Resultaten voor fotoacademie rotterdam

 
fotoacademie rotterdam
18 Fotoacademie fotografen bij Rotterdam.Photo 2016 Fotoacademie Amsterdam.
De Fotoacademie is de meest ambitieuze particuliere academie voor fotografie in Nederland. We varen een eigen koers en passen het lesprogramma naar eigen inzicht en ervaringen aan zodat het aansluit op de ontwikkelingen in de markt. De Fotoacademie is onderdeel van het Fotohuis.
Fotovakschool en Fotoacademie.
Je kunt de opleiding van de Fotovakschool volgen op verschillende locaties: Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Boxtel en Venlo. De Opleiding tot Fotograaf van de Fotoacademie is een opleiding op hbo-niveau die zich vooral richt op de ontwikkeling van een eigen visie en karakter waarbij de techniek het gereedschap is om je idee├źn vorm te geven.
Fotoacademie Focus.
Eindexamenexpositie Fotoacademie Rotterdam. Van 5 tot en met 9 juni zullen negen net afgestudeerde fotografen aan de Fotoacademie te Rotterdam, hun werk tonen op een expositie in het Timmerhuis Rotterdam. De expositie, onder de naam RELEASE, wordt feestelijk geopend op vrijdag 7 juni om 19.00 uur.
Open dag Fotoacademie Rotterdam Qompas StudieKeuze.
Details Open dag Fotoacademie Rotterda. Open dag Fotoacademie Rotterdam. 24 mei 2014 24. Open dag Fotoacademie Rotterdam. Maak kennis met de Fotoacademie. Op diverse zaterdagen ben je van harte welkom op onze open dagen van 13.00 uur tot 16.30 uur in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.
fotovakschool-rotterdam.
MBO niveau 4. Voltijd Vakopleiding Fotografie. Toegepaste fotografie TFB. Minor / Masterclass. Minor Get Visual. 31 55 35 605 22. Studeren met belastingvoordeel. HBO bachelor en HBO minoren. Fotovakschool Rotterdam Witte de Withstraat 63 3012 BN Rotterdam. T: 055 356 05 22.
Fotoacademie Fotografie opleidingen op hbo niveau.
De Fotoacademie is de meest ambitieuze particuliere academie voor fotografie in Nederland. We varen een eigen koers en passen het lesprogramma naar eigen inzicht en ervaringen aan zodat het aansluit op de ontwikkelingen in de markt. De Fotoacademie is onderdeel van het Fotohuis.
7 juni Open Dag Fotoacademie Fotoschool Rotterdam DIGIFOTO Pro. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow. bars
Een extra reden om de Open Dag te bezoeken is de tentoonstelling van het veelzijdige werk van de mentoren van de Fotoacademie Rotterdam die momenteel de muren het gebouw siert. Foto: Liselotte Schuppers mentor Fotoacademie. Wanneer: Zaterdag 7 juni 2008 van 13.00 16.30 uur.
Dichtbij.
Eindexamenexpositie Fotoacademie Blik 010 De Nieuwspeper Rotterdam. Eindexamenexpositie Fotoacademie Blik 010 De Nieuwspeper Rotterdam.
Vier eindexamenkandidaten van de Fotoacademie Rotterdam zullen van 15 t/m 22 december hun werk tonen in de expositie Blik010.De exposanten zijn: Martijn van Hennik, Marc Plaisier, Michel Salters en Dina van Vlimmeren. Vier eindexamenkandidaten van de Fotoacademie Rotterdam zullen van 15 t/m 22 december hun werk tonen in de expositie Blik010.De exposanten zijn: Martijn van Hennik, Marc Plaisier, Michel Salters en Dina van Vlimmeren.

Contacteer ons