Meer resultaten voor cursus utrecht

 
cursus utrecht
Cursus edelsmeden 2018 / 2019 Goudsmid Utrecht Aletta Teunen.
Hierna kun je zelf beslissen hoeveel lessen je wilt afnemen. Atelier en cursuslocatie: Laan van Engelswier 13, 3551 XW Utrecht. Mijn aanbod voor 2018 2019.: Cursus maak je eigen collectie. Onder mijn persoonlijke begeleiding bekijken we je ideeën en ontwerpen, maken we een stappenplan en krijg je begeleiding tijdens het maakproces.
Masssage cursus Utrecht Leer massage in een weekend!
Kwaliteit massage cursus in Utrecht. Anand is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Dit betekent dat als jij een massage cursus hebt gevolgd bij Anand in Utrecht, jouw cliënten altijd verzekerd zijn van kwaliteit. Na iedere cursus moeten examens worden afgelegd, hierbij gaat het in de meeste gevallen om praktijkexamens.
Post-hbo Taalstoornissen bij Meertalige Kinderen post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Je leert een goede diagnose stellen bij meertalige kinderen die een taalstoornis ervaren. Ook word je tijdens deze tweedaagse cursus op de hoogte gebracht van de hulpmiddelen die er voor meertalige kinderen zijn. Zin om te beginnen met deze opleiding? Meld je direct aan. Handig om te weten. Start Nog niet bekend. Lesdata Nog niet bekend. Studie-investering 24 uur 13 contacturen en 11 zelfstudie-uren. Kosten 675 vrij van btw. Deelnemers 10 20. Locatie Koningsbergerstraat 9 Utrecht, Incompany.
Nieuwe cursus beginners 1 Salsa Project Utrecht.
De beginnerslessen van Salsa Project Utrecht onderscheiden zich doordat er veel tijd wordt geïnvesteerd in het helder en gedetailleerd uitleggen van de basistechnieken. Dit gebeurt met de nodige humor, in een cursus van 7 weken. De lessen worden rustig opgebouwd en zitten zodanig in elkaar dat je alle technieken die je meekrijgt, ook echt leert begrijpen.
Cursussen en lezingen.
In het najaarssemester van de cursus Erfgoed Utrecht leert u meer over iconische plekken en gebeurtenissen van de stad. Aan bod komen de Unie van Utrecht Academiegebouw, Dom Sacristie Domkerk, Rietveld diverse locaties rond Rietveld-Schröderhuis, Vrede van Utrecht, Utrechtse Carravagisten, multicultureel Utrecht en de Waterlinie museum aldaar.
Home.
We bieden Chinese cursussen aan op alle niveaus door hooggekwalificeerde en ervaren Chinese leerkrachten. Onze schoolsemesters beginnen elk jaar in september en februari in Almere, Amsterdam, en Utrecht. Je leert de grondbeginselen van het Mandarijn oftewel Peking-Chinees. Dat is de taal die ook op Chinese scholen wordt onderwezen. Met onze cursus leer je niet alleen Chinees spreken en verstaan, maar ook 300-1000 Chinese karakters te herkennen, die essentieel zijn om bijvoorbeeld opschriften, internetpagina's, krantenkoppen, uithangborden, of korte brieven te kunnen lezen.
Workshops in Utrecht Cursussen-en-workshops.nl.
Kinderfeestje workshop canvas schilderij. Kinderfeestje canvas schilderij'Je' gaat het canvas doek bekleden met stof naar keuze. Om het doek tot echt schilderij te maken ga je het mooi maken stukjes stof, kralen, lintjes, etc. Cursus boetseren utrecht. Atelier Monique Sleegers Utrecht. De cursus Boetseren is een veelzijdig cursus voor zowel beginners als gevorderden.
Find A Meeting Weight Watchers NL. Weight Watchers Logo. icon_meetings. laptop_and_phone. Meetings.
Created with Sketch. Wij nodigen je graag uit voor een eerste gratis cursus bezoek! Kom geheel vrijblijvend naar een cursus bij jou in de buurt en ervaar wat duizenden cursisten elke week ervaren. Meld je nu aan voor onze cursus.
EHBO cursus Utrecht EHBOcursus.nl.
De Kosten voor het bijwonen van een EHBO cursus in Utrecht zijn afhankelijk van welk type EHBO cursus je wilt bijwonen. Indien je een cursus laat verzorgen op jouw locatie kun je bij ons al terecht voor een EHBO cursus vanaf 3500, exclusief BTW.

Contacteer ons