Resultaten voor fotoworkshop

 
fotoworkshop
Fotoworkshop Schiermonnikoog Torrostudio.
Tijdens de fotoworkshop geef ik fotobegeleiding en voorzie je van compositietips en laat je zien welke camera instellingen je het beste kan gebruiken. Je krijgt tijdens de fotoworkshop een aantal opdrachten mee. Op deze manier ben je gericht bezig met fotograferen.
Fotoworkshops Natuurfotoworkshop.
Ron ter Burg. Op deze pagina vind u een overzicht van alle workshops die op dit moment ingepland zijn. Elke week voegen we nieuwe data en boeiende workshops toe. Kaart wordt geladen. Volg ons via Nieuwsbrief, Facebook of Twitter. De komende fotoworkshops.
Workshop of cursus fotografie voor spiegelreflex of smartphone voor bedrijven en consumenten en het onderwijs. foto-workshop.nl fotoworkshop: foto-workshop.nl.
Workshop smartphone fotografie in Laverda museum. Op zondag 22 oktober organiseren wij een workshop smartphone fotografie in Lisse. De locatie is het Laverda museum en je leert hoe je met je smartphone én het vernieuwde Snapseed betere beelden kan maken.
Fotoworkshop specialist van de Biesbsoch met een breed aanbod van fotografie workshops. Fotoworkshops per boot in de Biesbosch door Bas Breetveld.
Welkom aan boord van Fotosloep voor een fotoworkshop op maat! Fotosloep verzorgt tegen zeer redelijke prijzen een uitgebreid aanbod van fotoworkshops in de Biesbosch. Je vaart dichtbij huis een totaal andere wereld binnen. Naast de fotoworkshop is een topdag gegarandeerd.
Foto workshop Reisfotografie Frank Peters.
Foto Workshop Persoonlijke Workshop op een Nederlandse locatie naar keuze. Foto Workshop Dordrecht van Zonsopgang tot Zonsondergang 8 april 2017. Een workshop waarbij we de prachtige stadsgezichten en de skyline van Dordrecht fotograferen van s morgens vroeg tot na zonsondergang.
Fotoworkshop Bloeiend Zijpe.
Nieuw in 2016.: Stichting Bloeiend Zijpe organiseert fotoworkshop tussen de bollen. Wilt u ook tijdens de bloei van de bollenvelden, de vele kleuren, mooie luchten vast leggen met de camera, maar dan net even anders? Er zijn twee workshops van fotograaf Johan Pronk waar u zich voor kan opgeven.:
Overzicht fotoworkshops Natuurfotoworkshop.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en nieuwste workshops! Bedankt voor je inschrijving. We sturen je een email met daarin een link om je inschrijving definitief te bevestigen. Powered by nbsp Rapidology.
Foto-workshop.nl Grootste aanbod fotografie workshops: foto-workshop.nl.
Overzicht van onze fotoworkshops. Wij hebben een groot aantal verschillende workshops beschikbaar in ons programma. Wil je zelf een groep samenstellen? Dan verzorgen wij op een door jullie gewenste dag en tijd de cursus of workshop op een door jullie uitgekozen locatie.
Fotoworkshops Natuurfotografie.
HOME PRAKTIJK FOTOWORKSHOPS. Natuurfotografie leer je door het te doen! In samenwerking met www.natuurfotoworkshop.nl bieden we op meer dan dertig locaties in Nederland talloze praktische workshops aan. Onder begeleiding van zeer ervaren workshopleiders raak je geïnspireerd en krijgt je fotografie een boost.

Contacteer ons