Op zoek naar fotografie workshop?

 
fotografie workshop
Fotoworkshops Amsterdam met Photothema: leerzaam én leuk.
Boek dan een workshop reisfotografie op maat. Op basis van je reisbestemming, je camera en je ervaring met fotografie stellen we voor jou een programma samen. Tweedaagse workshop, waarbij je een fotoreportage maakt op de Albert Cuypmarkt. Workshop op aanvraag.
Workshop fotografie WILDLANDS.
De fotoworkshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Je fotografeert met je eigen camera type maakt niet uit. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt en vol vol. Aanmelden is verplicht, dit kan via de aanmeldingsbutton op deze pagina.
Fotografie-workshop We Are Travellers.
Zet deze 5 apps op je mobiel! Puerto Rico in de Caribbean is een must en deze 10 dingen wil je doen tijdens je vakantie. Deze fotos bewijzen dat wandelen in Montafon waanzinnig tof is! Reisfotografie Workshop 17 November 125.00.
Fotografie Workshops in Frankrijk.
Deze workshop wordt, voor de 5e maal, gegeven door Nando Harmsen uit Helmond. In ons prachtige gevarieerde gebied ga je aan de slag met het fotograferen van het prachtige landschap in het prachtige licht van de ochtend en lees meer. Je ontwikkelen in de fotografie.
Fotografie workshop Vink Academy Fotografielessen van Laura.
De lightroom workshop is daarmee te volgen als je nog nooit met het programma gewerkt hebt, en ook als je juist wel al bekend bent met het programma maar er meer uit wilt halen. Workshop Fotografie GO. Een 1-daagse workshop op maat voor de professionele fotograaf, gericht op groei ontwikkeling GO!
Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem in heel Nederland.
Fotocursus Snapshot geeft zowel privéles fotografie als foto lessen op maat voor de beginnende en/of gevorderde fotograaf, speciaal aangepast aan jouw behoefte. Ook voor een leuke workshop op maat en trainingen aan bedrijven, scholen en overheidsinstellingen. NAAR DE LESSEN OP MAAT.
Fotografieworkshops Diergaarde Blijdorp.
Hand-out met tips en trucs van Rob Doolaard. De fotoworkshops zijn geschikt voor personen vanaf 16 jaar. De fotoworkshops gaan door bij minimaal 10 deelnemers, wanneer de workshop niet doorgaat wordt u benaderd door Diergaarde Blijdorp. Maximaal 20 deelnemers per workshop.
Fotoworkshop voor de beste dierenfoto's' Beekse Bergen.
Kies de cursus die bij jou past, neem je foto-uitrusting mee en laat je inspireren! Met de basiscursus fotografie leer je binnen één dag alle technieken van fotografie. Basiscursus fotografie met overnachting. Leer alle fijne kneepjes van fotografie tijdens de basiscursus fotografie van twee dagen.
Workshop Fotografie Basis Anki Wijnen / Zilverblauw.
Fotograferen met je hart zal Anki tijdens de workshop veel aandacht besteden aan de creatieve en artistieke kant van fotografie en gaat ze samen met jou op zoek naar eigenheid. Je hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde taal of moeilijke termen.

Contacteer ons