Op zoek naar fotoworkshop?

 
fotoworkshop
Fotografieweekend Schiermonnikoog cursus Natuurfotografie en landschapsfotografie SNP Natuurreizen.
Nederland Avontuur op Schiermonnikoog, 3-daagse fotoworkshop. Nederland Avontuur op Schiermonnikoog, 3-daagse fotoworkshop. De nadruk tijdens deze fotoreis ligt op het ontdekken van het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog klik hier voor meer informatie. Tijdens het weekend gaan we de verschillende landschappen van Schiermonnikoog laten zien.
Fotocursus Fotostudio Alkmaar bij Egmond, Bergen en Heiloo. Fotograaf voor portret en groepsfoto.
Ab is de fotograaf met jarenlange ervaring. Ook blijven we steeds bezig met innovaties om de studio en de af te spreken fotografie up to date te houden. Fotostudio Ab Baart. Fotostudio Ab Baart Vennewatersweg 21-17 1852PT Heiloo T: 06.532.603.27 E-mail: info@abbaart.nl Algemene voorwaarden.
Fotoworkshop IJsland met als thema natuur en landschapsfotografie.
De cursus wordt gegeven door beroepsfotograaf Rien Welman en docent fotografie Suzanne van Koolwijk, die al sinds jaar en dag fotoreizen voor ons naar IJsland organiseren en begeleiden. De cursus is speciaal gericht op het fotograferen in de Noordelijke streken. Wees er vroeg bij, want vol is vol. De fotoworkshop IJsland is bedoeld voor klanten, die bij IJsland Tours hun 2014 zomerreis hebben geboekt.
Het platform voor Fotoworkshops Photo United.
De themas zijn breed en divers en de locaties en bestemmingen zijn dat ook. Het doel van Photo United is om voor iedere fotograaf een fotoworkshop, cursus of reis aan te bieden die aansluit bij de wensen, de behoeftes en het niveau van de individuele fotograaf.
Fotoworkshop en wandeling IVN.
Home Afdeling IVN Twiske Activiteiten Fotoworkshop en wandeling. zaterdag 10 jun 2017 1100: Fotoworkshop en wandeling. Wegens succes herhaald! Volg met eigen camera deze workshop van Jan Rijnders. Theorie binnen en wandeling gaan hand in hand om de kneepjes van de natuurfotografie te ontdekken.
Fotoworkshop Puur Uitjes.
Met onze fotoworkshop natuurlijk! Of u nu mooie foto's' van uw familie wilt maken, de stad beter wilt vangen of streeft naar goede productfoto's' voor de bedrijfssite: een fotoworkshop is op vele manieren nuttig. De workshop is voor iedereen leuk; of u nu beginner bent of al wat vaker de camera in uw handen heeft.
Fotoworkshop Bloeiend Zijpe.
Nieuw in 2016.: Stichting Bloeiend Zijpe organiseert fotoworkshop tussen de bollen. Wilt u ook tijdens de bloei van de bollenvelden, de vele kleuren, mooie luchten vast leggen met de camera, maar dan net even anders? Er zijn twee workshops van fotograaf Johan Pronk waar u zich voor kan opgeven.:
Fotoworkshop Amsterdam.
Dan is een fotoworkshop van Marijke Diel zeer geschikt hiervoor. Marijke heeft bijvoorbeeld de workshop Sterker met Beeld speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Deze workshop kan overal gegeven worden. Ook kunt u denken aan een fotoworkshop Amsterdam Light Festival of een workshop Portretfotografie.
Fotoworkshop Amsterdamse dierentuin volgen? CameraNU.nl!
Verdere consumpties zoals drinken en eten zijn voor eigen rekening, maar die kun je natuurlijk ook in je tas meenemen de dierentuin in. Je wordt om 12.15 uur verwacht bij de ingang en om 12.30 uur zal de workshop daadwerkelijk beginnen.

Contacteer ons