Resultaten voor Workshop natuurfotografie

 
Workshop natuurfotografie
Natuurportret Bob Luijks Natuurfotograaf.
Licht op Natuurfotografie. Limburg in Beeld. Licht op Natuurfotografie. Workshops en cursussen. Wil je meer uithalen uit je natuurfotografie? Ga dan mee op één van de vele workshops die ik op de mooiste plekken in Nederland en België organiseer, van instapcursussen tot gespecialiseerde themas.
Workshop natuurfotografie bij Buitencentrum Almeerderhout Kemphaan.
Samen met Staatsbosbeheer organiseert zij een paar keer per jaar een natuurfotografie workshop. De ambitie van KidzKlix is kinderen met meer focus naar de natuur te laten kijken, om hun zo meer betrokken en verantwoordelijk te laten zijn voor hun leefomgeving.
Mike Muizebelt Fotograaf Afrika Expert Workshops Natuurfotografie.
Workshops en Lezingen. Mijn ervaringen en kennis deel ik graag met jullie. Zowel beginnende als gevorderde fotografen help ik graag tijdens hun ontwikkeling. Ga je binnenkort op reis? Niet alleen Afrika behoort tot mijn expertise. Ik bereidt je graag voor tijdens een privé workshop op je aanstaande reis.
KidsErOpUit workshop Natuurfotografie voor kinderen, dit heb je gemist!
Dat lees en zie je hier vandaag. KidsErOpUit event 2: workshop natuurfotografie voor kinderen. Zondag 2 april is het zo ver: onze workshop natuurfotografie voor kinderen. In de periode daarvoor hebben Marije en Jolinda de presentatie gemaakt en een hand-out voor de kinderen.
workshop natuurfotografie door Judith Borremans.
JBN Workshops Natuurfotografie. Hieronder vind je het overzicht van onze workshops natuurfotografie. We hopen dat jij een mooie workshop kunt vinden. Als de workshop al volgeboekt is of de ingeplande datum komt jou niet goed uit, meld je dan aan voor de reservelijst.
Johan van der Wielen natuurfotografie.
BOEK HIER: Paddenstoelen in de NO polder workshop flitstechnieken. vrijdag 11 oktober 2019. BOEK HIER: herfst: kleur, licht sfeer: workshop sfeerfotografie. zaterdag 02 november 2019. 2018 Johan van der Wielen natuurfotografie. IBAN: NL02 INGB 0006 4525 21. Aanmelden nieuwsbrief, disclaimer en voorwaarden.
Workshops natuurfotografie Johannes Klapwijk Natuurfotografie.
Workshops macrofotografie en natuurfotografie. Een combinatie van techniek en creatieve aspecten vormen de basis van mijn workshops macrofotografie en natuurfotografie. Iedere workshop wordt gegeven op een nauwkeurig uitgekozen locatie. Ter plekke gaan we een lange ochtend oefenen met een kleine groep mensen.
Fotovandenatuur.
Hoe kun je natuurfotografie beter leren door erop uit te gaan. Een dagworkshop helpt je hierbij. Meestal is er een thema zoals het vastleggen van jouw verwondering over de lente. Op de workshop leer je anders kijken naar de natuur om je heen.
Workshops natuurfotografie Landschap vzw.
Duur, thema en locatie naar wens. Johan Van de Watering. Masterclass natuurfotografie Woensdagworkshops natuurfotografie in Tiengemeten Zuid-Limburg Workshop Winter Workshop Landschap Workshop Strand Workshop Beekdal Workshop Macro Workshop Macro klaprozen Workshop Heide Workshop Avondlandschap Workshop Ameland Workshop Herfst Workshop Ardennen weekend.

Contacteer ons