Op zoek naar Workshop macrofotografie?

 
Workshop macrofotografie
Macrofotografie Madelon Dielen Fotografie.
Op zondag 29 mei 2016 organiseert vakfotograaf en fotografie docent Madelon Dielen een workshop macrofotografie in de Botanische Tuinen in Utrecht. De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit Utrecht en liggen in het hart van het universitaire centrum De Uithof.
Workshop Macrofotografie Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem.
De workshop Macrofotografie bestaat uit 1 lesdag van 45, uur met handige weetjes, tips trucs en je mag me alles vragen over macrofotografie, we bespreken tussentijds je werk en we gaan echt praktisch aan de slag, je leert nu hoe je mooie macrofotos kunt maken met de juiste instellingen van je camera.
Workshop Macrofotografie.
VUL HET FORMULIER IN. Ik neem deel aan de workshop Macrofotografie met aantal personen.: 1 2 3 4. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.
Workshop macrofotografie Tropische Vlindertuin.
Workshop macrofotografie 10 maart. Op zaterdag 10 maart gaat het workshop seizoen van Nature in Focus weer van start in onze vlindertuin. Het is mogelijk om een workshop macrofotografie te volgen in onze tropische vlindertuin. Tijdens de workshop leer je hoe je je camera en flitser in kunt stellen en hoe je mooie composities maakt.
Workshop Macrofotografie Woldlakebos Moor Fotografie.
Workshop Macrofotografie Woldlakebos. E nige tijd geleden heb ik mij aangemeld voor de eerste macrofotografie workshop van Johannes Klapwijk. Hij wil voorzichtig starten met het geven van workshops en organiseerde een tweetal try-outs met maximaal 5 deelnemers. Omdat ik weet dat Johannes veel kennis heeft over macrofotografie, de natuur en libellen, heb ik me zonder pardon ingeschreven.
Fotografieworkshop Macrofotografie.
De workshop macrofotografie bestaat uit drie delen.: Theorie over camera-instellingen, hulpmiddelen, creatieve mogelijkheden en compositie. Oefenen op een mooie locatie met persoonlijke begeleiding. Via een beamer en groot scherm nabespreken van de fotos onder het genot van een hapje en een drankje.
Macroworkshop Foto-workshop.nl organiseert Macrofotografie workshops.: foto-workshop.nl.
De workshop bestaat voor het grootste gedeelte uit actief fotograferen. Met geduld en oog voor detail laten we ons inspireren door de natuur. Gestart wordt met een korte introductie binnen, waarbij we direct uitleg geven over macrofotografie en fotografische technieken worden besproken.
Workshop macrofotografie Park Hoge Veluwe.
495, en kortingsbon van 10, op een vervolgworkshop van natuurfotoworkshop.nl. De groepsgrootte van deze workshop is maximaal 15 personen. Breng je eigen camera mee, het maakt niet uit of het een spiegelreflex of compactcamera is. Reserveer je workshop.: Workshop 10.30 tot 11.30 uur.
Workshop Macrofotografie De Rooij Fotografie.
Simon is een specialist in macrofotografie en heeft vele kleurrijke macrofotos gemaakt van het hoogste niveau. Voor wie is deze workshop macrofotografie geschikt? De workshop is geschikt voor iedereen die reeds enige ervaring heeft met fotografie en meer wil weten én oefenen op het gebied van macrofotografie.

Contacteer ons