Op zoek naar Online cursus?

 
Online cursus
Over de online cursus DementieOnline.
De online cursus. U bent hier.: De online cursus. Over de online cursus. Over de online cursus. Voor wie is de cursus. Inhoud van de cursus. Wie zijn de coaches. Aanmelden voor de internetcursus DementieOnline. DementieOnline, online cursus voor mantelzorgers.
Cursussen van de Bibliotheek online Bibliotheek.
Onze cursussen volg je in je eigen tijd en tempo in een online omgeving. Al gestart met een cursus? Naar je persoonlijke cursusomgeving. Cursus van de maand 2x! In januari staan er liefst twee korte cursussen voor je klaar: Slaap en Slaapproblemen.
Online cursussen op Leren.nl.
Wat wil jij leren? Ruim 60 online cursussen, gratis en vrij toegankelijk. Opvallend goede sollicitatiebrief schrijven. Sollicitatievragen moeiteloos beantwoorden. Sollicitatiegesprek sturen in jóuw richting. Loopbaankeuzes Ontdek wat voor werk je echt wilt doen. Salarisonderhandeling met goed resultaat. Door de ogen van de recruiter.
Soofos Vind een Nederlandse Online Cursus die bij jou past.
Jij kan het leren. Ontdek jouw talent en ontwikkel jouw vaardigheden m.b.v. 200 online cursussen gegeven door Nederlandse experts. Je kunt elke cursus na aankoop onbeperkt blijven volgen. Alle online cursussen zijn volledig in het Nederlands. Volg een cursus op je laptop, tablet of smartphone.
Vaarbewijs online cursus.
Nu lekker aan de gang met marifonie en VB2. Gisteren geslaagd voor me KVB1. Dankzij de geweldige online cursus van jullie de cursus zit goed in mekaar en heel leuk om te doen, zal deze cursus aan iedereen aanbevelen: wow dit word een geweldige zomer.
GRATIS ONLINE CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN.
De Letterenbibliotheek van de Rijksuniversiteit Groningen heeft een online cursus over literatuuronderzoek ontwikkeld in de elektronische leeromgeving Nestor Blackboard. In deze cursus leer je hoe je systematisch literatuur kunt zoeken in elektronische zoekbestanden. Ook bevat de cursus een rondleiding in de Online Publiekscatalogus OPC van de RuG en een rondleiding in de Letterenbibliotheek.
Cursus: Online cursus PowerPoint Springest.
In onze online cursus PowerPoint leer je niet alleen het programma van binnen en buiten kennen, maar leer je ook alles over wat nou een goede presentatie maakt, waar je geschikt beeldmateriaal kan bemachtigen, hoe je PowerPoint als krachtige grafische applicatie kan gebruiken voor illustratief werk en nog heel veel meer.Deze cursus gaat ruim voorbij aan de basis en geeft je een volledig overzicht van alle mogelijkheden die PowerPoint te bieden heeft.
KopOpOuders.nl Online cursus.
Je kunt je nu aanmelden voor deze cursus. Vragen over de cursus, kun je stellen via Contact. MEER INFORMATIE l AANMELDEN. Direct aanmelden voor Online cursus. E-mailen met een deskundige. Colofon Techniek Disclaimer Copyright Sitemap KopOpOuders 2011 project van Trimbos.
Cursusaanbod, computercursus volgen SeniorWeb.
Met de Online Cursussen van SeniorWeb leert u in uw eigen tempo, waar en wanneer het u schikt. Maak een keuze uit het cursusaanbod. Over iedere Online Cursus kunt u eerst meer informatie lezen. De Online Cursussen zijn gratis voor leden van SeniorWeb.

Contacteer ons