnaast maken effectief contactonderwijs en persoonlijke aandacht het mogelijk bij ons uw werk en privéleven te combineren met het volgen van een opleiding. 9747 AS Groningen. Voor vragen en advies over de opleidingen van de Hanzehogeschool Groningen kunt u contact opnemen met het Hanze Studiekeuzeadvies, tel.
Hanzehogeschool Groningen.
Omdat de Hanzehogeschool Groningen in het noorden van ons land ligt, is deze Hogeschool belangrijk voor het kennisniveau in deze regio. Het is een grote hogeschool met meer dan 20.000 HBO studenten. Ook komen er veel studenten uit het buitenland. Je kunt er meer 70 HBO opleidingen volgen in verschillende segmenten.
Opleidingstypes en overzichten.
Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven ondersteunt professionals bij hun ontwikkeling en bedrijven bij de competentie ontwikkeling van hun medewerkers. De brede kennis en deskundigheid van de Hanzehogeschool Groningen wordt toegepast in onze deeltijdopleidingen, cursussen en trainingen. Naar het overzicht van opleidingen voor professionals. Duale opleiding werken en leren.
NHL Hogeschool NHL Hogeschool. Vergroot je perspectief.
Studeren aan de NHL. Hbo nieuw voor jou? De NHL als hogeschool. Studeren met een beperking. Unieke NHL-minors: kies op maat. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders. Nieuw: Flexibel onderwijs. Cursussen en leergangen. Vind een passende opleiding. Naar een opleiding zoeken.
Psychologie Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Met psychologie kan je natuurlijk veel thema's' behandelen; maar uiteindelijk gaat het allemaal over onszelf. Psychologie in Groningen is in vergelijking met andere psychologie opleidingen in Nederland erg onderzoek gericht. Dat betekent dat studenten verhoudingsgewijs een brede statistische vooropleiding krijgen.
Academie Verloskunde Amsterdam en Groningen.
26 september 2017. Verloskunde in Amsterdam heeft het kwaliteitszegel Topopleiding. 150 150 beheerder beheerder 2017-09-26 153639: 2017-10-03 083958: Verloskunde benoemd tot Topopleiding. Nieuwe lichting verloskundigen beëdigd. 14 juli 2017. Op 13 juli in Groningen en 14 juli in Amsterdam is er weer een.
Opleidingen.
De opleiding Mondzorgkunde verzorgt het UMCG samen met de Hanzehogeschool Groningen. De UMCG School of Nursing Health van het Wenckebach Instituut verzorgt alle verpleegkundige vervolgopleidingen die landelijk zijn erkend door het College Zorg Opleidingen CZO en meer. Op de site van het Wenckebach Instituut vindt u meer informatie over deze opleidingen.
de Nederlandse hogescholen Hanzehogeschool Groningen.
Achter de Hoven 23 Leeuwarden. Zernikecampus 9747 AS Groningen. de beste opleidingen. studenten aan het woord. wat kost studeren? collegegeld tweede studie. instromen in februari. studie en handicap. Bachelor naar master. alle hbo masters is opgezet vanuit de onderwijsinstellingen en is niet-commerciëel.

Contacteer ons