Meer resultaten voor Workshop macrofotografie

 
Workshop macrofotografie
Workshop macrofotografie Park Hoge Veluwe.
495, en kortingsbon van 10, op een vervolgworkshop van natuurfotoworkshop.nl. De groepsgrootte van deze workshop is maximaal 15 personen. Breng je eigen camera mee, het maakt niet uit of het een spiegelreflex of compactcamera is. Reserveer je workshop.: Workshop 10.30 tot 11.30 uur.
Fotografie workshops Kruytenburg.
Tweedaags Arrangement Basis en Macro Fotografie. In deze tweedaagse Fotografie workshop gaat u de eerste dag met de Basis Workshop aan de slag zoals hierboven omschreven en de tweede dag vult u uw kennis aan met de beginselen van Macrofotografie.
Workshop macrofotografie Hortus Alkmaar: Hortus Alkmaar.
Heb je een macro-lens of ben je van plan er een aan te schaffen? Doe dan mee met de workshop macrofotografie en leer prachtige fotos maken. De workshop wordt verzorgd door Linda Karels. Wat ga je deze les leren? Wat is het verschil tussen fotograferen met een groothoeklens en macrofotografie?
Workshop Macrofotografie De Rooij Fotografie.
Een aantal dingen die je tijdens de Workshop Macrofotografie gaat leren aan de hand van de opdrachten zijn: Camera instellingen voor het nemen van een goede macrofoto Het controleren van de scherptediepte bij macrofotografie Het maken van een goede compositie en de invloed van de achtergrond in je foto Het gebruik van accessoires als een flexibele klemarm, flitslicht en een reflectiescherm.
Workshop Macrofotografie Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem.
De workshop Macrofotografie bestaat uit 1 lesdag van 4 uur met handige weetjes, tips trucs en je mag me alles vragen over macrofotografie, we bespreken tussentijds je werk en we gaan echt praktisch aan de slag, je leert nu hoe je mooie macrofotos kunt maken met de juiste instellingen van je camera.
Workshop macrofotografie Tropische Vlindertuin.
Workshop macrofotografie 10 maart. Op zaterdag 10 maart gaat het workshop seizoen van Nature in Focus weer van start in onze vlindertuin. Het is mogelijk om een workshop macrofotografie te volgen in onze tropische vlindertuin. Tijdens de workshop leer je hoe je je camera en flitser in kunt stellen en hoe je mooie composities maakt.
Fotofair Fotofair exclusieve fotoworkshops van professionele fotografen Photofair.
Klik op één van de onderstaande buttons en je vindt de uitgebreide informatie. Laten zien wat je niet ziet artistieke Macrofotografie met Beterelandschapsfoto VOLGEBOEKT Locatie nr. Macro Laten zien wat je niet ziet. Levitatie Fotografie met het foto team van Ki-Tan Locatie nr. Masterclass Portret/Fashion fotografie met fashion model en Wil Vestjens Locatie nr. Fashion fotografie Wil Vestjens. Fun Workshop Meelfotografie en diverse modellen, met Team Ki-tan Locatie nr.
Fotografieworkshop Macrofotografie.
De workshop macrofotografie bestaat uit drie delen.: Theorie over camera-instellingen, hulpmiddelen, creatieve mogelijkheden en compositie. Oefenen op een mooie locatie met persoonlijke begeleiding. Via een beamer en groot scherm nabespreken van de foto's' onder het genot van een hapje en een drankje.
Leer macro fotografie in een cursus of workshop.

Contacteer ons