Meer resultaten voor cursus utrecht

 
cursus utrecht
Cursussen Stadswerkplaats Utrecht.
Stadswerkplaats Utrecht biedt cursussen en workshops voor iedereen. Hobbyist of professional, jong of oud, bij ons leer je altijd iets nieuws. Bekijk ons complete cursusaanbod in één handig overzicht overzicht. De houtbewerkingscursussen hebben een duidelijke opbouw. Je begint met een cursus basis houtbewerking.
Cursussen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Vind je cursus. Ook bij ons. In de wijken. Bedrijfsaanbod: Voor de verandering. Wat zoek je. UCK Digitale media. Peuters / Kleuters. Iets voor jou. Heb je vragen? T 030 233 99 33. E info@uck.nl algemeen. E cursusbureau@uck.nl cursussen. Of maak gebruik van het contactformulier. 3512 JC Utrecht.
Cursus spaans van Instituto Cervantes van Utrecht.
Meest gestelde vragen. Het Instituut Cervantes in Utrecht bevindt zich midden in het centrum van de stad. De studenten die bij ons een cursus Spaans volgen krijgen de kans om de verschillende culturen uit Spanje en Latijns-Amerika te leren kennen en ontdekken.
Masssage cursus Utrecht Leer massage in een weekend!
Kwaliteit massage cursus in Utrecht. Anand is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Dit betekent dat als jij een massage cursus hebt gevolgd bij Anand in Utrecht, jouw cliënten altijd verzekerd zijn van kwaliteit. Na iedere cursus moeten examens worden afgelegd, hierbij gaat het in de meeste gevallen om praktijkexamens.
Wijncursussen workshops in Utrecht Het Wijninstituut.
Ook in Utrecht verzorgen wij diverse wijncursussen op de sfeervolle locatie van Domstad Urechts aan de Koningsbergerstraat 9. Bekijk onderstaand onze wijncursussen in Utrecht en klik op de gewenste wijncursus voor meer informatie. Informatie over locatie. 3531 AJ Utrecht. Cursus Start met Wijn.
Workshops in Utrecht Cursussen-en-workshops.nl.
Kinderfeestje workshop canvas schilderij. Kinderfeestje canvas schilderij'Je' gaat het canvas doek bekleden met stof naar keuze. Om het doek tot echt schilderij te maken ga je het mooi maken stukjes stof, kralen, lintjes, etc. Cursus boetseren utrecht. Atelier Monique Sleegers Utrecht. De cursus Boetseren is een veelzijdig cursus voor zowel beginners als gevorderden.
Cursussen Parnassos Cultuurcentrum Universiteit Utrecht.
Een handig overzicht van alle cursussen waarvoor je je nog kunt inschrijven vind je hieronder. Kun jij alleen op een bepaalde dag een cursus volgen? Klik dan op de link daaronder voor een overzicht van de cursussen per dag. Verheug jij je al op het volgende cursusseizoen? Via de onderste link vind je een overzicht van alle cursussen die starten in februari. Vanaf 4 december kun je je hiervoor al inschrijven! Overzicht van cursussen waarvoor je je nog kunt inschrijven. Overzicht van startende cursussen per dag. Overzicht van cursussen vanaf februari 2018. Klik op de brochure voor het complete cursusoverzicht in één oogopslag! Heb je vragen over cursussen of inschrijven? Kijk dan eerst eens bij de FAQ of jouw vraag erbij staat. Exchange visiting students. Opleidingen voor professionals. Vier strategische themas. Overzicht alle onderzoeksgebieden. Prijzen en onderscheidingen. Over de UU. Utrecht University Store.
Cursus Duits leren in Utrecht Taleninstituut Babel.
Home Cursusoverzicht Cursus Duits in Utrecht. Cursus Duits in Utrecht. Vind je Duits altijd al een mooie taal, maar is het er nooit van gekomen om een taalcursus te volgen? Wil je beter Duits leren begrijpen en spreken omdat je het nodig hebt voor je werk?
Cursus Spaans in Utrecht Fuentes.
Wil je Spaans leren in Utrecht? Doe mee met de cursus Spaans van Fuentes! Je gaat vanaf de eerste les Spaans spreken en je leert de taal in pittig tempo in een leuke groep, onder begeleiding van een professionele docent.

Contacteer ons