Op zoek naar cursus portretfotografie?

 
cursus portretfotografie
Cursus Portretfotografie in de studio bij VRIJDAG Groningen.
Cursus Portretfotografie in de studio. Nodig: digitale spiegelreflex of systeemcamera. In deze cursus leren we het fotograferen met een model. Belangrijk is hierbij kennis van de camera en de instellingen. We leren kijken en omgaan met licht: Zowel in studio omstandigheden als met natuurlijk licht.
Gratis Cursus Portretfotografie Moor Fotografie.
Gratis Cursus Portretfotografie. Door Peter van Veen 2 Reacties. D eze keer geen lang verhaal van mij, maar een doorverwijzing naar een verzameling videos op YouTube van de beautyfotograaf Jörgen, ook wel bekend onder de nickname MadMax. Jörgen legt in een aantal korte filmpjes de basis van portretfotografie uit.
Cursus Portretfotografie Meld je nu aan Foam Fotografiemuseum Amsterdam.
Foam organiseert in het najaar van 2017 een cursus Portretfotografie voor fotografieliefhebbers vanaf 18 jaar. Laat je in hartje Amsterdam inspireren door de grote namen uit de portretfotografie. Tijdens deze cursus werk je in vier weken toe naar een persoonlijke serie bijzondere portretfotos.
Workshop Portretfotografie Workshops cursussen Nu in het museum Rijksmuseum.
Na inspiratie opgedaan te hebben bij de geschilderde en gefotografeerde portretten in het museum, gaat u in het atelier van de Teekenschool zelf aan de slag. Elke week staat in het teken van één van de drie meesters: Rembrandt, Vermeer of Breitner. Zie het schema voor de verschillende themas. Een rondleiding in het museum is deel van de workshop. Thema's' workshop Portretfotografie 2017/18 pdf.
Workshop portretfotografie, modelfotografie.
Workshop portretfotografie, modelfotografie. 1-daagse Workshop portretfotografie. Vind jij het leuk om met licht te spelen en is het voor jou een uitdaging om te shooten met een ervaren fotomodel? Dan is de Workshop Portretfotografie wat voor jou. Deze intensieve workshop wordt gegeven in de fotostudio van Sigma Benelux BV in Houten.
Fotografie cursussen en workshops.
Hoe stuur je degene die poseert aan? Op al deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens deze workshop portretfotografie. Meer info en inschrijven. Kustfotografie met lange sluitertijden. Stel, je ziet steeds mooie landschapsfotos op Facebook of op Flickr langskomen die gemaakt zijn met lange sluitertijden.
Workshop Portretfotografie met natuurlijk licht Vink Academy.
Volg dan voorafgaand aan de workshop de online fotografie cursus. Deze workshop wordt niet meer gegeven. Waar gaat deze workshop o.a. Welke camera instellingen kies je voor portretfotografie? Waar moet je op letten qua houding, standpunt en compositie bij portretfotografie?
Workshop portretfotografie cursus Haarlem.
06 2606 6606. Eendaagse cursus portretfotografie met natuurlijk licht. Deze cursus portretfotografie in het kort. Sprekende portretten met natuurlijk licht. Eerstvolgende: 14 okt zie meer data. Van 10 tot 16 uur. In Haarlem pal tegenover het station. Docent: Han Schnek, reisfotograaf.
Cursus Portretfotografie PHOC: Fotocursus fotoworkshop Nijmegen.
Tijdens de cursus portretfotografie leer je de basis van de portretfotografie met daarbij veel tips en handigheidjes om zelf ermee aan de slag te kunnen. Na iedere les krijg je een opdracht mee naar huis die de week erop wordt besproken.

Contacteer ons