Meer resultaten voor cursus volgen

 
cursus volgen
Volksuniversiteit Amsterdam.
Docent Anneke Peereboom verrast je op deze zaterdag met een inspir. Leer kijken met een nieuwe blik. Laat je verrassen door een cursus over Rembrandt, Franse chansonniers, een architectuurreeks of een serie over kunstactualiteiten. Wat wil jij leren zien in 2019?
Opleidingen en cursussen Universiteit Leiden.
De Universiteit Leiden biedt, naast de reguliere bachelor en masteropleidingen, op academisch niveau onderwijs en lezingen aan voor diverse doelgroepen. Wil je na je bachelor of masteropleiding of naast je werk een opleiding of cursus volgen, dan is er een breed scala aan mogelijkheden.
Wijzer worden op Social Media? Cursus Social Media.
Toggle navigation Cursus Social Media. Over Social Media. Kom bij ons een Social Media training volgen., ook jij kan een expert worden op het gebied van Social Media! Social Media is in het bedrijfsleven de algemene noemer voor. dialoog-marketing met één of meerdere doelgroepen.
Thuis cursus volgen DementieOnline.
Thuis cursus volgen. Over de online cursus. Voor wie is de cursus. Inhoud van de cursus. Thuis cursus volgen. Wie zijn de coaches. Vergoeding van de cursus. Aanmelden voor de internetcursus DementieOnline. Thuis en in uw eigen tijd de internetcursus volgen.
Cursus Excel Rotterdam Van Dijk Computeropleidingen.
Staat er geen geschikte datum tussen en wilt u toch graag een cursus volgen dan kunnen we in overleg een andere datum inplannen. Ook een strikt individuele cursus Excel is in Rotterdam is mogelijk; een 1 op 1 cursus kost wel wat meer.
SAP Cursus Volgen? Lees meer over de kosten aanbieders!
Ook biedt de cursus kansen om van functie te veranderen, hogerop te komen of de huidige kennis bij te schroeven. Sommige bedrijven vertrouwen op een externe vakman, met het volgen van de SAP cursus ben je in staat om grote en kleine bedrijven verder te helpen.
Cursusaanbod voor professionals Economie en Management Hogeschool van Amsterdam.
Zo kun je een cursus Marketing, Communicatie, Projectmanagement, Financial Management Management Accounting of een cursus Sales, Inkoop en Logistiek volgen. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Klik op de cursus van jouw interesse en schrijf je in vol vol of bekijk het volledige cursusaanbod.
Volger-cursus volgen Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
Deze cursus kun je volgen op dinsdag 13 februari of dinsdag 13 maart 2018. Naast een geldig rijbewijs en een basislidmaatschap dien je als volger ook een cursus te hebben gevolgd. Na deze cursus mag je meerijden in een wielerwedstrijd.
Cursus volgen? De Haagse Hogeschool.
Bekijk alle resultaten. Onze overige cursussen dragen bij aan het internationale karakter van De Haagse Hogeschool. We bieden halfjarige uitwisselingsprogrammas voor studenten van over heel de wereld. Ook is er een Summer en Winter School. De Prep School biedt internationale studenten een steuntje in de rug voor ze aan een Engelstalige hbo-opleiding beginnen.

Contacteer ons