Meer resultaten voor portretfotografie cursus

 
portretfotografie cursus
Handige tips voor portretfotografie Een overzicht Cursussen Zoom.nl.
Bij portretfotografie in de studio werk je met flitsers en is het licht volledig manipuleerbaar. Op locatie kan dit, mits je niet je complete studioset mee wil nemen, een stuk lastiger zijn. Deze cursus laat zien hoe je het licht op locatie kan gebruiken om een mooie portretopname.:
Cursus Portretfotografie Meld je nu aan Foam Fotografiemuseum Amsterdam.
Laat je in hartje Amsterdam inspireren door de grote namen uit de portretfotografie. Tijdens deze cursus werk je in vier weken toe naar een persoonlijke serie bijzondere portretfotos. Iedere week ligt de focus op een ander aspect van de portretfotografie.
Fotografie cursussen en workshops.
Dan kun je bij Stapfoto ook een online cursus volgen. Meer info en inschrijven. Be" Creative" Arno de Bruijn. Wil je meer uit je fotografie halen? Zodat je foto's' nog mooier, dynamischer, creatiever en unieker worden? Gepassioneerd en ervaren fotograaf Arno de Bruijn geeft je alle tips tricks die je nodig hebt om door te groeien! Zijn trouwfoto's' zijn al meerdere keren onderscheiden met diverse toonaangevende bruidsfotografie awards. Arno is dé specialist in het creatief gebruik van MagMods en tovert met één of twee reportageflitsers de meest fantastische foto's' tevoorschijn. Meer info en inschrijven. Stel, je vindt mensen fotograferen het leukste wat er is. Maar je weet niet zo goed hoe je een meer aansprekend portret van iemand maakt. Welk standpunt kies je? Welk objectief gebruik je? Hoe ga je om met het flitslicht? Welke hulpmiddelen zijn er? Hoe stuur je degene die poseert aan? Op al deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens deze workshop portretfotografie.
Portretfotografie Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Home Cursussen UCK Fotografie Volwassenen Portretfotografie. Een portret is meer dan alleen een afbeelding van een persoon; het vertelt iets over de geportretteerde en vaak ook over de fotograaf. In deze cursus leer je werken met kunstlicht en je leert de effecten van licht en schaduw te gebruiken.
Workshop portretfotografie Groningen.
Tijdens de shoot geef ik je op locatie tips om je portretfotografie te verbeteren. Vervolgens zal ik je bij terugkomst laten zien hoe je professioneel nabewerkt. Deze gezellige interactieve dag sluit je af met prachtige fotos en een vergevorderde kennis in het veld van portretfotografie.
Korte fotografie cursus/workshop bij Fotogram Fotoacademie Amsterdam.
De cursussen zijn op hoog niveau en thematisch van insteek: dans, architectuur, portret, conceptuele fotografie, landschap, streetlife, beeldbewerking, smartphone fotografie en meer. Fotogram werkt met veel gastdocenten zoals Nico Brons, Jenny Boot, Erik Hijweege, Kadir van Lohuizen, Carla Kogelman, Popel Coumou en Joost van den Broek. Studenten van de Fotoacademie ontvangen een korting als zij een cursus bij Fotogram volgen.
Portretfotografie voor beginners Cursussen Zoom.nl.
Wil je meer handige tips over portretfotografie? Bekijk dan dit overzichtsartikel. Lees nog meer artikelen over portretten of bekijk een van de collecties over portretten. Bekijk ook deze nieuwe collectie met buitenportretten. 11 tips voor een betere compositie. Cursus: zwart-wit fotografie voor gevorderden.
Gratis Cursus Portretfotografie Moor Fotografie.
Klik op het video hieronder om door te gaan met de gratis cursus portretfotografie.: Deel deze post! Onderwerp: Betere foto's' maken Tags: cursus, gratis, madmax, Portret, portretfotografie. Over Peter van Veen. Peter van Veen is de drijvende kracht achter Moor Fotografie met als missie Mensen" Leren Fotograferen.
Cursus Portretfotografie in de studio bij VRIJDAG Groningen.
Cursus Portretfotografie in de studio. Nodig: digitale spiegelreflex of systeemcamera. In deze cursus leren we het fotograferen met een model. Belangrijk is hierbij kennis van de camera en de instellingen. We leren kijken en omgaan met licht: Zowel in studio omstandigheden als met natuurlijk licht.

Contacteer ons