Zoeken naar cursus groningen

 
cursus groningen
VCA Basis cursus Groningen.
U kunt zich middels inschrijven VCA Basis cursus inschrijven voor een VCA Basis cursus cursus op een locatie van DTS Opleidingen. Wenst u dat de VCA Basis cursus bij u in Groningen wordt verzorgd dan verwijzen wij u door naar aanvragen offerte VCA Basis cursus Groningen.
Cursussen Groninger Forum.
U bent hier: Home / Bibliotheek / Cursussen. Boek aan huis. Moeite met lezen? Lezen is leuk. Wat met plezier wordt geleerd, wordt nooit meer vergeten. Dat is het motto van onze cursussen. Van kunstgeschiedenis tot taal en schrijfcursussen tot toegepaste psychologie en mindfulness.
Groningen: Cursussen en workshops MartiniStad.
5 lessen wordt binnenkort weer gegeven. Als je de taal van de Tarot wilt leren begrijpen en je intuitie wilt ontwikkelen, dan is deze cursus wat voor jou! Het Grafisch Centrum Groningen. Het Grafisch Centrum Groningen verzorgt cursussen en workshops in o.a.
Programmeren: Cursussen/Opleidingen in Groningen Springest.
3 dagen Opleiderscore: star 93, CLS Computertrainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 93, uit 101 ervaringen. Groningen, Amsterdam en 39 andere regio's.' De cursus R Programmeren vormt een eerste inleiding in dit statistische softwarepakket. Het doel van de cursus is het kunnen gebruiken van.
Home.
Welkom op de website van de Senioren Academie Groningen Friesland Drenthe. De Senioren Academie organiseert het Hoger Onderwijs voor Ouderen HOVO in het Noordoosten van Nederland. Zij richt zich bij haar onderwijs zoveel mogelijk op de interesse, leefervaring en leerbehoeften van mensen van vijftig jaar en ouder. Een formele vooropleiding is voor het volgen van het onderwijs van de Senioren Academie niet vereist, maar de onderwerpen worden op HBO/universitair niveau behandeld. Wanneer er een bepaalde voorkennis uitdrukkelijk is gewenst of vereist, staat dit bij de desbetreffende cursus vermeld.
Timemanagement cursus Groningen Het effectieve werken.
Onze vakkundige trainers geven cursussen op locatie in Groningen, maar ook andere plaatsen in het land. Timemanagement cursus Groningen op locatie. Onze trainers komen naar je toe, waar dan ook in Groningen, om jou en je collegas te trainen met als resultaat: meer rust, structuur en efficiƫntie in je werk.
Het Paleis Groningen: hotel, zaalverhuur, bedrijven kunstenaars.
Cursus Figuratief schilderen VRIJDAG Groningen.
Klik nogmaals op een actieve groep om deze weer uit te schakelen. Je ziet dan alle resultaten weer. resultsKijken.length Kijken en luisteren. resultsCultuur.length Cultuur in Groningen. resultsActive.length Resultaten in groep activeFilter." Einde van de resultatenlijst. Terug naar begin. registreren profiel maken. kies je cursus Zoeken.
Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Op maat of een standaardcursus uit ons open aanbod, in een groep of individueel. Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen RUG biedt taalcursussen Arabisch, Bahasa Indonesia, Chinees, Duits, Engels, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Japans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans. Cursus op maat.

Contacteer ons