Zoeken naar Workshop macrofotografie

 
Workshop macrofotografie
Workshop Macro Fotografie Groningen.
Het aantal deelnemers voor deze workshop is beperkt, meld u dus snel aan! Belangrijk voor deze dag zijn.: Digitale camera, macro lens / telezoomlens met tussenringen, eventueel een statief, volgeladen accu's, voldoende geheugenkaarten. Mocht de workshop vanwege slecht weer worden afgelast dan wordt er in overleg.
Leer macro fotografie in een cursus of workshop.
Oefeningen, technieken en coaching worden in een workshops ondersteunend ingezet om de theorie in de praktijk jezelf eigen te maken en deze te doorleven. Na de workshop ontvang je theorie via de mail zodat je alles nog eens na kunt lezen.
Workshop Macrofotografie De Rooij Fotografie.
Programma workshop macrofotografie. 1015: Inloop Koffie 1030: Introductie 1045: Inleiding macrofotografie met veel voorbeeldfotos 1130: Macrofotografie praktijkgedeelte I met opdrachten 1230: Lunch wordt geheel verzorgd 1300: Bespreking fotos praktijkgedeelte I 1330: Meer tips en adviezen voor betere macrofotos 1430: Macrofotografie praktijkgedeelte II met opdrachten 1615: Bespreking fotos praktijkgedeelte II 1645: Conclusies Afsluiting 1700: Einde.
Workshops natuurfotografie Johannes Klapwijk Natuurfotografie.
Workshops macrofotografie en natuurfotografie. Een combinatie van techniek en creatieve aspecten vormen de basis van mijn workshops macrofotografie en natuurfotografie. Iedere workshop wordt gegeven op een nauwkeurig uitgekozen locatie. Ter plekke gaan we een lange ochtend oefenen met een kleine groep mensen.
Workshop macrofotografie Bart Heirweg.
Tijdens deze workshop wordt ook bijzondere aandacht besteed aan het creatief in beeld brengen van het onderwerp door te spelen met licht en tegenlicht, silhouetten, high-key, tussenringen en het creƫren van een mooi bokeh. Ten slotte geef ik ook wat meer uitleg over veldkennis, een belangrijk onderdeel van macrofotografie.
Foto Keetels Foto Video Studio Workshop Macrofotografie.
Met macrofotografie maken we het kleine groot en daardoor zien we details die met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Deze workshop brengt u de beginselen bij van de wereld van macrofotografie! De workshop bestaat uit een bijeenkomst.
Macrofotografie Madelon Dielen Fotografie.
Op zondag 29 mei 2016 organiseert vakfotograaf en fotografie docent Madelon Dielen een workshop macrofotografie in de Botanische Tuinen in Utrecht. De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit Utrecht en liggen in het hart van het universitaire centrum De Uithof.
Workshop macrofotografie bloemen en insecten Johan van der Wielen.
Pas na ontvangst van uw betaling is uw aanmelding definitief, deelname geschiedt op basis van betalingsdatum. Alle informatie over deze workshop is te vinden op de daarvoor bestemde pagina: www.johanvanderwielen.nl/workshop-macrofotografie. Plaats, datum en tijd: Workshop macrofotografie bloemen en insecten. Datum/Tijd: zaterdag 09 juli 2016, 0900: 1700.:
Macroworkshop Foto-workshop.nl organiseert Macrofotografie workshops.: foto-workshop.nl.
De workshop bestaat voor het grootste gedeelte uit actief fotograferen. Met geduld en oog voor detail laten we ons inspireren door de natuur. Gestart wordt met een korte introductie binnen, waarbij we direct uitleg geven over macrofotografie en fotografische technieken worden besproken.

Contacteer ons