Resultaten voor Workshop macrofotografie

 
Workshop macrofotografie
Leer macro fotografie in een cursus of workshop.
Vooraf aan de workshop is er persoonlijk contact om die unieke workshop op maat, voor jou alleen te maken! Oefeningen, technieken en coaching worden in de workshops ingezet om de theorie aan de praktijk te koppelen en je eigen te maken zodat je ze ook beide doorleeft.
Workshop macrofotografie Beterelandschapsfoto.
Wij zullen je van tips voorzien die jou helpen bij het ontwikkelen van jouw macrofotografie. De lunch vindt plaats in het arboretum en is inclusief. Wil je samen met ons de wereld van het kleine verkennen? Meld je dan aan voor deze workshop 6th sense macrofotografie.
Verslag workshop macrofotografie Cursussen Zoom.nl.
Verslag workshop macrofotografie. Afra de Leeuw 30 juli 2013, 1200.: De zon schijnt aangenaam op het terrasje van de kassen in de Botanische Tuinen. Onder het genot van koffie, thee en gebak maken de deelnemers van de workshop macrofotografie alvast een praatje met elkaar.
Workshop macrofotografie bloemen en insecten Johan van der Wielen.
Pas na ontvangst van uw betaling is uw aanmelding definitief, deelname geschiedt op basis van betalingsdatum. Alle informatie over deze workshop is te vinden op de daarvoor bestemde pagina: www.johanvanderwielen.nl/workshop-macrofotografie. Plaats, datum en tijd: Workshop macrofotografie bloemen en insecten. Datum/Tijd: zaterdag 09 juli 2016, 0900: 1700.:
Natuurfotografie uit de biesbosch Workshop Macro Discover the unseen world.
Iedereen met een basiskennis van fotografie is welkom al is dit NIET noodzakelijk.De workshop is zo opgezetdat, fotografen op alle niveaus de nodige persoonlijke aandacht krijgen. Tijdens deze macrofotografie workshop is een zekere basiskennis van je camera instellingen een voordeel maar zeker niet een vereiste!
Workshops natuurfotografie Johannes Klapwijk Natuurfotografie.
Workshops macrofotografie en natuurfotografie. Een combinatie van techniek en creatieve aspecten vormen de basis van mijn workshops macrofotografie en natuurfotografie. Iedere workshop wordt gegeven op een nauwkeurig uitgekozen locatie. Ter plekke gaan we een lange ochtend oefenen met een kleine groep mensen.
Workshop Macrofotografie Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem.
De workshop Macrofotografie bestaat uit 1 lesdag van 45, uur met handige weetjes, tips trucs en je mag me alles vragen over macrofotografie, we bespreken tussentijds je werk en we gaan echt praktisch aan de slag, je leert nu hoe je mooie macrofotos kunt maken met de juiste instellingen van je camera.
Cursus overzicht: natuurfotografie, dierentuinfotografie, macrofotografie, avondfotografie en div. cursussen workshops en nog veel meer.
Mini-workshop Macrofotografie Diergaarde Blijdorp. Workshop Avondfotografie Rotterdam Haringvliet Oude haven Stadsdriehoek. Workshop Fotograferen door een glazen bol Dinteloord en Trompenburg Arboretum Rotterdam. Workshop Fotograferen op grote hoogte Euromast Rotterdam. Workshop Dierentuinfotografie Diergaarde Blijdorp. Workshop Dierentuinfotografie Safaripark Beekse Bergen. Workshop Avontuurlijk fotograferen op de Hoge Veluwe.
Workshop macrofotografie Tropische Vlindertuin.
Workshop macrofotografie 10 maart. Op zaterdag 10 maart gaat het workshop seizoen van Nature in Focus weer van start in onze vlindertuin. Het is mogelijk om een workshop macrofotografie te volgen in onze tropische vlindertuin. Tijdens de workshop leer je hoe je je camera en flitser in kunt stellen en hoe je mooie composities maakt.

Contacteer ons