Op zoek naar Workshop natuurfotografie?

 
Workshop natuurfotografie
Overzicht fotoworkshops Natuurfotoworkshop.
10 mrt 2018 AWD Ingang Oase. 11 mrt 2018 Biesbosch. 17 mrt 2018 Strand en Pier van IJmuiden. Natuurfotografie in de Blauwe Kamer. 18 mrt 2018 De Blauwe Kamer. Landschapsfotografie op de Posbank. 6 apr 2018 Posbank. Natuurfotografie Amsterdamse Waterleidingduinen.
Volg een workshop natuurfotografie via Natuurfotoworkshop.nl.
We gaan uitgebreid in op het technisch goed leren fotograferen waarbij we uitdagende opdrachten geven om de techniek onder de knie te krijgen. Voorwaarde nummer één voor natuurfotografie is het leren kijken: wat is interessant om te fotograferen en hoe kun je je onderwerp het beste in beeld brengen. Onze workshopleiders zijn gelouterde natuurfotografen en de natuur kent voor hen weinig geheimen meer. Zij delen deze geheimen graag met u. Tijdens de workshop is er zowel aandacht voor dierfotografie, landschapsfotografie, dichtbij-fotografie en/of abstracte fotografie al naar gelang het gebied, het seizoen en de interesse van de groep.
Fotoworkshops Natuurfotografie.
Winter in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Creatief Sneeuwklokjes fotograferen. Fotografisch kijken op de Veluwezoom XL. Winter in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Natuurfotografie in de Blauwe Kamer. Landschapsfotografie op de Posbank. Natuurfotografie Amsterdamse Waterleidingduinen. Creatieve macrofotografie: bosanemonen. Natuurfotografie per boot in de Biesbosch.
Fotografie in de natuur Workshops en excursies Natuurmonumenten.
Varen en fotograferen op de Vlietlanden. 27 mei 2017, 0900.: Workshop natuurfotografie op Tiengemeten. 12 aug 2017, 0800.: Fotograferen en varen op het Naardermeer. 19 aug 2017, 0800.: Fotograferen en varen op het Naardermeer. Bekijk alle activiteiten in de activiteitenagenda.
Jeroen Stel wildlife photographer.
Alltough it was a group workshop he guided us on a personal scale to improve us on our own level of photography. On the group workshop he did not bring his own camera and all attention was there for us.
Workshop natuurfotografie op maat Johannes Klapwijk Natuurfotografie.
Workshop natuurfotografie op maat. Naast het standaard aanbod kan het natuurlijk zijn dat je specifieke wensen hebt. Het is mogelijk om 1-op-1 intensief les te krijgen of als fotoclub een workshop op maat te regelen op een door jullie gewenste dag.
Workshop natuurfotografie basis Park Hoge Veluwe.
Workshop natuurfotografie basis. Hoe maak je mooie natuurfotos? Natuurfotografie heeft een eigen aanpak nodig. De volgende technieken passeren de revue: instellingen van de camera, fotograferen op de M-stand en ISO-waarden. Een kijkje in de wondere wereld van de landschaps en macrofotografie zorgen voor een bijzondere dag.
Workshops Servan Ott.
Een alles in één natuurfotografie workshop in de mooiste natuurgebieden. In de Oostvaardersplassen, Amsterdamse Waterleidingduinen, Texel, eiland Tiengemeten, de Biesbosch, de Groene Jonker, de Zouweboezem, het Fochterloërveen of Texel. Tijdens de natuurfotografie workshops komen alle aspecten van de natuurfotografie aan bod.
Workshops Natuurfotografie Yvonne van der Mey.
In het najaar is er ruime aandacht voor de prachtige herfstsferen Speulderbos, de paddenstoelen Waterloopbos, Hierdense Beek, het wild en dan specifiek voor de bronst van het edelhert Leuvenumse Bossen. De kosten voor een workshop staan steeds bij de betreffende workshop vermeld, en zijn altijd inclusief lunch, koffie/thee met iets lekkers en een workshopmap. Als je een keer iets meer wil dan je kunt leren tijdens een van de workshops natuurfotografie, ik geef ook een aantal cursussen en organiseer ik elk jaar een aantal foto reizen.

Contacteer ons