Meer resultaten voor fotografie workshop

 
fotografie workshop
Workshops portret, poeder, levitation en highspeedfotografie.
Focus op Fotografie is specialist in workshops digitale fotografie. In een aantal workshops kent u alle valkuilen en technieken op het gebied van bijvoorbeeld portret en model fotografie. U kan ook kiezen voor een creative workshop. Dit zijn poeder, spetter of highspeed fotografie.
Kamera Express Workshops. kamera-express-logo. kamera-express-logo.
Wilt u aan de slag met fotografie? Kamera Express biedt voor ieder wat wils in de vorm van workshops, lezingen en Photowalks. Hieronder vindt u een overzicht van alle Workshops. Houdt deze pagina in de gaten! Bestel nu Meer info.
De Valkenhof Fotografie workshop.
De dag zal beginnen om 1030: uur en eindigen om 1630: uur. Voor de locatie is gekozen voor Buitengoed de Panoven Panovenweg 18 6905DW Zevenaar www.panoven.com. Aantal deelnemers per workshop is max. Prijs: 8900, p.p inclusief lunch. Agenda Fotografie Workshop.
Fotografie Workshops en Cursussen Fotografieworkshopnissewaard.nl.
Nieuws en Fotografie Tips. Wie zijn wij. De Beste Fotografie Workshops en Cursussen in Nissewaard. Welkom op onze website fotografie workshop en cursussen in Nissewaard. Op onze website vind je diversen fotografie cursussen en workshops die worden gefaciliteerd in Spijkenisse Nissewaard.
Fotografie workshop Visagieopleiding Cursussen Dik Peeters Amsterdam.
Eye design workshop. BLOG by Amber. Wie is Amber. Wie zijn wij. Contact en route. Inschrijven De Fotografiecursus wordt door een bekende fotograaf geleid. Het toepassen van kunst en daglicht wordt uitvoerig besproken, evenals de verschillende technieken modellenfotografie. Ook komt het samenwerkingsverband tussen Visagist en fotograaf aan de orde. Voor de Fotografiecursus hoeft geen model meegenomen te worden. Een kleine opleiding fotografie in één dag.
Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem in heel Nederland.
Workshop macrofotografie bij Hortus Nijmegen 1 mei 2017 1626.: 50 mm plastic fantastic 25 februari 2017 1614.: 10 tips voor de beginnende fotograaf 25 februari 2017 1206.: Praktijkles Basiscursus Fotografie Nijmegen 19 februari 2017 1855.: Beveiligd: Vrijeopdracht 20 juni 2016 1036.:
Fotografie cursussen en workshops.
Verras hem of haar dan met een workshop fotografie, een fotocursus of een privéles fotografie. Met een fotoshoot voor een profielfoto. Of met een foto aan de muur. Met de Stapfoto cadeaubon kun je alle kanten uit! Workshops en Cursussen.
Fotografieworkshop: Roofvogelboerderij.
Workshop Fotografie Roofvogels en Uilen. Heeft u belangstelling om fantastische fotos te maken van roofvogels en uilen in een natuurlijke omgeving, dan krijgt u in deze workshop optimaal de kans om prachtige beelden te schieten. Deelnemers krijgen de gelegenheid een enorme diversiteit aan unieke roofvogels en uilen te fotograferen op een prachtige locatie.
Workshops fotografie Heel Holland Fotografeert.
Dat zijn de workshop architectuur en de workshop lange sluitertijden. Deze workshops met Sigma zijn identiek qua inhoud maar je kan tijdens deze workshops tevens objectieven van Sigma gebruiken. Exclusief voor Sigma organiseer ik de workshop documentaire fotografie. Alle workshops die ik in samenwerking met Sigma organiseer kan je direct bij Sigma Benelux boeken.

Contacteer ons