Resultaten voor cursus portretfotografie

 
cursus portretfotografie
Hoe kies ik de beste fotocursus? Cursussen Zoom.nl.
Ook spreekt het onderwijs in België haar aan en niet onbelangrijk de kosten voor een cursus in België liggen een stuk lager dan in Nederland. Zij was erg tevreden over deze cursus. Een stuk goedkoper zijn de beginnerscursussen op volksuniversiteiten. Ook hier begint de docent bij scratch en wandelt hij langs de basisbegrippen als diafragma, sluitertijd en scherptediepte. Je leert zelf de camera instellen. De ene volksuniversiteit is veel meer fotografie-minded dan de andere. Veenendaal bijvoorbeeld heeft naast de basiscursus een uitgebreid aanbod workshops, van nachtfotografie tot documentaire en portretfotografie.
Cursus Portretfotografie in de studio bij VRIJDAG Groningen.
Cursus Portretfotografie in de studio. Nodig: digitale spiegelreflex of systeemcamera. In deze cursus leren we het fotograferen met een model. Belangrijk is hierbij kennis van de camera en de instellingen. We leren kijken en omgaan met licht: Zowel in studio omstandigheden als met natuurlijk licht.
Workshop Portretfotografie met natuurlijk licht Vink Academy.
Volg dan voorafgaand aan de workshop de online fotografie cursus. Deze workshop wordt niet meer gegeven. Waar gaat deze workshop o.a. Welke camera instellingen kies je voor portretfotografie? Waar moet je op letten qua houding, standpunt en compositie bij portretfotografie?
Cursus Portretfotografie Meld je nu aan Foam Fotografiemuseum Amsterdam.
Laat je in hartje Amsterdam inspireren door de grote namen uit de portretfotografie. Tijdens deze cursus werk je in vier weken toe naar een persoonlijke serie bijzondere portretfotos. Iedere week ligt de focus op een ander aspect van de portretfotografie.
Workshop Portretfotografie Workshops cursussen Nu in het museum Rijksmuseum.
Na inspiratie opgedaan te hebben bij de geschilderde en gefotografeerde portretten in het museum, gaat u in het atelier van de Teekenschool zelf aan de slag. Elke week staat in het teken van één van de drie meesters: Rembrandt, Vermeer of Breitner. Zie het schema voor de verschillende themas. Een rondleiding in het museum is deel van de workshop. Thema's' workshop Portretfotografie 2017/18 pdf.
Portretfotografie.
De cursus is zeer geschikt voor schrijvende journalisten en communicatiemedewerkers die ook een portret bij de tekst moeten aanleveren. Na het volgen van de cursus Portretfotografie bent u in staat zelfstandig portretten te maken die geschikt zijn voor gebruik in drukwerk of op een website.
Untitled Document.
Korte fotografie cursus/workshop bij Fotogram Fotoacademie Amsterdam.
De cursussen zijn op hoog niveau en thematisch van insteek: dans, architectuur, portret, conceptuele fotografie, landschap, streetlife, beeldbewerking, smartphone fotografie en meer. Fotogram werkt met veel gastdocenten zoals Nico Brons, Jenny Boot, Erik Hijweege, Kadir van Lohuizen, Carla Kogelman, Popel Coumou en Joost van den Broek. Studenten van de Fotoacademie ontvangen een korting als zij een cursus bij Fotogram volgen.
Cursus Portretfotografie Korte Opleiding Den Haag Cursus Fotografie, Workshop Fotografie Octopus Academy.
Cursus Portretfotografie Korte Opleiding Den Haag. De cursus portretfotografie is ontwikkeld voor fotografen met grote ambities en professionele aspiraties. Indien je graag mensen fotografeert en je overweegt om daarmee ook een inkomen te gaan genereren, is deze fotocursus een optimale keuze.

Contacteer ons