Resultaten voor cursus engels

 
cursus engels
Cursus Engels Rotterdam Masterclass English Rotterdam.
Op zoek naar een goede cursus Engels in Rotterdam? Masterclass English biedt individuele en groepscursussen aan in het hart van Rotterdam. Onze klassikale cursus bestaat uit 10 lessen van twee uur. De lessen worden gegeven aan de Botersloot midden in het centrum van de stad. De individuele cursus Engels kan bij u thuis of op onze locatie worden gegeven. Deze cursussen zijn geheel op uw eigen behoeften en leerstijl aangepast. We stellen samen leerdoelen op gericht op de communicatievelden die u wilt verbeteren.
Engels Cursussen Trainingen ROC.nl.
Een cursus Engels geeft een goede basis voor het spreken en schrijven van de Engelse taal. Engelse vlag Wat leer je tijdens een cursus of training Engels? Met een cursus Engels leer je op een slimme en eenvoudige manier Engels spreken verstaan lezen en schrijven. Na de cursus kun je jezelf in veelvoorkomende situaties verstaanbaar maken. Daarnaast vergaar je kennis van Engelse gebruiken de inwoners en het land. Engelse taalcursussen en trainingen. Wil jij graag de Engelse taal beheersen? Schrijf je dan snel in voor n van onderstaande cursussen. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
Cursus Engels? EBC is expert voor Taalcursus Engels!
Wilt u een doelgerichte taalcursus Engels volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Engels bij EBC Talen. Taalcursus Engels bij EBC Talen. Een spoed cursus Engels bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen. Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Engels brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Engels volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur verspreid over een langere periode bijvoorbeeld één dagdeel per week. All in taalcursus Engels. In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Engels volgt u overdag en s avonds intensief privéles.
Cursus Engels Taleninstituut Regina Coeli.
Werken bij Regina Coeli. Professioneel communiceren in het Engels. Wilt u vlot een gesprek kunnen voeren in het Engels? Een Engelse presentatie kunnen geven voor een internationale klant? Een krachtige Engelse tekst kunnen schrijven? Communiceren over een specifiek onderwerp of juist in de volle breedte uw Engels verbeteren? Kies dan voor een cursus Engels bij Language Institute Regina Coeli. U leert hier precies wat u nodig heeft en tegelijkertijd zoveel meer. Inschrijven Stel een vraag. Wat houdt een training Engels bij Regina Coeli in? Dat ligt volledig aan u! Wij bieden immers taaltrainingen op maat aan.
Kleinschalige taalcursus Engels in Breda!
Onze docenten werken met de cursisten samen in een prettige informele sfeer en besteden aandacht aan alle onderdelen van de Engelse taal. In de cursus Engels komen alle onderdelen van de taal aan bod. Zo worden er in de cursus veel spreekoefeningen gedaan met medecursisten zodat uw spreekvaardigheid verbetert en u na de cursus een conversatie Engels kunt voeren. Hierbij wordt uiteraard ook gelet op uw uitspraak in het Engels. Verschillende luisteroefeningen zoals het beluisteren van een nieuwsbericht of een muzieknummer helpen u bij uw woordenschat en bij uw luistervaardigheid Engels.
Taal 4U TaalTrainingen.nl Groepscursussen Spaans Engels Portugees Italiaans Frans Duits Chinees in Breda en in Den Bosch.
Dutch B2.1 start 5 October. 15 x 15 uur. Preparation for Staatsexamen I start 4 October. 15 x 15 uur. Engels Beginner start 2 oktober. 15 x 15 uur. Engels Elementary A2 start 2 oktober. 15 x 15 uur. Engels Pre intermediate B1.1 start 2 oktober. 15 x 15 uur. Engels Intermediate B1.2 start 2 oktober. 15 x 15 uur. Engels Upper Intermediate B2.1 start 3 oktober. 15 x 15 uur. Engels Upper Intermediate B2.2 start 3 oktober. 15 x 15 uur.
TaalNetwerk Cursus Engels.
Deze wereldtaal is van essentieel belang voor iedereen die reist of op het werk met internationale mensen te maken heeft. Op de roosterpagina kunt u zien wanneer de cursussen worden gegeven en wat de prijzen zijn. Rooster Veelgestelde vragen Aanmelden. Tijdens deze cursus leert u de basis van de Engelse taal waarbij er veel aandacht is voor uitspraak en spreekvaardigheid. Onderwerpen die worden behandeld zijn o.a. het alfabet uzelf voorstellen tellen en klokkijken.
Engelse cursus Amsterdam Cursus Engels Amsterdam Engelse les.
Hier kan je alle komende Engelse cursussen in Amsterdam van Language Corner vinden. Wij bieden groepscursussen conversatie cursussen privélessen en online cursussen aan. Kies de cursus Engels Amsterdam van je voorkeur. Engels leren in Amsterdam? Kies een gezellige Engelse groepscursus in Amsterdam! Wij geven onze lessen in kleine groepen 4-8 studenten en de studenten hebben altijd een zelfde niveau als jij. Je maakt niet alleen gebruik van de studieboeken maar onze gekke en inspirerende docenten gebruiken vooral ook veel andere leuke oefeningen en activiteiten!
Cursus Engels voor beginners en gevorderden supervoordelig LOI.
Of als je wilt starten met gevorderden maar het lesmateriaal voor beginners als naslagwerk wilt gebruiken. Je kunt de cursus Engels volgen omdat je Engels een mooie taal vindt. Maar de taalcursus is ook een ideale keuze voor iedereen die naar Engeland of een ander land waar Engels wordt gesproken op vakantie gaat. Ook is de LOI-cursus Engels voor beginners en gevorderden een aanrader voor je werk. Kennis van de Engelse taal is een mooie aanvulling op je cv en geeft net die extra voorsprong op de arbeidsmarkt. Wie op vakantie gaat naar een Engelstalig land kan met de opgedane kennis bijzonder goed uit de voeten.

Contacteer ons