Meer resultaten voor cursus fotografie limburg

 
cursus fotografie limburg
Digitale Fotografie CTT.
Digitale Fotografie M3. Een cursus digitale fotografie voor beginners, of je nu professionele ambities hebt of niet. De cursus is gespreid over 3 modules. De eerste 2 modules duren een half jaar 20 weken, de derde module wordt om de 14 dagen gegeven en loopt over een heel schooljaar.
Digitale Fotografie Cursus Fotografie Lessen of Foto Workshops door Professioneel Fotograaf in Zuid Limburg.
Fotografie Cursussen Foto-Workshopsvoor Beginners en Amateurs. Site Navigation Skip. Workshops voor Groepen. Route naar onze Studio. Contact met Ad. Bel met Ad Utens. Tel: 06 54 62 55 90. Tel: 043 36 21 352. Studio Adres Post Adres. 6211 JW Maastricht. Wetzerveld 14 6223AZ. Route Parkeren Studio. Foto Cursus en Foto Workshops.
Fotografie, Photoshop en Lightroom cursussen en workshops. Fotografie, Photoshop en Lightroom cursussen en workshops.
EEN PLEK IN LIMBURG WAAR IEDEREEN MET EEN GROOT HART VOOR CREATIVITEIT TERECHT KAN. Sinds de oprichting van De Creatieve School begin 2016 word ik bij grotere aantallen deelnemers geassisteerd door andere docenten en is tevens het aanbod van creatieve fotografie, Photoshop en Lightroom workshops en cursussen buiten de reeds bekende fotografie en Photoshop cursussen flink uitgebreid met meerdere docenten.
Welkom op onze site Digitale Fotografie Cursus.
De cursus Digitale Fotografie voor Beginners geeft een inleiding in de techniek die achter goede foto's' zit. Je hebt immers een digitale camera, nu moet je leren hem te gebruiken. In de cursus Photoshop leer je een foto zo te bewerken, dat hij nog interessanter wordt.
Workshops RUUDC Fotografie.
Tijdens deze workshop van 3-4 uur afhankelijk van het aantal personen leg ik je uit hoe je camera werkt, wat de basisprincipes van de fotografie zijn en leer ik hoe je je fotos wat extras kunt geven zodat ze wél die wow-factor krijgen.
Workshop landschapsfotografie in Limburg Dzidra Fotografie.
Dagdeel in middag. Limburg, Epen en omgeving. Te wandelen afstand. Koffie/thee met gebak en digitale naslag. Digitale camera, eventueel statief. Wil je je aanmelden voor een workshop? Schrijf je direct in! Via mijn webwinkel kun je meteen het cursusgeld veilig via IDeal betalen. Je ontvangt dan meteen een bevestiging voor je deelname. Vermeld onder bestelling opmerkingen ook een alternatieve datum en type camera die je gebruikt. Tot 14 dagen voor de cursus kun je kosteloos omboeken naar een andere workshop. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op via contactformulier, of bel: 31 0615213735. Ben je met een groep van 5 of meer personen? Dan is het mogelijk om een workshop te houden op een dag die het beste uitkomt. Ook kunnen de de workshop qua inhoud afstemmen op de deelnemers. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. bedrijfsfotografie bedrijfsreportage beeldbewerking evenementen evenementenfotografie events feesten fotograaf fotograaf Fotograaf Den Haag Fotograaf Maastricht fotograaf voor evenementen fotografie fotoshoot Photoshop Photoshop workshops portret portretfotografie zakelijke fotografie zakelijke portretten.
www.AlainDacierFotografie.nl.
Als dit nodig is staat dit apart vermeldt bij de omschrijving. Alain Dacier Fotografie heeft leenapparatuur ter beschikking. Deze basiscursus is bedoeld voor mensen die graag meer uit hun camera willen halen, nieuwsgierig zijn waarom er zoveel knopjes op zitten en waarvoor deze allemaal dienen. Maar we gaan ook verder dan alleen de camera leren kennen. Alle begrippen die je moet weten worden uitgelegd en er wordt mee geoefend, zodat het ook echt als praktische vaardigheid blijft zitten, ook na de cursus!
Cursus fotografie instituut fotografie Detail in Beeld Limburg.
Facebook Twitter Linkedin Email. Cursus Fotografie Fotocursus Detail in Beeld Limburg Leon Frenken 2017-05-01T0930480000.: Fotografie is populairder dan ooit! Tegenwoordig worden elke 90 seconden er meer foto's' gemaakt. dan in de gehele 19e eeuw. Er worden tegenwoordig meer foto's' gemaakt.
Workshops RUUDC Fotografie.
Tijdens deze workshop van 3-4 uur afhankelijk van het aantal personen leg ik je uit hoe je camera werkt, wat de basisprincipes van de fotografie zijn en leer ik hoe je je fotos wat extras kunt geven zodat ze wél die wow-factor krijgen.

Contacteer ons