Meer resultaten voor cursus groningen

 
cursus groningen
Welke trainingen en cursussen biedt de RUG aan? Veelgestelde vragen Hoe zit het? Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 top 100 university. Menu en zoeken. Zoeken Zoeken Zoeken. Onderzoek laten doen. Vergroot uw kennis. Gebruik onze expertise. Geef uw bedrijf een impuls. Zoek in ons kennisnetwerk. Doneer voor onderzoek en onderwijs. Geef uw wijzigingen door. Steun de Universiteit. Strategisch Plan 2015-2020. Wie zijn wij? Nieuws en agenda. Werken bij de RUG. Waar vindt u ons. Steun de RUG. Vacatures bij de RUG. Onderwijs Hoe zit het? Veelgestelde vragen Studieloopbaan en carrière Academische ontwikkeling. Welke trainingen en cursussen biedt de RUG aan? Ik zoek een training schrijfvaardigheid. Kan ik een cursus snellezen volgen?
EHBO Cursus in Groningen Eerste Hulp Groep.
Opzoek naar een EHBO cursus in Groningen? De Eerste Hulp Groep verzorgt regelmatig EHBO cursussen in Groningen en omgeving. Onze EHBO cursussen zijn officieel erkend en worden veelal vergoed door de zorgverzekering. Ook verzorgen wij EHBO cursussen in Groningen op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis, op het werk of bij de sportvereniging.
Workshops en cursussen in Groningen Cursussen-en-workshops.nl.
Geen interieuradvies door een stylist, maar zelf de stylist zijn van je eigen woonkamer? Dan is de twee daagse cursus Beleef" je thuis iets voor jouWe gaan tijdens deze cursus bezig me. In de Kindercursus Druktechnieken bij VRIJDAG in Groningen 8 t/m 12 jaar ga je in 8 lessen aan de slag met verschillende soorten druktechnieken en maak je prachtige afdrukken.
Cursussen Groninger Forum.
U bent hier: Home / Bibliotheek / Cursussen. Boek aan huis. Moeite met lezen? Lezen is leuk. Gastvrouwen en heren gezocht. Kunst in de bibliotheek. Wat met plezier wordt geleerd, wordt nooit meer vergeten. Dat is het motto van onze cursussen.
13 Cursussen Trainingen Gesprekstechnieken in Groningen Vergelijken Springest.
Effectieve Gespreksvoering EFG. Groningen en 24 andere regio's.' Effectieve Gespreksvoering Tijdens het werk dienen zich uiteenlopende gesprekssituaties aan. Om effectief te kunnen functioneren in deze sit. Volledigheid prijs: Het is mogelijk dat er extra kosten aan deze cursus verbonden zijn.
Timemanagement cursus Groningen Het effectieve werken.
Onze vakkundige trainers geven cursussen op locatie in Groningen, maar ook andere plaatsen in het land. Timemanagement cursus Groningen op locatie. Onze trainers komen naar je toe, waar dan ook in Groningen, om jou en je collegas te trainen met als resultaat: meer rust, structuur en efficiëntie in je werk.
Fotografie Cursus Groningen 1-daagse workshop.
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: Basiscursus, Cursus op Locatie, Fotografie Cursus. De basiscursus fotografie in Groningen is speciaal voor iedereen die net een nieuwe camera gekocht heeft of graag meer wilt leren over zijn/haar systeemcamera of spiegelreflexcamera. Tijdens de fotografie cursus leer je met met behulp van effectief cursusmateriaal en diverse opdrachten hoe je de camera handmatig kunt instellen.
Groningen: Cursussen en workshops MartiniStad.
5 lessen wordt binnenkort weer gegeven. Als je de taal van de Tarot wilt leren begrijpen en je intuitie wilt ontwikkelen, dan is deze cursus wat voor jou! Het Grafisch Centrum Groningen. Het Grafisch Centrum Groningen verzorgt cursussen en workshops in o.a.
Workshops in Groningen Cursussen-en-workshops.nl.
In samenwerking met Museum de Buitenplaats en Atelierwinkel Eelde-Paterswolde geef ik een GRATIS workshop Koeien Tekenen onder de vlag van de landelijke manifestatie The Big Draw welke. Fotocursus basis groningen. FotocursusBasis in Groningen inclusief een praktijkles voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van.

Contacteer ons