Zoeken naar fotoworkshop

 
fotoworkshop
fotoworkshop. Facebook. RSS.
21 november 2015 fotografie, fotoworkshop, natuur Johan Van De Watering. Vrijdag 10 mei t/m zondag 12 mei 2019 Informatie In samenwerking met Starling reizen zal ik een fotoworkshop landschapsfotografie verzorgen aan de Noord Franse Opaalkust. Indrukwekkende kalkhellingen, prachtige stranden en idyllische vissersdorpjes.
Welkom Fotoworkshop De Ronde Venen.
20 jaar Fotoworkshop De Ronde Venen. Nieuwste Foto's' van leden. Zonsondergang Spengense molen. Fotoworkshop De Ronde Venen is in 1998 opgericht om mensen met belangstelling voor fotografie te helpen hun werk te verbeteren, hun belangstelling te verbreden en het plezier in hun hobby te vergroten.
Fotoworkshops Natuurfotoworkshop.
Op deze pagina vind u een overzicht van alle workshops die op dit moment ingepland zijn. Elke week voegen we nieuwe data en boeiende workshops toe. Kaart wordt geladen. Volg ons via Nieuwsbrief, Facebook of Twitter. De komende fotoworkshops. Vossenfotografie in de avond.
Workshop of cursus fotografie voor spiegelreflex of smartphone voor bedrijven en consumenten en het onderwijs. foto-workshop.nl fotoworkshop: foto-workshop.nl.
Workshop smartphone fotografie op zondag 20 januari. Op zondag 20 januari organiseren wij een workshop smartphone fotografie in Sassenheim. De locatie is onze workshopruimte en je leert hoe je met je smartphone én het vernieuwde Snapseed betere beelden kan maken.
Roofvogel Fotoworkshop Steven Ruiter Natuurfotograaf.
Datzelfde geldt voor het vliegen. Deze fotoworkshop heeft een hoog kwaliteitsniveau, niet alleen omdat de fotomogelijkheden optimaal zijn, maar ook omdat een goed onderbouwd lesprogramma er onderdeel van uitmaakt. Natuurfotograaf Steven Ruiter begeleidt je individueel en geeft je, naast veel fototechnische informatie, de nodige aanwijzingen voor correcte camera-instellingen.
Workshop fotografie WILDLANDS.
U bent hier. Home Activiteiten Fotoworkshop. Take" only pictures leave only footprints." Ga op een avontuurlijke expeditie met natuurfotograaf Rob Doolaard. Een echte aanrader voor beginnende en gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken. Vele onderwerpen komen aan bod.
PHOC.nl: Fotocursussen in het Honigcomplex Nijmegen PHOC: Fotocursus fotoworkshop Nijmegen.
Beginnende fotografen kunnen terecht bij de basiscursus fotografie. Heb je de basis al onder de knie? Neem dan deel aan een workshop en verdiep je een dag in bijvoorbeeld portret of nachtfotografie. Graag tot ziens! Roy Soetekouw Lennard Heijer. Privacyverklaring PHOC Fotocursus Nijmegen Fotoworkshop Nijmegen.
Overzicht fotoworkshops Natuurfotoworkshop.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en nieuwste workshops! Bedankt voor je inschrijving. We sturen je een email met daarin een link om je inschrijving definitief te bevestigen. Powered by nbsp Rapidology.
Foto-workshop.nl Grootste aanbod fotografie workshops: foto-workshop.nl.
Overzicht van onze fotoworkshops. Wij hebben een groot aantal verschillende workshops beschikbaar in ons programma. Wil je zelf een groep samenstellen? Dan verzorgen wij op een door jullie gewenste dag en tijd de cursus of workshop op een door jullie uitgekozen locatie.

Contacteer ons