Zoeken naar fotoworkshop

 
fotoworkshop
Fotoworkshop Bloeiend Zijpe.
Nieuw in 2016.: Stichting Bloeiend Zijpe organiseert fotoworkshop tussen de bollen. Wilt u ook tijdens de bloei van de bollenvelden, de vele kleuren, mooie luchten vast leggen met de camera, maar dan net even anders? Er zijn twee workshops van fotograaf Johan Pronk waar u zich voor kan opgeven.:
Fotoworkshop als teambuilding Hortus Alkmaar: Hortus Alkmaar.
Fotoworkshop als teambuilding. Rondleidingen en arrangementen. Red de Hortus. Fotoworkshop als teambuilding. Meld u aan. Het rendement van een trainings of heidag kan aanzienlijk verhoogd worden door een ontspannende activiteit in te plannen in het programma. Door ontspanning komt u vaak tot nieuwe inzichten.
Fotoworkshop Alde Feanen Fonger H. de Vlas Fotografie.
Over het algemeen is slecht weer en mooi weer ideaal fotoweer maar als het echt een grijze druilerige dag is verplaatsen we de fotoworkshop een dag naar de zondag daarop. Copyright 2017 Fonger H. de Vlas Fotografie Earnewâld Alle rechten voorbehouden Website door IT-wurk. Fotoworkshop Alde Feanen.
Fotoworkshop Potsdamer Platz in 25 foto's' BerlijnBlog.nl.
En eerlijk is eerlijk, normaal gesproken breng ik mijn vrije tijd graag elders in de stad door. Om te fotograferen is dat echter een ander verhaal! De moderne architectuur van de kantoorgebouwen en het station bieden genoeg uitdaging voor een leuke fotoworkshop.
Fotoworkshop Hip in Beeld.
Er zitten niet voor niets zoveel meer knopjes op dan alleen de automaat. Als dat een gedachte is die zo nu en dan door je hoofd speelt dan is deze fotoworkshop iets voor jou. Hiermee leer jij je eigen camera beter kennen én haal je meer uit je camera.
Fotografie Cursus Fotografie Opleiding Octopus Academy.
Intensieve Basiscursus Fotografie Bergen op Zoom. Intensieve Basiscursus Fotografie Amsterdam. Intensieve Basiscursus Fotografie Haarlem. Intensieve Basiscursus Fotografie Almere. Intensieve Basiscursus Fotografie Den Bosch. Intensieve Basiscursus Fotografie Tilburg. Intensieve Basiscursus Fotografie Eindhoven. Complete Cursus Digitale Fotografie Den Haag. Complete Cursus Digitale Fotografie Rotterdam.
Fotoclub Maasluis Verbreed je horizon!
Fotoworkshop.nl Pixfactory.
In november 2015 werd fotoworkshop.nl gelanceerd, de website waarop het volledige aanbod van fotoworkshops wordt getoond. Van natuurfotografie, landschapsfotografie, macrofotografie, wildlifefotografie, vogelfotografie, reisfotografie tot portretfotografie en huisdierenfotografie. En het aanbod wordt dit jaar nog verder uitgebreid. De workshopleiders zijn stuk voor stuk ervaren fotografen en ontzettend enthousiast om hun kennis over te dragen aan de deelnemers van de workshops.
Fotoworkshop Amsterdam.
Dan is een fotoworkshop van Marijke Diel zeer geschikt hiervoor. Marijke heeft bijvoorbeeld de workshop Sterker met Beeld speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Deze workshop kan overal gegeven worden. Ook kunt u denken aan een fotoworkshop Amsterdam Light Festival of een workshop Portretfotografie.

Contacteer ons