Op zoek naar cursus fotografie?

 
cursus fotografie
Fotografie basis Pier K.
Iedere les bespreken we de resultaten met elkaar. Met een digitale spiegelreflexcamera kun je deelnemen aan deze cursus. Fotografie vervolg I. Tarief 21 jaar 4 termijnen á 3810, Of eenmalig 14800, 21 jaar 4 termijnen á 4622, Of eenmalig 17950., Cursus Fotografie basis.
Digitale Fotografie Universiteit Leiden.
Start 4 september 2018. Lees meer over deze cursus. Digitale Fotografie dinsdag. 8 lessen op dinsdag van 1930-2200: uur om de week. Prijs HSL LEI-studenten 137 LEI-medewerkers 170 Overigen 182. Start 11 september 2018. Lees meer over deze cursus. Digitale Fotografie donderdag.
Fotografie Volksuniversiteit.
Cursus Digitale Fotografie, vervolg. Heeft de basiscursus digitale fotografie je geïnspireerd of heb je al wat meer ervaring opgedaan in de fotografie, voel je dat er meer in zit, dan is deze cursus voor jou op maat gesneden en waardevol.
Cursus Fotografie, voor als je alles wilt weten en beter wilt fotograferen Welmanstudio.
Pas gestart met fotograferen, niet tevreden over je foto's' of wil je snel weten wat de mogelijkheden van je nieuwe camera zijn. Dan is de onze cursus Fotografie de ideale manier om verder te komen in de boeiende hobby fotografie.
Cursus digitale fotografie Volksuniversiteit Volksuniversiteit.
U hoeft natuurlijk niet meteen een cursus fotografie te volgen. De diverse Volksuniversiteiten bieden namelijk eveneens leuke workshops aan op het gebied van fotografie en video. Wat dacht u bijvoorbeeld van een smartphone fotografie workshop of een workshop zwart-wit fotografie?
Fotografie.
U heeft de cursussen basisfotografie en creatief fotograferen gevolgd en u vindt het leuk om samen met anderen en onder begeleiding van een docent bezig te blijven met fotografie om zo steeds betere foto's' te leren maken. 5 lessen van 2 uur aanvangstijd 1000: UUR Totaal 139. Cursus Basiscursus fotografie D.
PKN Anloo Zuidlaren Protestantse gemeente iw Cursus fotografie.
De basiscursus fotografie is achter de rug. Er waren 11 cursisten en ook bijna 11 verschillende camera's. De eerste avond zijn we bezig geweest met de theorie van het fotograferen. Iedereen is na afloop met een tas vol informatie naar huis gegaan.
Welke cursus fotografie past het beste bij jou? Soofos.
In een basiscursus leer je niet alleen om te gaan met de camera, maar leer je ook de omgeving optimaal te benutten, zodat je de perfecte foto kan maken. De twee cursussen die het beste bij deze beschrijving passen zijn deze Cursus Digitale Fotografie en de eerder vernoemde Online Fotocursus.
Fotografie Volksuniversiteit Amsterdam.
Smartphone fotografie cursus. Maak de mooiste fotos met je eigen smartphone! In deze cursus leer alle ins en outs over fotografie met je smartphone. Fotografische termen gaan voor je leven. Verschillen tussen gewone fotocameras en smartphonecameras worden duidelijk en geven je inzicht in de diverse mogelijkheden.

Contacteer ons