Meer resultaten voor cursus italiaans

 
cursus italiaans
Italiaans Volksuniversiteit Zwolle.
Italië is een prachtig mediterraan land dat bekend staat om haar mode, heerlijke eten en zachte klimaat. Het is daarom niet verrassend dat jaarlijks zon 700.000 Nederlanders Italië als vakantieland verkiezen. Aan de Volksuniversiteit Zwolle leer je de Italiaanse taal. Van beginner tot ver gevorderde. De ervaren docenten leren je vloeiend Italiaans spreken!
Cursus Italiaans Taleninstituut Regina Coeli.
U krijgt immers les van native speakers die u leren welke communicatiestijl u moet aanleren om succesvol te zijn bij de Italianen. U krijgt tijdens uw cursus Italiaans bij Language Institute Regina Coeli iedere dag les van meerdere taaltrainers die u begeleiden bij het leren van de Italiaanse taal.
Cursus Italiaans DC Taleninstituut te Drachten.
Met ruime ervaring in het verzorgen van cursussen, vertalingen en tolkdiensten, kunnen zowel particulieren als bedrijven hier terecht voor een algemene cursus Italiaans of een maatwerk cursus. Diverse mogelijkheden voor een cursus Italiaans bij DC Taleninstituut. Voor een cursus Italiaans heeft u de keuze uit het volgen van een privé-cursus, bedrijfscursus of groepscursus.
Cursus Italiaans Volksuniversiteit Den Haag.
De cursussen Italiaans spelen in op deze behoefte. Op verschillende niveaus en manieren worden cursussen verzorgd die eenieder bieden wat hij of zij zoekt. In alle cursussen is er aandacht voor spreken en luisteren en worden de vele aspecten van Italië en de Italiaanse cultuur behandeld. Cursus Italiaans beginners 1 A1-a.
Dante Rotterdam.
Vanaf 7 MRT: Cursus Italiaans op reis. Ga je dit voorjaar of deze zomer op vakantie naar Italië? Wil je graag basiswoorden en zinnen leren, zodat je de weg kunt vragen, het lekkerste eten kunt bestellen, allerlei informatie beter begrijpt?
Italiaans Volksuniversiteit Amsterdam.
Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Italiaans in groepsverband. Tijdens een cursus Italiaans komen onder andere lees en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Italiaans die bij je past.
Cursus Italiaans Het Verenigingsgebouw.
Cursus Italiaans voor beginners 1 e jaar. Cursus Italiaans voor gevorderde beginners 2 e jaar. Cursus Italiaans voor gevorderden 3 e jaar. Cursus Italiaans conversatie 4 e 5 e jaar. Wilt u Italiaans leren of uw kennis van het Italiaans uitbreiden?

italiaanse les rotterdam cursus italiaans rdam. Een taal leren is een taal leven! Italiaans leren bij de Italiaan.: betekent v rij en soepel in de vorm, maar gedegen en professioneel op de inhoud, onder het genot van een glas wijn of een heerlijke Italiaanse cappuccino, vakkundige Italiaanse lessen in kleine groepen!
Italiaans Volksuniversiteit Helmond.
Boeken: Con piacere 1 Werkboek, Con piacere 1 Tekstboek. Locatie: VU Helmond hoofdgebouw. Italiaans 3 niveau A2. Vervolg op Italiaans 2. In deze praktijkgerichte cursus voor gevorderden werkt u aan het uitbreiden van uw Italiaanse taalkennis door Italiaans te luisteren, lezen en spreken.

Contacteer ons