Resultaten voor cursus duits

 
cursus duits
Cursus Duits basisgrammatica Volksuniversiteit Zuidlaren.
De cursus is niet alleen ideaal voor alle scholieren en studenten met Duits in hun vakkenpakket maar voor iedereen, die het niveau Linda de Mol Duits wil passeren. Tijdens de eerste les verstrekt de docent een syllabus Basisgrammatica" Duits, de kosten hiervan zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Cursus Duits SecretaresseNet.
Deze online cursus Duits uitgebreid is geschikt voor iedereen die zich in het Duits wil verdiepen of zijn kennis weer wil opfrissen. In de online cursus Duits uitgebreid wordt uitgebreid ingegaan op uiteenlopende onderwerpen die in de dagelijkse praktijk veel voorkomen.
cursus Duits in Enschede Taalswitch Twente.
Cursus Duits in een groep. Wilt u samen met andere cursisten uw taalniveau Duits verhogen in een prettige, ongedwongen sfeer? Dan is onze groepscursus Duits iets voor u. We verzorgen een cursus op elk niveau, dus voor beginners en gevorderden.
Duits leren? Elke cursus Duits als taalcursus Duits thuisstudie.
Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Duits belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extras. Vergelijk daarom elke thuisstudie Duits van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Duits aan met een proefperiode.
Duits 2 Volksuniversiteit Arnhem.
Het logische vervolg op de cursus Duits 1, maar uiteraard ook geschikt voor het opfrissen en vergroten van al aanwezige kennis van het Duits. Dat kan zijn voor een vakantie, maar ook omdat je in het dagelijks leven te maken hebt met Duitstaligen.
Taaltraining Duits zakelijk cursus Ziggurat.
Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Duits. Je cursus Duits houdt rekening met de cultuurverschillen en zakelijke dos en donts waar jij mee te maken krijgt.
Cursus Duits niveau 1 en 2 Landstede.
Cursus Duits niveau 1 en 2. In 24 gevarieerde lessen leert u in het Duits meer en beter te spreken, schrijven en verstaan. Machen Sie mit! In de cursus leert u interessante eigenheden van het leven bij onze buren kennen.
Cursus Duits voor juristen Wiggers Ross Advocaten Belastingkundigen.
Cursus juridisch Duits. Wilt u als juridisch professional effectief in het Duits communiceren met uw Duitse tegenpartij of partner? Of wilt u het Duitse rechtssysteem beter leren kennen? Met deze eendaagse training krijgt u meer inzicht in het Duitse rechtsstelsel en bieden we u handvatten om effectiever en accurater in het Duits te communiceren.

Contacteer ons