Zoeken naar cursus fotografie

 
cursus fotografie
Atrium Sneek Fotografie Basiscursus.
Cursisten jonger dan 21 jaar betalen geen BTW. Een cursus voor iedereen die een passie heeft voor fotograferen, maar meer wil leren over de vele technische mogelijkheden van de camera. Tijdens de cursus leer je welke knoppen belangrijk zijn en hoe je hiermee kunt spelen.
Digifotocursus Complete cursussen.
Wazig, verkeerde belichting, fletse kleuren, niet zoals je het voor ogen had. Met een leuke en leerzame cursus digitale fotografie kom je nooit meer voor teleurstellingen te staan! Je hebt plezier in het fotograferen maar niet het gevoel dat je optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden?
Kliknieuws De Maas Driehoek Cursus fotografie en foto's' bewerken bij Diana Derks.
Foto: Aileen van Tilburg. Cursus fotografie en foto's' bewerken bij Diana Derks. za 6 jan 2018, 903: 200 keer gelezen Kunst en cultuur. REGIO Fotografe Diana Derks ook actief voor De MaasDriehoek start in januari weer met de cursussen fotografie en fotobewerken Photoshop Elements. Diana geeft al tien jaar fotografie cursussen.
Cursus fotografie in Bibliotheek Heerenveen.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Cursus fotografie in Bibliotheek Heerenveen. 4 oktober 2017, van 1930: tot 2100: Bibliotheek Heerenveen. Kosten: Leden 25, / niet-leden 3250., Professioneel fotograaf Peter Wouda geeft een driedelige basiscursus fotografie in de bibliotheek van Heerenveen.
Cursus fotografie Tilburg 3 avonden Foto Tuerlings.
Wil je optimaal gebruik leren maken van je camera? Volg dan onze cursus fotografie. Tijdens deze cursus leer je in zes stappen je camera beter kennen en te komen tot een perfect fotografisch eindresultaat. De cursus vindt plaats in Tilburg.
Cursus Fotografie Foto Video Valkenswaard.
Wij hebben gemerkt dat het vaak een probleem is voor mensen om 2 cursussen te volgen en dus hebben wij besloten om de cursus weer terug te brengen naar één cursus Fotografie bestaande uit 4 avonden met ingang van de cursus van november 2015.
Beginners Cursus Fotografie Nissewaard Actueel.
Het doel van de fotocursus voor beginners is om jou wegwijs te maken in de basisprincipes van de fotografie, zodat je de cursus kunt afsluiten met de nodige kennis en vaardigheden waarmee je direct je creatieve ideeën ten uitvoer kan brengen.
Fotocursus Sneek Gert Jan Hermus Fotograaf Sneek.
Kies dan voor een privéles met persoonlijke en deskundige begeleiding! Incompany trainingen fotografie. Met mijn incompany training fotografie krijgt uw personeel een goede en snelle introductie in de fotografie. Na de cursus kan het geleerde meteen in praktijk worden gebracht.
Fotografie De Meerpaal.
We behandelen reis, straat, natuur, portret en macro fotografie. Daarnaast krijg je ideeën aangereikt over gebruik van eenvoudige hulpmiddelen: statief, zelfontspanner, flitsers voor contrast effecten, reflectieschermen en spiegels. Bekijk hier het volledige programma. De cursus start bij minimaal 8 deelnemers.

Contacteer ons