Meer resultaten voor cursus utrecht

 
cursus utrecht
Cursus / activiteit Centrum Jeugd en Gezin Utrecht.
Cursussen en activiteiten. Als je een U-pas hebt, kun je in veel gevallen gratis aan een cursus meedoen. Op de website van U-pas vind je meer informatie en kun je je rechtstreeks aanmelden. Babymassage Borstvoeding meer. Babymassage De Zwangere Zaak. Babymassage is zo mooi om te doen! Een echt cadeautje voor jezelf en voor je kind! Babymassage Klein Geluk Utrecht.
Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Utrecht Springest.
group Incompany training. Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Utrecht. In 21 categorieƫn en 1.298 onderwerpen. BHV, Blusmiddelen, MVK, HVK. IT Beveiliging, Microsoft Office. Bewindvoerder, Financiƫle planning. Hobby Vrije Tijd. Loopbaancoaching, HRM, OR, Wet Werk en Zekerheid WWZ. Logistiek management, Heftruckcertificaat.
Cursussen Parnassos Cultuurcentrum Universiteit Utrecht.
Overzicht van startende cursussen per dag. Onze brochure met het complete cursusoverzicht. Handig naast je studie of werk! Laat zien wat je in huis hebt tijdens de presentaties! Heb je vragen over cursussen of inschrijven? Kijk dan eerst eens bij de FAQ of jouw vraag erbij staat. Exchange visiting students. Opleidingen voor professionals. Utrecht Summer School.
Groepen en cursussen U Centraal.
De groepen van Fiom Utrecht staan ook open voor mensen uit regiogemeenten. U komt alle bijeenkomsten en doet actief mee. Voor alle cursussen met een betaalt u een eigen bijdrage van 5 euro per les, met een maximum van 40 euro per cursus.
Cursus Arabisch in Utrecht Babel.
Aanvraag offerte training op maat. Wat is mijn niveau? Home Cursusoverzicht Cursus Arabisch in Utrecht. Cursus Arabisch in Utrecht. Ben je op zoek naar een professionele cursus Arabisch voor beginners in Utrecht? Bij Babel ben je op het juiste adres.
Wijncursussen workshops in Utrecht Het Wijninstituut.
Ook in Utrecht verzorgen wij diverse wijncursussen op de sfeervolle locatie van Domstad Urechts aan de Koningsbergerstraat 9. Bekijk onderstaand onze wijncursussen in Utrecht en klik op de gewenste wijncursus voor meer informatie. Informatie over locatie. 3531 AJ Utrecht. Cursus Start met Wijn.
Cursussen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Vind je cursus. Ook bij ons. In de wijken. Wat zoek je. UCK Digitale media. Peuters / Kleuters. Iets voor jou. FotoTalentklas voor jongeren. Voorjaarsproductie 7-11 jr. Heb je vragen? T 030 233 99 33. E info@uck.nl algemeen. E cursusbureau@uck.nl cursussen. Of maak gebruik van het contactformulier. 3512 JC Utrecht.
Workshops in Utrecht Cursussen-en-workshops.nl.
Cursus boetseren utrecht. Atelier Monique Sleegers Utrecht. De cursus Boetseren is een veelzijdig cursus voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt aan de hand van een opdracht gewerkt, maar er is ook ruimte om vrij te werken. Met een maximum.
Schrijfcursus Utrecht Cursus Creatief schrijven in Utrecht.
Op maandagavond 2 april 2018 gaat een 10-weekse cursus Creatief schrijven van start in Boekwinkel Savannah Bay in hartje Utrecht. Onder de lampen die de Utrechtse dichter Ingmar Heytze eigenhandig heeft opgehangen, verwelkomen wij je met koffie en thee en veel schrijfervaring.

Contacteer ons