Meer resultaten voor cursus engels

 
cursus engels
Cursus engels gevorderden NTI, LOI en NHA Radar.
Re: Cursus engels gevorderden NTI, LOI en NHA. Ongelezen bericht door Miepje1 20 sep 2013 1657.: Ik durf het bijna niet te zeggen zo direct na de vorige reactie, maar ik heb goede ervaringen met deze cursus van de LOI.
Cursus Engels voor beginners A1 Laudius Thuisstudies.
De erkende cursus Engels voor beginners voldoet aan de Europese richtlijnen, het zogeheten Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen. Hiermee beheers je de Engelse taal op A1 niveau, dat wil zeggen dat je je in dagelijkse situaties in het Engels kunt redden.
Engels Volksuniversiteit Zwolle.
Of het nu voor vakanties of zakendoen is, Engels leren is nooit verspilde tijd of moeite. Dit is niet alleen handig tijdens vakanties, maar ook voor zakelijke doeleinden, studies en stages is een cursus Engels van onschatbare waarde. Aan de Volksuniversiteit Zwolle kun je verschillende cursussen Engels volgen.
Cursus Engels? EBC is expert voor Taalcursus Engels!
Of u nu een cursus Engels wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Engels echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Engels kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw instapniveau. We stellen graag de juiste cursus Engels voor u samen.
Engels Volksuniversiteit.
Neemt u vooral contact op met een Engels docent tijdens de open dag in Utrecht of tijdens de spreekuren om in overleg het juiste instapniveau van uw cursus Engels vast te stellen. Dit voorkomt beslist onnodige teleurstellingen. Cursus Engels instapvoorwaarden.
Engels Universiteit Leiden.
Het Academisch Talencentrum heeft ook expertise in huis op het gebied van Juridisch Engels. Deze cursus is gericht op het vergroten van de taalvaardigheid in het Engels binnen een juridsche context. Legal English for Bachelors students. Het Academisch Talencentrum is gespecialiseerd in Financieel Engels.
Cursus Zakelijk Engels zakelijke taaltrainingen op maat.
U beheerst de Engelse taal al redelijk goed maar u wilt uw presentatie op een buitenlandse markt verbeteren en het zakelijk Engels professionaliseren en toespitsen op uw vakgebied. Taaltrainingen zakelijk Engels op maat. Cursus Zakelijk Frans. Tarieven Cursus Zakelijk Engels.
Taalcursus Engels in het buitenland Study-Globe.
Ook in je dagelijkse leven krijg je steeds meer te maken met de Engelse taal. Daarnaast hoeft Engels leren helemaal niet saai te zijn; met Study-Globe kun je namelijk een cursus Engels volgen op de meest fantastische locaties ter wereld!
Spoedcursus Engels Amsterdam The English Center.
Zakelijk Engels Intermediaire niveau Amsterdam. Zakelijk Engels Fluency Amsterdam. Intensieve cursus Zakelijk Engels Amsterdam. Zakelijk Engels Intermediaire niveau Rotterdam. In-Company Zakelijk Engels Randstad. Zomercursus Tieners Amsterdam. Privécursus Engels: Eén maand. Privécursus Engels: Twee maanden. Intensieve spoedcursus zakelijk Engels. Leer Engels App.

Contacteer ons