Resultaten voor basis fotografie cursus

 
basis fotografie cursus
basiscursus fotografie ROC van Twente.
toon alle resultaten. hoe ziet de cursus er uit? In de basiscursus fotografie komen vele aspecten van de fotografie aan de orde, zoals Waar" moet ik op letten bij het maken van een foto of portret" en Hoe" kies ik de beste compositie.
Fotografie basis Hart Haarlem.
Lesdata: 29-1 / 12-2 / 5-3 / 19-3 / 2-4 / 16-4 / 7-5 / 21-5 / 4-6 / 18-6. Voor de cursus heb je een spiegelreflex of systeem camera met geheugenkaartje nodig. Tevens maak je zelf prints van de foto's' die je hebt gemaakt. Cursus Fotografie basis.
Fotoschool Noord Holland.
Ontdek de mogelijkheden die er zijn. Basis Fotografie is een recreatieve cursus, voor als je snel met je camera betere foto's' wilt maken zonder diep op de techniek in te willen gaan. De andere cursussen volgen elkaar op en gaan dieper op techniek en creatief fotograferen in.
Cursus Fotografie bij Annemarie Welp Workshop Fotoreportages.
Annemarie Welp Fotografie heeft veel mogelijkheden in cursussen en workshops, deze biedt zij aan via www.keistad-foto-college.nl Voor beginners is er altijd een passende cursus of workshop fotografie. Bekijk de mogelijkheden eens! Je bent van harte welkom! Ook voor uw cursus fotografie.
Basiscursus fotograferen Roland de Zeeuw Fotografie.
Tijdens de cursus werk je met je eigen camera. Twee lessen combineren ik theorie en praktijk waarbij vooral de eerste les meer theorie heeft. Tijdens de locatiedag op een zaterdag tussen de eerste en tweede les gaan we de hele dag fotograferen en alle basistechnieken in de pratkijk uitproberen. Les 1: Eerst de basistechnieken. Aan de hand van voorbeelden leer je alles over diafragma, sluitertijd, ISO en worden de belangrijkste functies van je camera uitgelegd. De avond is een mix van theorie en praktijk. Dat is nodig omdat je daarmee de basis van de fotografie goed leert begrijpen.
Basis fotografiecursus bij VRIJDAG in Groningen.
Periode: 19 november 2014 21 januari 2015, de eerste les vindt dus plaats op 19 november. De tijden van de cursus zijn van 1930: tot 2200.: Meer informatie over de basis fotografiecursus bij VRIJDAG. De cursus wordt gegeven door Cees van Alten.
Basisopleiding.
De basisopleiding Fotografie is een oriënterende opleiding voor iedereen die gefascineerd is door fotografie en graag zelf aan de slag wil, maar nog niet goed weet hoe. Tijdens de basisopleiding Fotografie leer je meer te zien en vooral anders te kijken.
Intensieve Fotografie Cursus Basis Utrecht 89 Octopus Academy.
Intensieve Fotografie Cursus Basis Utrecht 89. Intensieve Fotografie Cursus Basis combineert op een unieke wijze de camera-instellingen en creatieve fototechnieken. Je leert in één dag hoe je de camera in alle voorkomende situaties correct in kunt stellen, maar tegelijkertijd krijg je onmisbare inzichten in creatieve fotografie en concrete tips over compositie.
Fotografie De Meerpaal.
Je gaat in deze cursus lekker praktisch aan de gang! prijs per les 800, 21 1000, 21. niveau Beginner, Gevorderd, Kennismaken startdata 16 november. leeftijd Jongeren, Volwassenen locatie Dronten docenten Fred van Welie aantal lessen 6 lestijden Donderdag: 20.00 21.30 uur. meer informatie minimaliseer. Compositie is de basis van fotografie: De regel van derden is waarschijnlijk de meest bekende en gebruikte compositieregel van fotografie.

Contacteer ons