Op zoek naar fotografie avondschool?

 
fotografie avondschool
Basisopleiding.
De basisopleiding Fotografie is een ori├źnterende opleiding voor iedereen die gefascineerd is door fotografie en graag zelf aan de slag wil, maar nog niet goed weet hoe. Tijdens de basisopleiding Fotografie leer je meer te zien en vooral anders te kijken.
Volksuniversiteit Het Groene Hart.
Wij organiseren veel creatieve cursussen en workshops. Van fotograferen tot biljarten, van lezingen over huisdieren tot tuinieren; je bent bij ons aan het juiste adres. Mens en Maatschappij. Wij organiseren een groot aantal cursussen en workshops, gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Volksuniversiteit De Kempen.
Dit jaar kunt u bij ons terecht voor cursussen in Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en nu ook Pools en Nederlands voor Pools-sprekenden NT2. Ontspannen door creatief bezig te zijn, dat kan met de cursussen bij Volksuniversiteit De Kempen. Bijvoorbeeld met tekenen en schilderen, keramische vormgeving of fotografie.
Avondschool fotografie modules van de cursus fotografie CVO Pro Aalst.
beelden kritisch evalueren en selecteren. In de fotografie is de mens het meest gekozen onderwerp. Portretfotografie, lichaamsstudies of reportage: in al deze vormen van fotografie staan de mens, het menselijk handelen of het menselijke lichaam centraal. Je leert omgaan met de mens als onderwerp.
Home PCVO Voeren.
Klik hier voor de activiteiten van Dienstencentrum De Linde. Welkom bij PCVO Voeren. PCVO Voeren mag dan het kleinste centrum voor volwassenenonderwijs in Vlaanderen zijn, met een deskundig en gedreven leerkrachtenteam staat ons centrum garant voor toegankelijk en kwaliteitsvol onderwijs.
Fotografie SNT Brugge.
Kleur en stijladvies. Accessoires breien en haken. NT2 Nederlands voor anderstaligen. Klik in de linkerkolom op het gewenste studiegebied of geef in het zoekvenster een zoekterm in. Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.
Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs PCVO Limburg.
Week van de Smaak met hapjes: 15 tot 25 november. Kerstborrel bij de vuurkorven.: 17 tot 19 december. Infoavond 2de sem: 24 jan.19. Ga naar onze Facebookpagina. Inschrijven op het secretariaat. Hier vind je het adres, de route-beschrijving en openingsuren.
Digitale Fotografie Taxandria cvo.
De eerste module van onze cyclus Digitale Fotografie richt zich vooral tot de absolute beginners. In deze cursus leer je de principes en vaardigheden van het fotograferen en in het bijzonder van de digitale fotografie. Welke camera je ook gebruikt of dat nu een compact, een systeemcamera, een superzoom of een spiegelreflex is de eerste module is er voor iedere beginner die zijn/haar camera creatief wil leren gebruiken.
Volksuniversiteit Oss Taalcursus Workshop Hobby Fotografie Studie Cursus.
Een praktische cursus voor een ├ęcht opgeruimd huis. Ben jij ook al zo vaak begonnen met opruimen, maar lijkt het nooit echt te lukken? Of heb je het gevoel dat je moet blijven ruimen om de chaos om je heen te temmen?

Contacteer ons