Op zoek naar cursus groningen?

 
cursus groningen
Workshops in Groningen Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Groningen. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Groningen. 31 juli 2018. Soms kan het lekker zijn om je even op een andere manier te uitten. Een andere manier dan schrijven of praten. Bijvoorbeeld met behulp van verf, kwasten en een doek.
Tekenen, iedereen kan het! basiscursus VRIJDAG Groningen.
Klik nogmaals op een actieve groep om deze weer uit te schakelen. Je ziet dan alle resultaten weer. resultsKijken.length Kijken en luisteren. resultsCultuur.length Cultuur in Groningen. resultsActive.length Resultaten in groep activeFilter." Einde van de resultatenlijst. Terug naar begin. registreren profiel maken. kies je cursus Zoeken.
Volg een CAD cursus in Groningen Cadix.
De opleidingslocatie van Cadix vindt u vlak naast het Euroborg stadion. Op het hoogste punt van de Mediacentrale in Groningen bevinden zich drie lokalen. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.
Groepscursussen Nederlands Nederlands Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Alumni van de Rijksuniversiteit Groningen, de eerste 3 jaren na hun afstuderen aan te tonen met een uitdraai van de profielpagina van het Alumninetwerk. Bij de beschrijving van een cursus staat onder Studiebelasting de inzet die van de cursist wordt verwacht in een cursus.
Timemanagement cursus Groningen Het effectieve werken.
Timemanagement cursus Groningen. Woon jij in het Noorden van het land en wil je een timemanagement cursus in Groningen volgen? Het Effectieve Werken is dé partij op dit gebied. Onze vakkundige trainers geven cursussen op locatie in Groningen, maar ook andere plaatsen in het land.
Wijncursussen workshops in Groningen Het Wijninstituut.
Ook in Groningen verzorgen wij diverse wijncursussen op de locatie van het Mercure Hotel aan de Expositielaan 7. Bekijk onderstaand onze wijncursussen in Groningen en klik op de gewenste wijncursus voor meer informatie. Informatie over locatie. 9727 KA Groningen. Cursus Start met Wijn. SDEN-1 cursussen in Groningen.
Online cursussen Biblionet Groningen.
Ook de cursus van de maand staat in je persoonlijke cursusomgeving. Vragen over de online cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een medewerker van de bibliotheek bij jou in de buurt. Korte terugblik: succesvol schooljaar 2017-2018. 1 augustus 2018. Zomerse tijden: download eens een luisterboek. 23 juli 2018. Ontdek de gratis online cursussen van de bibliotheek. 1 juni 2018. Week van de Mediawijsheid: samen mediawijs. 17 november 2017. Online bibliotheek voor e-books lenen en cursussen is vernieuwd. 20 juni 2017. De Mudden 18. 9747 AW Groningen.
Cursus en Lesaanbod 2018-2019 VRIJDAG Groningen.
Cursus en Lesaanbod 2018-2019. VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen. Muziek, theater en beeldende kunst: we zijn er voor iedereen, alle leeftijden en elk niveau. Dus ook voor jou! Check het nieuwe cursusaanbod en doe mee: maak het bij VRIJDAG!
Welke trainingen en cursussen biedt de RUG aan? Veelgestelde vragen Hoe zit het? Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Ik zoek een training schrijfvaardigheid. Kan ik een cursus snellezen volgen? Welke trainingen en cursussen biedt de RUG aan? Een overzicht van alle opleidingen, trainingen en cursussen vind je op de pagina Opleidingen op onze website. Specifieke cursussen en trainingen.: Studievaardigheidscursussen: een overzicht vind je op de pagina Cursusoverzicht Studenten Service Centrum op de Student Portal inloggen met P of S-nummer. Loopbaancursussen: een overzicht vind je op de portal Career Services. ICT-cursussen: een overzicht vind je op de pagina Cursusoverzicht op onze website. Taalcursussen en communicatietrainingen: een overzicht vind je op de pagina Taalcursussen en communicatietrainingen op onze website. print Ook beschikbaar in het: English. Informatie over o.a. vakken, roosters, boeken, tentamens en afstuderen vind je in de kennisbank van je faculteit.: Economie en Bedrijfskunde. Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap. Informatie over ICT vind je op My University in.: ICT kennisbank voor studenten. Volg ons op facebook twitter linkedin rss instagram youtube. Open dagen en introductie. Groningen Graduate Schools.

Contacteer ons