Resultaten voor fotocursus

 
fotocursus
Fotocursus.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Onder de noemer Leer en Beleef worden diverse fotografiecursussen aangeboden. Ook dit jaar hebben diverse cursisten zich onder leiding van Kees Jurgens de fijne kneepjes van het fotograferen eigen gemaakt. Resultaten van deze en eerdere cursussen vindt u in de onderstaande fotoalbums. Wilt u ook de Exif-info van de fotos zien? Klik dan rechts boven op de dubbele pijltjes en vervolgens op het driehoekje achter Foto-informatie.
workshop fotografie Hoofddorp cursus Fotocursus Hoofddorp.
Bekijk eventueel ook nog onze reportage in Bangkok. Leer in de praktijk spelenderwijs om echt betere fotos te maken! workshop fotografie Keukenhof fotoworkshop fotocursus les leren individueel privé Keukenhof Lisse workshop cursus fotografie amateur gevorderden beginners camera digitaal digitale spiegelreflex camera digitale fotografie fotograaf beter fotograferen fotografie workshops praktijk praktijkgericht tip senioren 55 65 Bollenstreek Sassenheim Lisserbroek Hillegom Nieuw-Vennep Hoofddorp Noordwijk Noordwijkerhout Botanische Tuinen Utrecht Vondelpark Amsterdam Haarlem Amsterdamse Waterleidingduinen Heemstede. Wij leveren ook een cadeaubon voor onze workshops. Software Nik Collection Gratis!
Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem in heel Nederland.
Bij Fotocursus Snapshot vind je diverse fotocursussen en workshops voor elk niveau. Wil je liever een 1 op 1 workshop of fotocursus bij ons volgen of een fotocursus op maat volg dan onze privé mentoring. Ook kunnen wij incompany fotocursussen en workshops organiseren voor uw bedrijf. Leer fotograferen van een professional. Ben jij opzoek naar een inspirerende en leuke. waarbij je echt veel gaat leren? Dit is wat ik doe. Fotocursus Snapshot geeft vanaf 2007 fotocursussen en fotografie workshops en Beeldbewerking in Nijmegen de Achterhoek en door het hele land. Ons cursusaanbod is gericht op de hobby als wat verder gevorderde fotograaf en beeldbewerker.
Fotocursus Fotolux.
Het uitgaanspunt van de cursus is wegwijs te raken in de basis van de fotografie zodat u uw camera naast de automatische stand handmatig kan instellen en zo meer uit de foto kunt halen. De cursus zal over drie avonden worden gegeven voor een groep van 8 tot maximaal 10 cursisten om zoveel mogelijk aandacht te kunnen geven aan elke cursist in de groep.
Fotocursus PKN Anloo Zuidlaren.
Vastleggen wat je ziet of iets in scène zetten om een beeld of gevoel op te roepen bij de kijker. Met deze fotocursus zal ik je proberen op weg te helpen om mooie creatieve of aangrijpende fotos te maken. De fotocursus bestaat uit drie avonden. De eerste avond is op 29 mei om 20.00 uur in de Zijbeuk. De volgende avonden zijn 12 en 27 juni. Er kunnen 12 personen mee doen is er meer opgave dan doen we het vaker.
Fotocursus Sneek Gert Jan Hermus Fotograaf Sneek.
In Sneek of ver daarbuiten. Mail of bel me om de mogelijkheden te bespreken info@gertjanhermus.nl of 06-13 44 06 03. Mijn cursussen en workshops.
Digifotocursus Complete cursussen.
Complete cursus fotografie met plezier leren fotograferen!
Fotocursus bij Henk Marks in teken anders denken en kijken Het Streekblad.
Zoeken naar Zoeken Fotocursus bij Henk Marks in teken anders denken en kijken. Artikel is geplaatst door Arjan Brondijk op 04-11-2014 1410. OOSTWOLD Fotograaf Henk Marks uit Oostwold geeft binnenkort een fotocursus die in het teken staat van anders denken en kijken. Deel één van de cursus is op maandagavond 24 november deel twee op donderdagavond 11 december. De tijden zijn van 19.30 tot 22.00 uur. In deze fotocursus ga ik de mensen uitleggen en laten ervaren dat je de camera ook kunt gebruiken voor het laten zien en de uiting van je gevoel en beleving.
Fotocursus KBO Heeze.
Cliëntondersteuners / hulp bij aanvraag WMO. De cursus zal het karakter van een workshop hebben. Elke les bestaat uit een uitleg met voorbeelden duur ca. Daarna een korte koffiepauze om vervolgens met het eigen toestel aan de slag te gaan. Afhankelijk van de tijd die besteed wordt aan het daadwerkelijk fotograferen zullen na afloop de fotos worden besproken. Graag eigen fototoestel met indien in bezit handleiding meenemen. Locatie lokaal 1.06 dorpshuis t Perron. Meer informatie en aanmelding bij. Contactpersoon Ben Odijk tel. 06 4527 0088 Of via email benodijk@outlook.com.

Contacteer ons