Meer resultaten voor fotocursus groningen

 
fotocursus groningen
Basiscursus Fotografie Groningen.
beginnerscursus Bezoekerscentrum Schiermonnikoog bloemen van mosselschelpen bloemen van oesters bloemen van strandhout en schelpen Boekhandel De Wijde Wereld Dag van het Wad excursie expositie-op-Schiermonnikoog Foto-tentoonstelling Fotocursus in Groningen Fotografieworkshop foto van Schiermonnikoog fotoworkshop Groninger Wad Groningse Elfjes Groningse poëzie jonge-koolmees jonge-meerkoeten landschapsfotografie Langstraat libel macrofotografie Martini Ziekenhuis meerkoeten Natuurmarkt NGMB Noordpolderzijl portretfotografie privé-les strand strandbloemen van schelpen strandbloemen van Schiermonnikoog Tour de Wadden UMCG Van Stad tot Wad Dierenart verwenmoment voor de patiënt voeren voordragen VVV Schiermonnikoog Wadden Express Waddenfotografie Zandstructuren zeehond zonsondergang.
Fotografie Cursus Groningen 1-daagse workshop.
Daarnaast leer je ook veel over veel gebruikte functies die in de camera zitten en ga je aan de slag met compositie. Fotocursus Groningen Eendaagse workshop. Theorie en praktijk worden tijdens deze dag met elkaar afgewisseld dus je gaat ook echt aan de slag. Programma fotografie cursus Groningen.
Kunstgroep Noord.
Deze Zomerweek Fotografie is een unieke mogelijkheid om intensief en praktijkgericht met fotografie bezig te zijn. Onder begeleiding en met opdrachten op zak wordt op locaties in Groningen en Drenthe veel praktische ervaring opgedaan. Deelnemers bezoeken elke dag een andere locatie met een ander.
Basiscursus Fotografie dinsdagavond VRIJDAG Groningen.
Het is belangrijk dat je elke week gemiddeld een uurtje vrij kunt maken voor huiswerkopdrachten. Fotografie cursus in Groningen. De fotografiecursus wordt op dinsdagavond gegeven, maar het is ook mogelijk om de cursus op woensdag te volgen, zie onderaan deze pagina.
Fotocursussen Fotograaf Bedum, Groningen Peter Russchen bruidsfoto's, familiefoto's' en portretten.
Trouwfotograaf in Groningen, Friesland en Drenthe. Cookie en Privacyverklaring. Wil je op een leuke manier beter leren omgaan met je nieuwe camera? Of wil je de mogelijkheden van jouw eigen fotocamera beter leren kennen? Dan kan ik je verder op weg helpen door een gerichte fotocursus.
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen Groningen Meppel Torrostudio.
Fotocursus Basis in Assen Drachten Emmen Hoogeveen Groningen Meppel. Fotocursus Basis, fotograferen kan je leren! Deze Fotocursus Basis in Assen, Drachten, Emmen, Hoogeveen, Haren, Groningen en Meppel inclusief een praktijkles is voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van de camera.
Workshop / cursus Fotografie Groningen Natuurlijkefoto.nl.
Kaarten uit Duitsland. Fotografie Workshops /. Workshop Fotografie Groningen. Workshop / cursus Fotografie Groningen. Deze fotografie workshop is bedoeld voor degene die zijn of haar camera beter wil leren kennen om zo mooiere foto's' te maken op vakantie, van familie, natuur of andere onderwerpen.
Fotografiecursus Groningen Home Fotografiecursus Groningen.
Welkom bij dé fotografiecursus van Groningen. Leer betere fotos te maken met behulp van onze fotografiecursussen en workshops. Hier wordt alles vanaf het begin uitgelegd. Leer tijdens deze cursus uw eigen camera kennen. Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Foto Vaszlovszky.

Contacteer ons