Meer resultaten voor fotocursus groningen

 
fotocursus groningen
Basiscursus Fotografie dinsdagavond VRIJDAG Groningen.
Het is belangrijk dat je elke week gemiddeld een uurtje vrij kunt maken voor huiswerkopdrachten. Fotografie cursus in Groningen. De fotografiecursus wordt op dinsdagavond gegeven, maar het is ook mogelijk om de cursus op woensdag te volgen, zie onderaan deze pagina.
Basiscursus Fotografie Groningen.
beginnerscursus Bezoekerscentrum Schiermonnikoog bloemen van mosselschelpen bloemen van oesters bloemen van strandhout en schelpen Boekhandel De Wijde Wereld excursie expositie-op-Schiermonnikoog Foto-tentoonstelling Fotocursus in Groningen foto van Schiermonnikoog fotoworkshop Groninger Wad Groningse Elfjes Groningse poëzie jonge-koolmees jonge-meerkoeten landschapsfotografie Langstraat libel macrofotografie Martini Ziekenhuis meerkoeten NGMB Noordpolderzijl portretfotografie privé-les strand strandbloemen van schelpen strandbloemen van Schiermonnikoog Tour de Wadden UMCG Van Stad tot Wad Dierenart verwenmoment voor de patiënt voeren voordragen VVV Schiermonnikoog Wadden Express Waddenfotografie Zandstructuren zeehond zonsondergang.
Fotocursussen Fotograaf Bedum, Groningen Peter Russchen bruidsfoto's, familiefoto's' en portretten.
Trouwfotograaf in Groningen, Friesland en Drenthe. Cookie en Privacyverklaring. Wil je op een leuke manier beter leren omgaan met je nieuwe camera? Of wil je de mogelijkheden van jouw eigen fotocamera beter leren kennen? Dan kan ik je verder op weg helpen door een gerichte fotocursus.
Beginnerscursus fotografie Groningen.
Fotografie cursussen en workshops in Groningen. Landschap en Natuur. Gouden tip voor Fotografie. Fotograferen met je mobiel. Natuurlijk licht portretfotografie. Tips voor stadsfotografie. Duur: 4 weken. Data: klik hier. Locatie: Kraneweg 16A. Deze cursus biedt uitgebreide kennis aan diegene die meer bewust en beter willen leren fotograferen.
Fotografie Cursus Groningen 1-daagse workshop.
Fotocursus Groningen Eendaagse workshop. Theorie en praktijk worden tijdens deze dag met elkaar afgewisseld dus je gaat ook echt aan de slag. Programma fotografie cursus Groningen. Ochtend: In de ochtend gaan we het eerst hebben over de verschillende standen van de autofocus.
Workshop / cursus Fotografie Groningen Natuurlijkefoto.nl.
Kaarten uit Duitsland. Fotografie Workshops /. Workshop Fotografie Groningen. Workshop / cursus Fotografie Groningen. Deze fotografie workshop is bedoeld voor degene die zijn of haar camera beter wil leren kennen om zo mooiere foto's' te maken op vakantie, van familie, natuur of andere onderwerpen.
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen Groningen Meppel Torrostudio.
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen Groningen Meppel. Fotocursus Basis, fotograferen kan je leren! Deze Fotocursus Basis in Assen, Drachten, Emmen, Hoogeveen, Haren, Groningen en Meppel inclusief een praktijkles is voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van de camera.
Fotografieopleiding, opleiding fotografie School voor Fotografie.
Daarom is er de School voor Fotografie in Breda, Utrecht en Groningen. Voor de beginner, om de eerste stap te zetten in de basisopleiding en voor de toekomstige professional in de 1-jarige fotografieopleiding. Vanuit een beroepsmatige visie leidt de School voor Fotografie je op tot professioneel fotograaf.
Fotografiecursus Groningen Home Fotografiecursus Groningen.
Welkom bij dé fotografiecursus van Groningen. Leer betere fotos te maken met behulp van onze fotografiecursussen en workshops. Hier wordt alles vanaf het begin uitgelegd. Leer tijdens deze cursus uw eigen camera kennen. Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Foto Vaszlovszky.

Contacteer ons