Zoeken naar cursus utrecht

 
cursus utrecht
Masssage cursus Utrecht Leer massage in een weekend!
Kwaliteit massage cursus in Utrecht. Anand is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Dit betekent dat als jij een massage cursus hebt gevolgd bij Anand in Utrecht, jouw cliënten altijd verzekerd zijn van kwaliteit. Na iedere cursus moeten examens worden afgelegd, hierbij gaat het in de meeste gevallen om praktijkexamens.
Gratis online cursussen voor leden van de Bibliotheek.
Over de Bibliotheek Utrecht. Werken bij de Bibliotheek Utrecht. Beter Nederlands Leren. Jeugd 0 tot 6 jaar. Jeugd 6 tot 12 jaar. Jongeren 12 tot 18 jaar. Ouderen in de wijk. De Bibliotheek Neude. Oog in Al. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Gratis online cursussen voor leden van de Bibliotheek. Gepubliceerd op: 23 november 2016 1356.: Als lid van de Bibliotheek kunt u vanaf vandaag een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt u elke maand een korte cursus cadeau.
Introductiecursus masseren in Utrecht Esoterra Massage opleidingen.
Met deze cursus masseren in Utrecht leer je in twee cursusdagen van 1000: uur tot 1700: uur alle basisvaardigheden voor het geven van een complete massage. Je leert technieken voor het masseren van handen en armen, rug, hoofd, nek en schouders, voeten en benen.
Cursus spaans van Instituto Cervantes van Utrecht.
Meest gestelde vragen. Het Instituut Cervantes in Utrecht bevindt zich midden in het centrum van de stad. De studenten die bij ons een cursus Spaans volgen krijgen de kans om de verschillende culturen uit Spanje en Latijns-Amerika te leren kennen en ontdekken.
Cursussen Utrecht prikbord beeldende kunst kunstinzicht.
Reinoudt van den Clooster Art Temptations. 30-04-2018 t/m 30-04-2019 Cursussen Utrecht. cursus boetseren Utrecht. De cursus Boetseren is een veelzijdig cursus voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt aan de hand van een opdracht gewerkt met ruimte voor vrije interpretatie.
Workshops in Utrecht Cursussen-en-workshops.nl.
Kinderfeestje workshop canvas schilderij. Kinderfeestje canvas schilderij'Je' gaat het canvas doek bekleden met stof naar keuze. Om het doek tot echt schilderij te maken ga je het mooi maken stukjes stof, kralen, lintjes, etc. Cursus boetseren utrecht. Atelier Monique Sleegers Utrecht. De cursus Boetseren is een veelzijdig cursus voor zowel beginners als gevorderden.
Cursussen Stadswerkplaats Utrecht.
Stadswerkplaats Utrecht biedt cursussen en workshops voor iedereen. Hobbyist of professional, jong of oud, bij ons leer je altijd iets nieuws. Bekijk ons complete cursusaanbod in één handig overzicht overzicht. De houtbewerkingscursussen hebben een duidelijke opbouw. Je begint met een cursus basis houtbewerking.
Cursussen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Vind je cursus. Ook bij ons. In de wijken. Wat zoek je. UCK Digitale media. Peuters / Kleuters. Iets voor jou. UCK in de zomervakantie Illustreren. UCK in de Zomervakantie: een week vol theater! Heb je vragen? T 030 233 99 33. E info@uck.nl algemeen. E cursusbureau@uck.nl cursussen. Of maak gebruik van het contactformulier. 3512 JC Utrecht.
Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Utrecht Springest.
Door verder te gaan ga je akkoord met ons privacybeleid. phone 085 7440830. account_circle Mijn Springest. phone 085 7440830. group Incompany training. Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Utrecht. In 21 categorieën en 1.314 onderwerpen. BHV, Blusmiddelen, MVK, HVK. ICT Algemeen, Microsoft Office.

Contacteer ons