Meer resultaten voor cursus utrecht

 
cursus utrecht
Groepen en cursussen U Centraal.
U woont in de gemeente Utrecht. De groepen van Fiom Utrecht staan ook open voor mensen uit regiogemeenten. U komt alle bijeenkomsten en doet actief mee. Voor alle cursussen met een betaalt u een eigen bijdrage van 5 euro per les, met een maximum van 40 euro per cursus.
Vaarbewijs halen in Utrecht? Nu speciale acties!
Klein Vaarbewijs cursus in Utrecht. Utrecht en watersport. Klein Vaarbewijs cursus in Utrecht. De provincie Utrecht is vooral bekend vanwege zijn Loosdrechtse en Vinkeveense plassen maar ook de Vecht is heel beroemd. En natuurlijk kent iedereen het oude IJsselmeerstadje Spakenburg vanwege de klederdracht.
Cursussen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Vind je cursus. Ook bij ons. In de wijken. Wat zoek je. UCK Digitale media. Peuters / Kleuters. Iets voor jou. UCK in de zomervakantie Illustreren. UCK in de Zomervakantie: een week vol theater! Heb je vragen? T 030 233 99 33. E info@uck.nl algemeen. E cursusbureau@uck.nl cursussen. Of maak gebruik van het contactformulier. 3512 JC Utrecht.
Volksuniversiteit Utrecht.
Ontspan uw lichaam door een cursus ontspanningsmassage of leeg uw geest met behulp van een cursus loslaten. Als u behoefte heeft aan meer zelfvertrouwen, kennis van digitale communicatie of duidelijker wilt communiceren zodat u zich zekerder voelt in uw werk of op persoonlijk vlak, dan zit u bij de Volksuniversiteit Utrecht goed.
Cursus Duits leren in Utrecht Taleninstituut Babel.
Home Cursusoverzicht Cursus Duits in Utrecht. Cursus Duits in Utrecht. Vind je Duits altijd al een mooie taal, maar is het er nooit van gekomen om een taalcursus te volgen? Wil je beter Duits leren begrijpen en spreken omdat je het nodig hebt voor je werk?
Gratis online cursussen voor leden van de Bibliotheek.
Over de Bibliotheek Utrecht. Werken bij de Bibliotheek Utrecht. Beter Nederlands Leren. Jeugd 0 tot 6 jaar. Jeugd 6 tot 12 jaar. Jongeren 12 tot 18 jaar. Ouderen in de wijk. De Bibliotheek Neude. Oog in Al. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Gratis online cursussen voor leden van de Bibliotheek. Gepubliceerd op: 23 november 2016 1356.: Als lid van de Bibliotheek kunt u vanaf vandaag een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt u elke maand een korte cursus cadeau.
Alpha-cursus Nieuwe Kerk Utrecht.
De open avond is een introductie-avond waarin meer informatie wordt gegeven over wat de cursus inhoudt. Deze is vrijblijvend en iedereen is dan dus ook welkom! Dus ben je nieuwsgierig, geïnteresseerd of twijfel je nog: bij de open avond ben je sowieso van harte welkom! Waar kun je ons vinden? Bollenhofsestraat 138a, in Utrecht.
De 5 beste cursussen en workshops in Utrecht TripAdvisor.
1 van 7 Cursussen workshops in Utrecht. 2 van 7 Cursussen workshops in Utrecht. 3 van 7 Cursussen workshops in Utrecht. DJ School Utrecht. 4 van 7 Cursussen workshops in Utrecht. 5 van 7 Cursussen workshops in Utrecht. 6 van 7 Cursussen workshops in Utrecht.
Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Utrecht Springest.
Door verder te gaan ga je akkoord met ons privacybeleid. phone 085 7440830. account_circle Mijn Springest. phone 085 7440830. group Incompany training. Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Utrecht. In 21 categorie├źn en 1.289 onderwerpen. BHV, Blusmiddelen, MVK, HVK. Microsoft Office, IT Beveiliging.

Contacteer ons