Meer resultaten voor workshop fotografie groningen

 
workshop fotografie groningen
Beginnerscursus fotografie Groningen.
Gouden tip voor Fotografie. Fotograferen met je mobiel. Deze cursus biedt uitgebreide kennis aan diegene die meer bewust en beter willen leren fotograferen. Deze cursus behandelt 4 verschillende onderwerpen. Praktische tips en trucs. De cursus is wekelijks voor 4 weken lang. Elke week krijg je 15 uur theorie waarna je een opdracht mee naar huis krijgt.
Workshop basisfotografie in Oldenzijl Groningen Verwonder Fotografie.
Portfolio Day in the life. Workshop Workshop basisfotografie in Oldenzijl Groningen. Workshop basisfotografie in Oldenzijl Groningen. Een leerzame en gezellige middag was de workshop basisfotografie bovenin Groningen. Al tijdens het verlof van Marjolein kregen we vragen over een nieuwe datum voor de workshop basisfotografie. Dus prikten we voor begin 2017 gelijk een datum en nadat deze workshop snel volgepland was ook een tweede datum met nog een paar beschikbare plekjes. De eerste weken vlogen voorbij en afgelopen zaterdag was het al tijd voor de workshop. De informatie boekjes werden geprint de powerpoint aangepast de studio opgeruimd en last minute werden er nog lekkere choco cocosbonbons gemaakt.
Ontwikkel jezelf als fotograaf fotografie forum Zoom.nl.
Geplaatst ma aug 29 2011 0940 Onderwerp Fotografiecursus Groningen. Voor diegene die een leuke cursus fotografie willen volgen organiseer ik basiscursussen fotografie en priv workshops. Kijk voor meer info op de site www.m-dejong.nl. Geplaatst vr jan 20 2012 2256 Onderwerp fotocursus groningen. ehhh mag je hier dan reclame maken voor jezelf? nou vooruit dan maar fotocursus in groningen prive cursus bedrijfsuitje of met een paar vrienden / vriendinnen beter leren kijken. Geplaatst za jan 21 2012 0028 Onderwerp.
Basiscursus Fotografie dinsdagavond VRIJDAG Groningen.
In ieder geval moet je op je fototoestel belichting diafragma sluitertijd en ISO handmatig kunnen instellen. Het is belangrijk dat je elke week gemiddeld een uurtje vrij kunt maken voor huiswerkopdrachten. Fotografie cursus in Groningen. De fotografiecursus wordt op dinsdagavond gegeven maar het is ook mogelijk om de cursus op woensdag te volgen zie onderaan deze pagina. Klik hier voor alle cursussen fotografie bij VRIJDAG. Is de fotografie cursus al begonnen? Soms kun je toch nog meedoen. Mail of bel ons gerust! 8 x op dinsdag. 26 sep 17 21 nov 17.
Fotografie Cursus Basis Groningen De Rooij Fotografie.
Cadeaubon Cursus of Product. Fotokalender Rotterdam 2018 LIMITED EDITION VAN 400 STUKS. Online Fotoclub 6 of 12 maanden. Fotografie Cursus Basis Groningen. Fotografie Cursus Basis Groningen. Waardering 4.64 op 5 gebaseerd op 14 klantbeoordelingen. Zaterdag 23 september 2017 van 1000 t/m 1600 uur. Zaterdag 14 oktober 2017 van 1000 t/m 1600 uur. Digitale Cadeaubon datum in overleg met de ontvanger. SKU Niet beschikbaar Categorieën Basiscursus Cursus op Locatie Fotografie Cursus.
Basiscursus Fotografie Groningen.
Beginnerscursus Digitale Fotografie in Groningen. 26 May 2016 0 comments. Heb je een digitale spiegelreflexcamera en maak je er te weinig gebruik van of fotografeer je alleen met de camera op de groene knop automaat? In 5 privé-lessen van elk 2 uur leer ik jou de basis van digitale fotografie. Aan het eind van de cursus weet je wat Diafragma is Sluitertijd Scherpte / Diepte ISO Witbalans een focuspunt compositie/vlakverdeling. En leer je waarom deze begrippen belangrijk zijn voor het maken van mooie fotos. Ook leer ik jou de basis van landschaps macro en portretfotografie.
Cursussen fotografie in en nabij Groningen.
Zoeken naar Zoeken Betere belichting en kleuren dankzij fotocursus. Foto Win Bootsma cursiste Landschapsfotografie. Cursussen fotografie in en nabij Groningen. Artikel is geplaatst door Marc Jansen op 21-01-2017 1443 19-01-2017 1251. GRONINGEN FRB Fotografie uit Jubbega start tussen 27 februari en 9 maart met cursussen fotografie in en nabij Groningen. Ook worden lessen fotobewerking gegeven. Deelnemers leren hun camera handmatig in te stellen. Elke les wordt theorie behandeld die thuis weer nagelezen kan worden in het cursusboek vertellen de docenten Roland Bouma en Greetje Keuning. Maar uiteindelijk gaat het om de praktijk vandaar de vele oefeningen tijdens de lessen. Het huiswerk bestaat uit te maken fotos.
Workshops in Groningen Cursussen-en-workshops.nl.
Tijdens deze workshop leer je hoe je eenvoudig kraftpapier bewe. Zelf kruiden remedies maken kruidenolie en kruidentinctuur. Ben jij geïnteresseerd in natuurlijke oplossingen bij kwaaltjes en aandoeningen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jouTijdens de workshop Zelf kruiden remedies maken maak je 2 k.
cursus fotografie cursus eindhoven cursus fotografie groningen.
Het is een kans om te leren van een professionele fotograaf en ervaren fotografie vakdocent. U neemt deel aan een eendaagse fotografie cursus van zeer hoge kwaliteit. Wij geven u ook veel waardevolle tips en trucs mee. Voor een gedegen en evenwichtige aanpak wordt het lesprogramma zowel gegeven in het leslokaal als begeleid in de praktijk tijdens fotografie veldopdrachten. Gedurende deze dag is er voldoende voldoende tijd voor u is geen vraag teveel en geven wij zonder lastige jargon begrijpelijk uitleg met behulp van schermpresentaties voorbeelden opdrachten en oefeningen.

Contacteer ons