Op zoek naar workshop fotografie?

 
workshop fotografie
Fotografie cursussen en Foto workshops.
Fotografie Workshop Eindhoven. Deze basisworkshop fotografie is prima geschikt voor jou als je je camera beter wilt leren kennen en deze in één middag van de automatische stand af wilt krijgen. Wil je ontdekken hoe verschillende standen van je camera werken?
Workshop Fotografie aan het paradijs.
We bieden een ééndags workshop aan, en een workshop van twee dagen met overnachting in de boerderij, en in het seizoen is het ook mogelijk op de camping te overnachten. De workshop van één dag zal rond 10.30 uur starten en we verwachten rond 17.00 uur weer klaar te zijn.
Workshop fotografie om beter te leren fotograferen.
Een workshop kan gaan over het fotograferen met een spiegelreflex in het algemeen of over die nooit begrepen technische foefjes in het bijzonder. Over het gebruik van lichtbronnen, over macrofotografie, beeldbewerking en retouche, over portretfotografie of natuur of landschapsfotografie, etc.
Agenda Nieuwe Veste.
Fotografie en Digitale Media. Bij jou in de buurt. Infopunt Amateurkunst Breda. Werken bij Nieuwe Veste. Stichting Nieuwe Veste. Governance Code Cultuur. m d w d v z z. Nationale Voorleeslunch 2018. Expositie Verdrijving uit het Paradijs van Sam Drukker. Kinderboekenweek: Brom Beer. Makersbase doet mee aan Weekend van de Wetenschap! Kinderboekenweek: kijk eens wie er naar je lacht. Droomvallei: Esther van der Ham leest voor. Vereniging voor Volkenkunde: lezing Will Boetzkes. Foto Expo Seniorweb. Selectie van inzendingen fotowedstrijd SeniorWeb. Workshop boetseren: dierenvriendschap.
Workshop Fotografie, van Maasticht Excursies.
In de workshop Fotografie van Maastricht Excursies leert u het van een echte fotograaf. Hij weet als geen ander hoe u rekening houdt met de juiste belichting, het scherp stellen en het nabewerken van de foto's. Reserveer deze workshop tijdens een uitstapje in Maastricht, en maak daarna de mooiste foto's' van de stad tijdens uw stadswandeling.
Kamera Express Workshops. kamera-express-logo. kamera-express-logo.
Wilt u aan de slag met fotografie? Kamera Express biedt voor ieder wat wils in de vorm van workshops, lezingen en Photowalks. Hieronder vindt u een overzicht van alle Workshops. Houdt deze pagina in de gaten! Bestel nu Meer info.
Fotografie cursus Producten.
5 jaar garantie. City Foto biedt in combinatie met Fotoclub.nl diverse nieuwe fotocursussen en workshops aan, voor beginners en gevorderden. Van een informatieve startersworkshop op een middag tot een uitgebreide fotocursus van 14 avonden, er is voor iedereen wel iets interessants te vinden.
WORKSHOP FOTOGRAFIE.
Je dient zelf een SD-kaartje mee te brengen naar de workshop. Foam, het museum voor fotografie is gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam. Foam is dé plek voor fotografie in al haar gedaanten: van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch.
Workshop Fotografie Foam Fotografiemuseum Amsterdam.
Welke foutjes, toevalligheden en mislukkingen omringen jouw perfecte foto? En is het, met de komst van digitale fotografie, nu makkelijker of juist moeilijker geworden om de juiste keuze te maken? De workshop is geïnspireerd op de tentoonstelling Magnum Contact Sheets, waar we aan de hand van de originele contactvellen inzicht krijgen in het werkproces van s werelds beroemdste journalistieke fotografen.

Contacteer ons