Resultaten voor workshop fotografie groningen

 
workshop fotografie groningen
Fotocursussen Fotograaf Bedum, Groningen Peter Russchen bruidsfoto's, familiefoto's' en portretten.
Uw e-mail verplicht. Uw telefoonnummer verplicht. Ik meld me aan voor de cursussen.: Basiskennis fotografie Natuur en landschapsfotografie Modelfotografie met natuurlijk licht Modelfotografie in de studio Zwart-wit fotografie. Voor de basiscursus: hieronder graag aangeven op welke dagen je kunt. Maandag Woensdag Donderdag.
Workshops Zicht op Beeld fotografie.
Reageren kan niet meer Bruidsfotografie, portret, Workshops. Workshop Architectuur fotografie. Door Iwan, op 22 september 2013. De workshop architectuur fotografie maakt deel uit van het tweede jaars curriculum van de opleiding fotografie waar ik lesgeef. Deze workshop voeren de studenten uit op kantorenpark Azeven te Drachten.
Workshop avondfotografie Yolanda Wals.
De Workshop Avondfotografie wordt gegeven in de stad Groningen. Rond zonsondergang verzamelen we op de Visserbrug tussen de pittoreske Hoge en Lage der Aa. Hier krijg je een uitgebreide uitleg en maken we onze eerste mooie, sfeervolle avondplaatjes. Daarna bezoeken we ook nog andere prachtige plekjes van Groningen, waaronder de Grote Markt met het oude stadhuis, de Martinitoren en de mooi verlichte horecawand met haar neonreclames. Op het Groninger hoofdstation richten we ons vooral op de bewegende lampen van voorbijrijdende autos en bussen. Dit geeft een zeer verrassend effect. Ook gaan we schrijven met licht. REACTIES VAN CURSISTEN.: Robert van der Veen Delfzijl: De avondworkshop fotografie heb ik als zeer leerzaam ervaren.
Hillebrand Breuker Fotografie Workshops en Reizen.
Algemeen voorwaarden fotografie workshops. Zuid Afrika Wildlife Landschap. Unesco werelderfgoed en Nationaal Park de Waddenzee. Helgoland landschap, vogels en zeehonden. Selecteer een pagina. In 2017 geen workshops! Voor 2018 staat er wel alvast een mooie reis naar Zuid Afrika op het programma.: Call for the Wild! Ik geef regelmatig workshop op het Wad.
Leer macro fotografie in een cursus of workshop.
Verbind natuur met fotografie in een een foto-excursie, specifieke workshop of cursus en ontwikkel creativiteit wat de basis is voor elke unieke foto. Er is een uitgebreid programma waaruit jij kiest wat bij je past en je inspiratie kan vinden.
Fotografie Workshops en Fotocursus Doetinchem door edwinvandegraaf Fotograaf Doetinchem Edwin van de Graaf legt uit.
Via deze website kunt u informatie vinden over de fotografiecursussen die door ons gegeven worden in de stad Groningen. Wij beschikken op dit moment over een schitterend pand in het hart van de Stad aan de Brugstraat 21. Dit is tevens de fotografie workshop locatie.
Stadswandeling Groningen: zonsondergang fotografie met Melvin Jonker.
Maya van der Schuit. Thomas de Jong. Word blogger of vlogger bij I Go Groningen. Fotografie wandeling Groningen bij zonsondergang. Home / Webshop / Uitjes / Met een groep / Fotografie wandeling Groningen bij zonsondergang. Fotografie wandeling Groningen bij zonsondergang.
Bert Lanting Fotografie Groningen.
Zeemeermin Workshop.
Dit bedrag dient voor aanvang workshop te worden overgemaakt. Informatie hierover treft u in de bevestigingsmail. Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Minimum schoenmaat 30. Minimaal Zwemdiploma B. Per formulier mag u maar een deelnemer opgeven! Reageren is niet mogelijk. Wij werken samen met.: Zwembad Tropiqua Veendam. Zwembad de Kalkwijck Hoogezand. Zwembad de Beemden Bedum. Zwemkasteel Nienoord Leek. Zwembad Neptunesbad Klazienaveen. Zwembad de Dubbelslag Delfzijl. Zwembad Molenduinbad Norg. Copyright 2015 BW fotografie.

Contacteer ons