Zoeken naar cursus groningen

 
cursus groningen
Cursussen en workshops.
Vind je het lastig, maar wil je het wel graag zelf doen? Dan is de gratis cursus Digisterker iets voor jou. De kleine lettertjes. Volg je een cursus of workshop bij ons, dan vind je hier alle informatie over inschrijven en betalen.
Transcendente Meditatie Meditatiecursus Groningen, Meditatie cursus Groningen, Cursus mediteren Groningen.
Als u een meditatie cursus in Groningen zoekt, neem dan eens een kijkje op nl.tm.org. Wij hebben in Groningen een leraar voor u klaarzitten, die hier een cursus mediteren in Groningen geeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij deze leraar heeft?
VCA Cursus Groningen incl. Examen, Haal nú het Officiële VCA Diploma.
De VCA cursus Groningen wordt klassikaal gegeven in het nabij gelegen Zuidbroek. Deze locatie is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de omgeving van Leeuwarden, Assen, Hoogezand, Drachten, Zuidhorn, Bedum, Haren, Tynaarlo, Slochteren en Stadskanaal. U kunt de VCA Basis cursus of de VCA VOL cursus in Zuidbroek nabij Groningen volgen.
Myofasciale Pijn Seminars Groningen.
Myofasciale Pijn Seminars Groningen verzorgt sinds 2004 een uitgebreide scholing op het gebied van myofasciale pijn en vanaf 2006 triggerpoint dry needling voor fysiotherapeuten, manueel therapeuten, Cesar en Mensendieck therapeuten. In 2017 zijn we gestart met een 2-delige myofasciale pijn cursus namelijk: een basis en een gevorderdencursus.
Cursus mindfulness training Groningen MBSR MBCT lid VMBN.
Mindfulness in Bedrijf. Mindfulness Aandachttraining in Groningen MindfulnessFabriek Groningen. De Mindfulness Professionals. 9 Beoordeling op Kiyoh. Wetenschappelijk bewezen training door professionele mindfulness trainers. MindfulnessFabriek Groningen biedt mindfulness trainingen die bewezen effectief zijn bij stress en een reeks aan stress-gerelateerde klachten.
BHV Groningen, cursus vlakbij Delfzijl en Veendam.
BHV Basis Cursus 2-daags 29900, excl. Deze 2-daagse klassikale BHV cursus in Groningen is voor medewerkers die nog geen BHV diploma hebben en is inclusief het BHV examen en het BHV cursusboek, het NVB certificaat wat 1 jaar geldig is, het BHV pasje in creditcard formaat, de lunch, koffie en thee.
Reiki Cursus Groningen Reiki 1 2 Erkend Reiki Master.
Neem dan van tevoren even contact op om te kijken of deze cursus voor jou aansluit. Een Reiki 2 Cursus wordt vaak individueel gegeven, in overleg kunnen we daarom ook een geschikte datum plannen. Reiki cursus 2 vervolg. Reiki cursus Groningen: Reiki 2 vervolg.
Cursus gesprekstechnieken Groningen Gesprekstechnieken.com.
Incompany inhouse cursus in Groningen. Wilt u samen met uw collegas een cursus of korte workshop bij u op locatie volgen? Een 1-daagse incompany cursus gesprekstechnieken of korte workshop over gesprekstechnieken kan bij u op locatie in Groningen worden verzorgd.
Grill Academy Groningen by Weber De Paalkoepel.
Grill Academy Cursus in Groningen volgen? Altijd al beter willen leren barbecueën dan is de Grill Academy zeker wat voor jou! Tijdens deze cursus leer je onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het barbecueën.

Contacteer ons