Meer resultaten voor fotoschool rotterdam

 
fotoschool rotterdam
Overzicht van Nederlandse fotografie opleidingen en cursussen.
Locaties: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Alkmaar, Hilversum, Leeuwarden, Maastricht, Tilburg, Utrecht, Zwolle. Het lesaanbod verschilt per vestiging. Opleiding tot fotograaf. 1e of 2e jaar 15.300. 3e jaar 4.515. 1e of 2e jaar 7.800. 3e jaar 4.515. Dag/zaterdagopleiding 1x per 2 weken.: per jaar 4.920. voor het 5de jaar 4.515. Avond/dagdeelopleiding per jaar 4.515. Voor de opleiding tot fotograaf bestaat een toelatingsprocedure. Om jouw artistieke en technische vaardigheden te bepalen, bekijken ze voor toelating je portfolio. Als je echter het certificaat van de basisopleiding of het instapjaar hebt behaald word je zonder verdere procedure toegelaten. Fotogram, gevestigd in Amsterdam, organiseert al meer dan 30 jaar cursussen en fotografie opleidingen waarbij ontwikkeling, techniek, inhoud én creativiteit voorop staat. Fotogram werkt nauw samen met de Fotoacademie en de Fotoschool.
Fotoschool Statief Professionele Fotografie Opleiding en Cursus.
Ontdekken wat je camera allemaal nog meer kan? Of nu doorbreken als professional? Dan is de opleiding fotografie van Fotoschool Statief zeker geschikt voor jou.: bij Statief kun je een 3-jarige vak-opleiding fotografie volgen. In deeltijd en naar keuze overdag of s avonds.
Fotoschool Opleidingen Rotterdam.
Fotoschool Opleidingen Rotterdam. Postbus 108, 3000 AC Rotterdam. Conradstraat 20, 3013 AP Rotterdam. Vrienden van Fotoexpositie.nl. Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina! Ontvang de nieuwsbrief. Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox?
SKVR Fotografie Media.
SKVR Fotografie Media is dé plek in Rotterdam om je ambitie op het gebied van fotografie, video en digitale media vorm te geven. Met een spannend aanbod cursussen en workshops voor beginners en gevorderden, dus ook voor jou! Wil je snel aan de slag met één van onze inspirerende cursussen?
Home Fotovakschool.
Na een vooropleiding aan de kunstacademie miste ik de kennis om mijn creaties in de markt te kunnen zetten, deze vaardigheden leer ik nu aan de Fotovakschool in Amsterdam. Lion de Noier: Deeltijd vakopleiding 1 e jaar te Rotterdam. Als grafisch vormgever creëer ik beelden en fotografie heeft daar altijd onderdeel van uit gemaakt, daarom heb ik besloten mij hierin te verbreden.
fotovakschool-rotterdam.
Uitstappen bij Museumpark 3 e halte. Metro: uitstappen bij station Beurs of Eendrachtsplein. Parkeren kan bij parkeergarage Westblaak aan de Hartmanstraat 35 in Rotterdam. De school is gehuisvest in het voormalig pand van het Nederlands Fotomuseum en direct naast NRC Café.
Fotografiecursussen Rotterdamse Fotografieschool.
Je kunt hier een abonnement op Lightroom Classic CC afsluiten. De prijs van deze cursus, inclusief onze uitgebreide Lightroom Syllabus, bedraagt 9500. Er wordt koffie en thee geserveerd. De cursus is verdeeld over vier dagdelen en wordt in onze locatie te Rotterdam georganiseerd.
Opleiding fotografie Rotterdam Opleiding fotografie.
Zij zitten aan de Witte de Withstraat en bieden een compleet opleidingsaanbod aan, zowel in voltijd als in deeltijd. Klik hier voor de site van de fotovakschool. Ook de fotoschool heeft een vestiging in Rotterdam. Klik hier voor hun website.
Home Fotogram cursussen en workshops fotografie.
Met onze kortlopende en/of eendaagse workshops kun je al meteen aan de slag. Je leert in één dag of twee dagen van alles over Flitsen, Fotocompositie, Nightlife Fotografie, Street life Fotografie, Strobisten Fotografie, Studiotechniek, werken met Photoshop of Lightroom en nog veel meer.

Contacteer ons