Zoeken naar cursus groningen

 
cursus groningen
Groningen: Cursussen en workshops MartiniStad.
5 lessen wordt binnenkort weer gegeven. Als je de taal van de Tarot wilt leren begrijpen en je intuitie wilt ontwikkelen, dan is deze cursus wat voor jou! Het Grafisch Centrum Groningen. Het Grafisch Centrum Groningen verzorgt cursussen en workshops in o.a.
Workshops in Groningen Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Groningen. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Groningen. 5 februari 2018. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie ben jij aan de andere kant? Spiegeltje, Spiegeltje aan de WandWie ben jij aan de andere kantGraag nodigen we je uit voor ons vrouwen event. Deze dag zal in het teken staan om het echte contact met jezelf weer aan t. Spiritueel, Presentatie, Persoonlijke Ontwikkeling. 6 februari 2018. Intuitief tekenen en schilderen. Wilde kruiden plukwandeling. Wil je contact maken met je innerlijk beelden? Kom dan creatief en speels ontdekken wat er zomaar" op papier komt. 5 keer op Dindagmorgen. 8 februari 2018. Cursus bijbel uit de doeken.
Programmeren: Cursussen/Opleidingen in Groningen Springest.
Voor de overige producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven. Groningen en 40 andere regio's.' Tijdens de cursus iPhone Programmeren leert u Objective-C en het Foundation Framework gebruiken om apps voor de iPhone en iPad te ontwikkel.
jasmijn.
Stadswerkplaats Groningen Openbare Werkplaats en Cursussen.
Parkeren kan bij parkeermeters of parkeergarages in de directe omgeving. Stadjerspashouders komen in aanmerking voor korting op de aanschaf van de kortingkaart of de de prijs van een cursus. Check ons ook op.: Zoek hier je cursus. Overige groepscursussen / workshop. 2017 Stadswerkplaats Groningen WordPress Theme by Kadence Themes.
Opleidingen en cursussen beeldende kunst VRIJDAG Groningen.
resultsCultuur.length Cultuur in Groningen. resultsActive.length Resultaten in groep activeFilter." Einde van de resultatenlijst. Terug naar begin. registreren profiel maken. kies je cursus Zoeken. Navigatie openen en sluiten Zoeken Vrijdag. Cultuur in de klas. Onze podia bezoeken. Opleidingen en cursussen. Atelier Bell Arte.
Het Paleis Groningen: hotel, zaalverhuur, bedrijven kunstenaars.
Cursus Groningen informatie over creatieve cursussen met glas.
informatie over creatieve cursussen met glas. Fusing Cursus 5 lessen. Glas-in-Lood Cursus Groningen. Brandschilderen Cursus van 9 lessen. Wie wat waar. Glas Cursus kopen. Creatieve cursussen Bij Gekleurd Glas draait alles om de creatieve cursussen die je daar kan volgen.
VCA cursus Groningen nabij Delfzijl, Hoogezand en Drachten.
Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de locatie Groningen, selecteer uw cursustype en schrijf in via de inschrijven knop voor deze cursus! De resultaten worden geladen. Actieprijs Cursus op zaterdag Klik op de datum om. uw cursus te boeken.

Contacteer ons