Resultaten voor workshop fotografie

 
workshop fotografie
Fotografie cursussen en workshops.
Meer info en inschrijven. Stel, je wilt je partner, buren, collega, vriendin, broer of zus een origineel verjaardagscadeau of kerstgeschenk geven. Verras hem of haar dan met een workshop fotografie, een fotocursus of een privéles fotografie. Met een fotoshoot voor een profielfoto.
Workshop fotografie WILDLANDS.
De fotoworkshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Je fotografeert met je eigen camera type maakt niet uit. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt en vol vol. Aanmelden is verplicht, dit kan via de aanmeldingsbutton op deze pagina.
Fotografie workshop Vink Academy Fotografielessen van Laura.
De lightroom workshop is daarmee te volgen als je nog nooit met het programma gewerkt hebt, en ook als je juist wel al bekend bent met het programma maar er meer uit wilt halen. Workshop Fotografie GO. Een 1-daagse workshop op maat voor de professionele fotograaf, gericht op groei ontwikkeling GO!
Workshop fotografie volgen? Foto Jans.
Het zou jammer zijn als u deze niet benut. Wij maken u daarom wegwijs in digitale fotografie en uw camera. Bij aanschaf van een nieuwe camera heeft u bij Foto Jans de mogelijkheid om een pluspakket aan te schaffen waarin een Startersworkshop is opgenomen. In deze workshop behandelen wij de vele mogelijkheden om uw camera beter te gebruiken.
Workshop fotografie Basis fotografie workshop.
Of wil je nu eindelijk wel eens van de automaat af? Deze praktijkgerichte eendaagse fotografie workshop in Haarlem, Utrecht of Amsterdam leert je de camera goed te bedienen en er het maximale uit te halen. De fotografie workshop in t kort.
Fotografie Workshops FotoClass.
Beleef je de ultieme Fotografie belevenissen samen met FotoClass dan ga je steeds een stuk verder in kennis techniek. Kijk op de AGENDA voor de LINK naar de reeds geplande workshops of klik de workshop van je keuze hieronder in de lijst.
Workshop Fotografie Foam Fotografiemuseum Amsterdam.
En is het, met de komst van digitale fotografie, nu makkelijker of juist moeilijker geworden om de juiste keuze te maken? De workshop is geïnspireerd op de tentoonstelling Magnum Contact Sheets, waar we aan de hand van de originele contactvellen inzicht krijgen in het werkproces van s werelds beroemdste journalistieke fotografen.
Workshop fotografie met natuurlijk licht GlamourKidz. Email. Facebook. Flickr. Instagram. YouTube.
Je te helpen in je zoektocht en ontwikkeling van je eigen fotografiestijl. Ik hoop ook jou te mogen begeleiden in je fotografische reis door middel van mijn workshop fotografie met natuurlijk licht, online individuele mentorsessies of door de fotografie opleiding!
WORKSHOP FOTOGRAFIE.
Dat kan met deze workshop fotografie! Tijdens de workshop ga je buiten aan de slag en worden de fotos besproken en wordt er gekeken wat er beter kan, met name de essentie van de foto en de compositie zullen centraal staan.

Contacteer ons