Op zoek naar fotografie school rotterdam?

 
fotografie school rotterdam
CONTACT Rotterdamse Fotografieschool.
NB: wij maken je erop attent dat het historische pand aan de Coolhaven niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. De Rotterdamse Fotografieschool is een onafhankelijk onderwijsinstituut en is niet verbonden aan enig cameramerk, fotowinkel-keten of commerciële organisatie. 3024 AP Rotterdam.
Basiscursus Fotografie Rotterdam De Rooij Fotografie.
Basiscursus Fotografie in 12 steden. Basiscursus Fotografie Amersfoort. Basiscursus Fotografie Amsterdam. Basiscursus Fotografie Arnhem. Basiscursus Fotografie Breda. Basiscursus Fotografie Den Bosch. Basiscursus Fotografie Den Haag. Basiscursus Fotografie Eindhoven. Basiscursus Fotografie Emmen. Basiscursus Fotografie Groningen. Basiscursus Fotografie Haarlem Santpoort-Noord. Basiscursus Fotografie Nijmegen. Basiscursus Fotografie Rotterdam.
Rotterdam Fotovakschool.
Hoe is het nu met de school? Aan het begin van de 21 ste eeuw is het schriftelijk onderwijs verlaten, om plaats te maken voor de lessen in onze locaties in Apeldoorn, Amsterdam, Rotterdam, Boxtel en Venlo. Daar komen nu studenten van verschillende vooropleidingen deeltijd of voltijd-onderwijs volgen. De Basis en de Vakopleiding zijn al decennialang ons paradepaardje. In twee lesdagen per maand leer je er de principes van het fotograferen. Fotografische Vormgeving en Creative PhotoDesign zijn deeltijdopleidingen op HBO-niveau waar het conceptueel en creatief werken in de opdrachtgebonden fotografie onderwezen wordt.
SKVR Fotografie Media.
SKVR Fotografie Media is vanaf begin maart gevestigd in Rotterdam Centrum. Hier staan al onze faciliteiten tot je beschikking: ruime leslokalen, up-to-date computer faciliteiten, expositieruimte, fotostudios, een multifunctionele TV-studio en een prachtige donkere kamer. Waarom een cursus volgen bij SKVR Fotografie Media?
fotografie Rotterdamse Volksuniversiteit.
Cameraverkenning en fotografie in de praktijk 3 4. Wordt en is speciaal samengesteld voor mensen die een eigen stijl willen ontwikkelen en je wilt graag je fotografische kennis naar een hoger niveau tillen. Deze activiteit gaat door, inschrijven is nog mogelijk.
CURSUS Rotterdamse Fotografieschool.
Wil je onder persoonlijke en deskundige begeleiding snel op weg geholpen worden met je nieuwe digitale camera? Heb je de basisbegrippen van de fotografie onder de knie maar loop je tegen enkele praktische problemen aan? Geen tijd voor een cursus? Problemen moeten snel en op korte termijn opgelost worden? Wil je aan de slag met Lightroom maar het wil maar niet lukken? Hoe maak je in de praktijk een mooie en creatieve compositie? Privé-lessen vinden van maandag t/m vrijdag en in overleg plaats in onze locatie aan de Coolhaven 238c te Rotterdam wanneer het jou schikt.
fotovakschool-rotterdam.
Toegepaste fotografie TFB. Minor / Masterclass. Minor Get Visual. 31 55 35 605 22. Studeren met belastingvoordeel. HBO bachelor en HBO minoren. Fotovakschool Rotterdam Witte de Withstraat 63 3012 BN Rotterdam. T: 055 356 05 22. E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Jos van Lavieren This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Reisadvies: Vanaf Rotterdam Centraal Station. Lopen: via de Westersingel en de Mauritsweg. Bij Boymans linksaf de Witte de Withstraat in, ca 15 min. Tram: lijn 7 of 20. Uitstappen bij Museumpark 3 e halte. Metro: uitstappen bij station Beurs of Eendrachtsplein. Parkeren kan bij parkeergarage Westblaak aan de Hartmanstraat 35 in Rotterdam. De school is gehuisvest in het voormalig pand van het Nederlands Fotomuseum en direct naast NRC Café.
Fotografie Grafisch Lyceum Rotterdam.
3039 ER Rotterdam. Telefoon: 088 200 15 25. Bekijk al het werk. In de richting Fotografie leer je de digitale en traditionele fotografie door en door kennen, zowel in de studio als op locatie. Je leert alles over camera, belichtings en scantechnieken, kleurmanagement en opname en bestandsformaten.
Home Fotovakschool.
Na een vooropleiding aan de kunstacademie miste ik de kennis om mijn creaties in de markt te kunnen zetten, deze vaardigheden leer ik nu aan de Fotovakschool in Amsterdam. Lion de Noier: Deeltijd vakopleiding 1 e jaar te Rotterdam. Als grafisch vormgever creëer ik beelden en fotografie heeft daar altijd onderdeel van uit gemaakt, daarom heb ik besloten mij hierin te verbreden.

Contacteer ons