Meer resultaten voor fotocursussen

 
fotocursussen
Hoe kies ik de beste fotocursus? Cursussen Zoom.nl.
Je treft er een persoonlijke sfeer en het is goedkoper dan de bekende twee, maar het heeft nog niet de naam. Andere opleidingen houden het midden tussen een beroepsopleiding en een intensieve fotocursus, zoals de Fotofactory in Amsterdam en de School voor Fotografie in Breda en Utrecht. Fotovakschool Mich Buschman. Portretfotograaf, parttime leraar Fotovakschool Apeldoorn, geeft in eigen beheer fotocursussen en workshops.
Home.
We verzorgen cursussen en workshops over fotografie op ieder niveau. Ben je net begonnen met fotografie of fotografeer je al langer met een systeem of SLR camera en wil je meer leren over fotografie? Voor het volgen van een goede cursus fotografie of workshop op gebied van fotograferen ben je hier aan het juiste adres.
PHOC.nl: Fotocursussen in het Honigcomplex Nijmegen PHOC: Fotocursus fotoworkshop Nijmegen.
Welkom bij PHOC! PHOC heeft een gevarieerd aanbod aan fotocursussen een fotoworkshops in het inspirerende Honigcomplex Nijmegen. Met onze cursussen breng je je kennis en kunde van de fotografie op een hoger niveau. Beginnende fotografen kunnen terecht bij de basiscursus fotografie.
Dies Groot Vakfotografie Nieuwstraat 25 3441 EA Woerden Telefoon dinsdag t/m zaterdag 0348-410385 Telefoon maandag 0348-447573 diesgroot@hetnet.nl Alles op één adres. Actueel: 4 t/m 18 april 2016 gesl
Vakmanschap is meesterschap. Ruim 45 jaar ambachtelijke analoge digitale fotografie en ervaring, ruim 30 jaar docent fotocursussen, handgemaakte vakprints, reproducties en inlijsten, glasheldere eerlijke adviezen en uitsluitend kwaliteit. Kortom, nog één van de weinige adressen voor optimale en allround diensten.
Fotocursussen Mischa de Muynck Heel Holland Fotografeert.
HeelHollandFotografeert / Mischa de Muynck Fotografie verzorgt diverse fotocursussen en workshops, voornamelijk in Zeeland, maar ook daarbuiten. De reguliere fotocursussen voor beginners en gevorderden verzorg ik in Middelburg en Goes Daarnaast verzorg ik regelmatig voor personeelsverenigingen een eigen fotocursus. Workshops verzorg ik op verschillende plekken binnen en buiten Zeeland.
START Rotterdamse Fotografieschool.
Je kent de belichtingsdriehoek en je wilt jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn de fotocursussen van de Rotterdamse Fotografieschool de ideale manier om verder te komen in de boeiende hobby fotografie. Wil je graag een onafhankelijk advies over welke camera het meest geschikt voor je is?
Cursus fotografie Fotostudio Ab Baart Opleiding Fotografie Basiscursus fotografie.
Met een dagcursus van 10.00 tot 16.15 uur hier, word je met alles verzorgd. Koffie/thee, cake en een reguliere lunch die zelf samen te stellen is. Het moet een leerzame, maar ook leuke dag worden! Welke fotocursussen geven wij? Wil je 1 dag de beginselen en meer leren met praktijk.:
Fotocursus Enschede.
HÉT BEKENDSTE ADRES VOOR EEN FOTOCURSUS OF FOTOWORKSHOP IN TWENTE! Workshop Macrofotografie en Workshop Landschapsfotografie! Klik op de foto. Ons volledige Cursus en Workshopaanbod.: Als grootste aanbieder van de Basis Cursus Digitale Fotografie in Twente starten wij doorgaand met nieuwe groepen.
Fotoclub.nl Cursussen Workshops.
Op zoek naar meer dynamiek en spanning in je foto en wil je opvallen met bijzondere fotos? Al wel eens met opzetflitsers in de weer geweest maar kreeg je er niet uit wat je in gedachten had? Dan wordt het hoog tijd voor onze fotocursus special str.

Contacteer ons