Resultaten voor fotocursussen

 
fotocursussen
CURSUS FOTOGRAFIE FUH Fotoschool D Nr 1 in NL!
Veel gestelde vragen. Variabel ND Grijsfilter. 2e gordijn flitsen. LET OP: Onze emailadressen zijn veranderd contact voor meer info. Altijd 2e persoon gratis! Klik hier voor de Algemene voorwaarden. Vestingplein 58 1991 RK Velserbroek T. 06 3 90 90 910.
Home.
We verzorgen cursussen en workshops over fotografie op ieder niveau. Ben je net begonnen met fotografie of fotografeer je al langer met een systeem of SLR camera en wil je meer leren over fotografie? Voor het volgen van een goede cursus fotografie of workshop op gebied van fotograferen ben je hier aan het juiste adres.
Rotterdamse Fotografieschool Partner In Leren Fotograferen.
Pas gestart met fotograferen, niet tevreden over je fotos en wil je weten wat de mogelijkheden van je nieuwe camera zijn? Je kent de belichtingsdriehoek en je wilt jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn de fotocursussen van de Rotterdamse Fotografieschool de ideale manier om verder te komen in de boeiende hobby fotografie.
Fotocursussen in groepsverband.
Deze fotocursussen zijn intensieve dagdelen waarbij op prachtige fotolocaties de basis van fotografie behandeld wordt. In plaats van in een stoffig en weinig-inspirerend klaslokaal gaan we er samen op uit en leer ik je al doende je fotos te verbeteren.
Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem in heel Nederland.
Bij Fotocursus Snapshot vind je diverse fotocursussen en workshops voor elk niveau. Wil je liever een 1 op 1 workshop of fotocursus bij ons volgen of een fotocursus op maat, volg dan onze privé mentoring. Ook kunnen wij incompany fotocursussen en workshops organiseren voor uw bedrijf.
Cursus Fotografie, Workshop Fotografie Octopus Academy.
Cursus Lightroom Rotterdam. Je zĂșlt leren fotograferen! UITZONDERLIJK HELDERE UITLEG. Fotocursussen in 5 steden. Kijk op onze BLOG voor leerzame tips en tutorials. Intensieve Basiscursus Fotografie Den Haag. Intensieve Basiscursus Fotografie Rotterdam. Intensieve Basiscursus Fotografie Amsterdam. Intensieve Basiscursus Fotografie Utrecht.
Fotocursussen in het bruisende Honigcomplex Nijmegen PHOC: Fotocursus fotoworkshop Nijmegen.
De basiscursus fotografie en andere fotocursussen bij PHOC bestaan uit meerdere praktische bijeenkomsten, waarbij ook aandacht is voor de theorie. Door middel van thuisopdrachten word je gestimuleerd om zelf buiten de lessen aan de slag te gaan. De resultaten worden in de lessen besproken.
Fotocursussen Mischa de Muynck Heel Holland Fotografeert.
HeelHollandFotografeert / Mischa de Muynck Fotografie verzorgt diverse fotocursussen en workshops, voornamelijk in Zeeland, maar ook daarbuiten. De reguliere fotocursussen voor beginners en gevorderden verzorg ik in Middelburg en Goes Daarnaast verzorg ik regelmatig voor personeelsverenigingen een eigen fotocursus. Workshops verzorg ik op verschillende plekken binnen en buiten Zeeland.
PHOC.nl: Fotocursussen in het Honigcomplex Nijmegen PHOC: Fotocursus fotoworkshop Nijmegen.
Welkom bij PHOC! PHOC heeft een gevarieerd aanbod aan fotocursussen een fotoworkshops in het inspirerende Honigcomplex Nijmegen. Met onze cursussen breng je je kennis en kunde van de fotografie op een hoger niveau. Beginnende fotografen kunnen terecht bij de basiscursus fotografie.

Contacteer ons