Zoeken naar fotoschool groningen

 
fotoschool groningen
Home.
11 jaar Fotoschool Zuidhorn. Al zo'n' 700 cursisten deden bij ons de afgelopen 11 jaar een fotocursus. Onze cursisten hebben talent. In de 11 jaar dat de Fotoschool Zuidhorn bestaat hebben al honderden mensen nét dat duwtje gehad dat ze nodig hadden.
Fotografieopleiding, opleiding fotografie School voor Fotografie.
Want fotografie is een vak. Daarom is er de School voor Fotografie in Breda, Utrecht en Groningen. Voor de beginner, om de eerste stap te zetten in de basisopleiding en voor de toekomstige professional in de 1-jarige fotografieopleiding. Vanuit een beroepsmatige visie leidt de School voor Fotografie je op tot professioneel fotograaf.
Overzicht van Nederlandse fotografie opleidingen en cursussen.
Locaties: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Alkmaar, Hilversum, Leeuwarden, Maastricht, Tilburg, Utrecht, Zwolle. Het lesaanbod verschilt per vestiging. Opleiding tot fotograaf. 1e of 2e jaar 15.300. 3e jaar 4.515. 1e of 2e jaar 7.800. 3e jaar 4.515. Dag/zaterdagopleiding 1x per 2 weken.: per jaar 4.920. voor het 5de jaar 4.515. Avond/dagdeelopleiding per jaar 4.515. Voor de opleiding tot fotograaf bestaat een toelatingsprocedure. Om jouw artistieke en technische vaardigheden te bepalen, bekijken ze voor toelating je portfolio. Als je echter het certificaat van de basisopleiding of het instapjaar hebt behaald word je zonder verdere procedure toegelaten. Fotogram, gevestigd in Amsterdam, organiseert al meer dan 30 jaar cursussen en fotografie opleidingen waarbij ontwikkeling, techniek, inhoud én creativiteit voorop staat. Fotogram werkt nauw samen met de Fotoacademie en de Fotoschool.
Over mij.
In 2009 heb ik me aangemeld voor de Basisopleiding Fotografie en de Fotograaf als ondernemer aan de Fotoacademie in Groningen. Eind januari 2010 heb ik dit succesvol afgerond. De laatste jaren heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd, o.a. ook in studioportretten en studiotechnieken Fotoschool Groningen.
Fotocursus Amsterdam Online Nijmegen Belgie Utrecht.
Totally Eye Photography Ochten. Wilmers Fotografie Veluwe. Bas Meelker divers. Fotoschool Zuidhorn Zuidhorn. M-deJong Fotografie Groningen. Renze Dijkema Groningen. Detail in Beeld Herkenbosch. Eppel Fotografie Haler. Eric Smeets Beek. Foto Frans Maastricht. Foto Wiermans Cadier en Keer. Highlights Shadows Elsloo.
fotografie cursus groningen Fotografie opleiding fotoschool rotterdam.
In onze fotoschool leren wij jou fotograferen met je eigen camera. Dé schoolfotograaf Nieuwe Schoolfoto Laat ze lachen. We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, en nog veel meer plaatsen.
De Fotoschool een gedegen vakopleiding fotografie op MBO-niveau.
Op de Open Avond ontmoet je docenten van Fotoschool opleiding op MBO-niveau tot fotograaf en Fotogram cursussen-instituut voor de fotografie en krijg je alle informatie die je via de websites nog niet vond. Algemene Voorwaarden Algemene Inschrijfvoorwaarden Voorwaarden webshop Privacy policy Copyright Colofon Disclaimer Fotoschool annuleringsformulier.
Home De Fotolocatie.
Wil je méér uit je camera halen en de kwaliteit en zeggingskracht van je fotografie verbeteren? Bij De Fotolocatie Groningen ben je aan het juiste adres. Omdat we techniek koppelen aan de praktijk en de resultaten inhoudelijk bespreken, leer je snel hoe de techniek ten dienste te stellen van de inhoud.
Bed and Breakfast Groningen, overnachten in een klassiek herenhuis.
Fotoacademie en Fotoschool. Voor studenten of cursisten van de Fotoacademie of Fotoschool gelden voordelige tarieven. Op basis van beschikbaarheid en in onderling overleg wordt een dag voor een shoot afgesproken. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden. logo marketing groningen.

Contacteer ons