Resultaten voor cursus Nederlands

 
cursus Nederlands
TaalNetwerk Cursus Nederlands.
Nederlands niveau 1. Tijdens de cursus oefent u veel met de uitspraak van het Nederlands; u leert o.a. het Nederlandse alfabet en de getallen. U kunt uzelf voorstellen, vragen hoe het met iemand gaat, vertellen waar u vandaan komt en welk werk u doet.
Taalcursussen Nederlands Online Nederlands leren als thuisstudie NHA.
Verbeter je uitdrukkingsvaardigheid en volg een cursus zakelijke correspondentie in het Nederlands. Is Nederlands niet je moederstaal en je wil je taalvaardigheid vergroten? Volg de cursus Nederlands voor anderstaligen: een NT2-cursus die je in je eigen tempo volgt. Kies voor een cursus Nederlands van de NHA.
Cursus Nederlands Taleninstituut Regina Coeli.
We kunnen een cursus Nederlands ook incompany voor u verzorgen. Een taaltrainer komt naar u toe om een medewerker of een groep medewerkers te trainen. Wilt u dat uw medewerkers als groep les krijgen in een intensief programma, dan kunnen we een teamtraining op maat samenstellen die in ons instituut in Vught plaatsvindt.
Cursus Nederlands foutloos schrijven.
Of twijfel je over het gebruik van hoofdletters? Dan is deze online cursus Nederlands iets voor jou. Deze cursus sluit je af met een toets. Slaag je voor deze toets, dan ontvang je een certificaat. Onze cursussen hebben het CEDEO-keurmerk.
Hoe kan ik de Nederlandse taal leren? Rijksoverheid.nl.
Als u van buiten Europa komt, bent u verplicht om in te burgeren. Maar ook als u die plicht niet heeft, is het nodig om Nederlands te leren. Bijvoorbeeld om te kunnen praten over veiligheid op het werk. U kunt soms geld van de overheid lenen voor een cursus.
Opleiding Nederlandse taal voor niet Nederlands sprekenden NT2, Geïntegreerd traject naar A2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Deze cursus is vooral nuttig voor beginners. U kent bijvoorbeeld een aantal Nederlandse woorden als u een tekst leest. En als iemand langzaam tegen u praat, begrijpt u een deel van wat hij zegt. Wilt u met deze cursus Nederlands leren?
Cursus Perfect Nederlands, stel zelf je cursus samen LOI.
Je bepaalt zelf of je de hele cursus volgt, of alleen die delen waar je nog moeite mee hebt kijk bij Inhoud voor de studieduur per module. De cursus Perfect Nederlands is een goede keuze voor iedereen die moeite heeft met onderdelen van de Nederlandse taal.
Cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken NHA.
De cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken is een goede keuze voor iedereen die schriftelijke en verbale taalkennis en taalvaardigheid wil opfrissen. Werkenden en werkzoekenden, ambtenaren en ondernemers, jong en oud. Een speciale vooropleiding is voor de cursus niet nodig.
Nederlands Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Netwerken en partners. Doorzoek deze site. Talencentrum Taalcursussen Nederlands. Vertalen en corrigeren. Nederlands voor RUG-studenten en personeel. Nederlands voor Duitstaligen. Spreken en schrijven. Opleiding tot docent NT2. Training op maat. Vertalen en corrigeren. Nederlands voor RUG-studenten en personeel. Nederlands voor Duitstaligen.

Contacteer ons