Meer resultaten voor fotocursus

 
fotocursus
FOTOCURSUS Passiefoto.
HAAL MEER UIT JE DIGITALE CAMERA. scroll naar beneden om de pagina te bekijken. FOTOCURSUS perry 2017-01-18T1118180000.: HAAL MEER UIT JE DIGITALE CAMERA. Heb je een digitale compact fotocamera of een spiegelreflex camera en heb je het gevoel dat er veel meer uit te halen is?
Fotocursus Foto van den Oetelaar: Foto studio Portret, reclame fotografieFoto van den Oetelaar: Foto studio Portret, reclame fotografie.
Woensdag van 9.00 tot 18.00 uur. Donderdag van 9.00 tot 18.00 uur. Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. U vindt Foto van den Oetelaar in het fraaie monumentale centrum van Oirschot, vlakbij de Markt.
Patrick Bongartz Fotografie Cuijk Fotocursus.
Tijdens de praktijkdag gaan we op een locatie binnen of buiten fotograferen, met een gezellige lunch en veel foto praat. Door de opbouw van de cursus is het mogelijk je aansluitend te verdiepen in bijv. portret, macro fotografie of fotobewerking.
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen Groningen Meppel Torrostudio.
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen Groningen Meppel. Fotocursus Basis, fotograferen kan je leren! Deze Fotocursus Basis in Assen, Drachten, Emmen, Hoogeveen, Haren, Groningen en Meppel inclusief een praktijkles is voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van de camera.
Signalering Onjuist Spatiegebruik: fotocursus.
Fotocursus FotoHuis Venray.
Gratis fotocursus portretten maken Cursussen Da Vinci College.
Over Da Vinci. Terug naar overzicht Gratis fotocursus portretten maken. Wil je leren om goede portretten te maken met je digitale camera? Volg dan nu deze gratis cursus die uit drie lessen bestaat. In deze lessen leer je om een goed portret met bestaand licht en een statief te maken.
fotocursus Archieven Eric Smeets Fotografie.
Alles, Fotografiecursus deel 2 Fotografie cursus deel 2. Regelmatig krijgen we de vraag of er ook een vervolgworkshop bestaat voor mensen die de workshop fotografie deel 1 al gevolgd hebben of voor mensen die al een redelijke basiskennis hebben van fotografie.
Fotocursus Fotogroep Schelfhorst.
Wil je verzekerd zijn van deelname, geef je dan zo snel mogelijk op. De kosten voor deze fotocursus bedragen 150 euro. De 10 cursusavonden worden gehouden op de woensdagavond van 19.45 22.00 uur in openbare basisschool de Tandem, Havezathe 97 in de Schelfhorst te Almelo.

Contacteer ons