Zoeken naar Workshop macrofotografie

 
Workshop macrofotografie
Foto Keetels Foto Video Studio Workshop Macrofotografie.
Met macrofotografie maken we het kleine groot en daardoor zien we details die met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Deze workshop brengt u de beginselen bij van de wereld van macrofotografie! De workshop bestaat uit een bijeenkomst.
Workshop macrofotografie Bart Heirweg.
Tijdens deze workshop wordt ook bijzondere aandacht besteed aan het creatief in beeld brengen van het onderwerp door te spelen met licht en tegenlicht, silhouetten, high-key, tussenringen en het creƫren van een mooi bokeh. Ten slotte geef ik ook wat meer uitleg over veldkennis, een belangrijk onderdeel van macrofotografie.
Workshop Macro Fotografie Groningen.
Het aantal deelnemers voor deze workshop is beperkt, meld u dus snel aan! Belangrijk voor deze dag zijn.: Digitale camera, macro lens / telezoomlens met tussenringen, eventueel een statief, volgeladen accu's, voldoende geheugenkaarten. Mocht de workshop vanwege slecht weer worden afgelast dan wordt er in overleg.
Workshop Macrofotografie Woldlakebos Moor Fotografie.
Mensen Leren Fotograferen. Je bent hier: Home / Betere foto's' maken / Workshop Macrofotografie Woldlakebos. Workshop Macrofotografie Woldlakebos. Door Peter van Veen 1 Reactie. E nige tijd geleden heb ik mij aangemeld voor de eerste macrofotografie workshop van Johannes Klapwijk.
Verslag workshop macrofotografie Cursussen Zoom.nl.
Verslag workshop macrofotografie. Afra de Leeuw 30 juli 2013, 1200.: De zon schijnt aangenaam op het terrasje van de kassen in de Botanische Tuinen. Onder het genot van koffie, thee en gebak maken de deelnemers van de workshop macrofotografie alvast een praatje met elkaar.
Workshop macrofotografie.
Dit houdt in dat in de donkere periode van het jaar, de workshop in de studio wordt gegeven. Ik haal dan gewoon een bosje bloemen of een bloeiende plant en ook heb ik diverse andere voorwerpen op voorraad die geschikt zijn voor macrofotografie in de studio.
Workshop Macrofotografie De Rooij Fotografie.
1015: Inloop Koffie 1030: Introductie 1045: Inleiding macrofotografie met veel voorbeeldfotos 1130: Macrofotografie praktijkgedeelte I met opdrachten 1230: Lunch wordt geheel verzorgd 1300: Bespreking fotos praktijkgedeelte I 1330: Meer tips en adviezen voor betere macrofotos 1430: Macrofotografie praktijkgedeelte II met opdrachten 1615: Bespreking fotos praktijkgedeelte II 1645: Conclusies Afsluiting 1700: Einde. Tijdens de hele workshop zijn koffie thee beschikbaar.
Workshops natuurfotografie Johannes Klapwijk Natuurfotografie.
Workshops macrofotografie en natuurfotografie. Een combinatie van techniek en creatieve aspecten vormen de basis van mijn workshops macrofotografie en natuurfotografie. Iedere workshop wordt gegeven op een nauwkeurig uitgekozen locatie. Ter plekke gaan we een lange ochtend oefenen met een kleine groep mensen.
Verslag workshop macrofotografie Cursussen Zoom.nl.
Verslag workshop macrofotografie. Afra de Leeuw 30 juli 2013, 1200.: De zon schijnt aangenaam op het terrasje van de kassen in de Botanische Tuinen. Onder het genot van koffie, thee en gebak maken de deelnemers van de workshop macrofotografie alvast een praatje met elkaar.

Contacteer ons