Zoeken naar Online cursus

 
Online cursus
Thuisstudie 300 cursussen en opleidingen Studiewereld Laudius.
Lesgeld terug als je niet slaagt! Kijk snel in ons cursusoverzicht A-Z. Engels voor beginners A1. Het laagste lesgeld van Nederland. geen cadeaus die je toch zelf betaalt. Binnen 1 minuut starten. Géén inschrijfgeld elders 30. 30 dagen GRATIS proberen. Studeren in je eigen tempo. Topdocenten met jarenlange ervaring. Erkende opleidingen en diplomas. Lesgeld terug als je niet slaagt! Kijk snel in ons cursusoverzicht A-Z.
Cursussen van de Bibliotheek online Bibliotheek.
vragen of hulp nodig? Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Als lid van een Bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Zo steek je altijd wat op. Onze cursussen volg je in je eigen tijd en tempo in een online omgeving. Al gestart met een cursus? Naar je persoonlijke cursusomgeving. Cursus van de maand. Ontdek hoe je het beste met pesten tijdens het werk kunt omgaan in de cursus van de maand september. Volgende maand staat een andere korte cursus voor je klaar als extraatje naast het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.
Cursusaanbod computercursus volgen SeniorWeb.
Met de Online Cursussen van SeniorWeb leert u in uw eigen tempo waar en wanneer het u schikt. Maak een keuze uit het cursusaanbod. Over iedere Online Cursus kunt u eerst meer informatie lezen. De Online Cursussen zijn gratis voor leden van SeniorWeb. Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap. Veilig en bewust internetten. Leer hoe u veilig het wereldwijde web opgaat en leer omgaan met de diverse dreigingen. Meer informatie Inloggen om cursus te starten. Aan de slag met Facebook. Zet na deze cursus uw eerste stappen op Facebook. Maar weet ook waar u op moet letten als het gaat om veiligheid en privacy. Meer informatie Inloggen om cursus te starten. Aan de slag met Windows 8.1.
Online cursus Mediawijsheid.
Met de gratis online cursus Stap in de online wereld van je kind word je mediawijzer en daar profiteert je kind van mee! Hoe ziet de online cursus eruit? De online cursus MOOC is ontwikkeld voor ouders/opvoeders met kinderen tussen de 8 en 12 jaar. De cursus neemt je mee in de online wereld van je kind. De volgende onderwerpen komen aan bod. Slimmer spelen en leren. Tips voor spreekbeurten en werkstukken. De lessen van elk ongeveer 60 minuten worden aangeboden in de vorm van filmpjes artikelen en korte opdrachten.
Online cursus ideaal als thuisstudie of zelfstudie Slim studeren. Studystore.nl.
Zoek op titel auteur of ISBN. Vind je boek Sluiten. Zoek op titel auteur of ISBN Zoeken. Online cursus ideaal als thuisstudie of zelfstudie. Studystore is een partnership aangegaan met Udemy. Dat betekent dat wij vanaf heden ook online cursussen aanbieden. Deze cursussen kunnen via het internet gedaan worden of offline via een app. Het enige wat je dan ook nodig hebt voor het volgen van deze cursussen is een laptop ipad of telefoon. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt een cursus volgen. Of je nu onderweg bent of thuis op de bank zit. Aanbod uit meer dan 45.000 cursussen.
Cursusoverzicht gratis cursussen Open Universiteit.
De omvang varieert van zo'n 4 tot maximaal 28 uur studie. Klik op een titel voor meer informatie over de inhoud en duur van de cursus en start direct. Aanmelden is niet nodig. Een kennismaking met Spinoza Spinoza-reeks. Middelnederlandse letterkunde als literair erfgoed Spinoza-reeks. Cultureel erfgoed van Paleis Soestdijk tot Sinterklaas. The live Experience of Climate Change. Biodiversiteit de menselijke voetafdruk lezing. Focus op Natuurwetenschappen leeswijzer. Competenties onder de loep. Het fundament van leren en doceren. Leerdoelen formuleren hoe doe je dat?
Cursusnetwerk Online Cursussen en Workshops.
Home Online Cursussen en Workshops. Online Cursussen en Workshops. Op zoek naar een online cursus of workshop? Online leren en delen van kennis wordt via Internet steeds gemakkelijker en goedkoper maar vindt alles maar eens. Cursusnetwerk helpt je daarbij. Een deel van onze cursussen bestaat uit gratis zelfstudiemateriaal bij andere is professionele begeleiding beschikbaar. Naast ons eigen aanbod vind je op deze site ook cursussen van partners als LOI NHA Studieplan en NTI. Je eigen workshop of cursus aanbieden? Op deze site kun je ook je eigen online workshop of cursus aanbieden via onze online leeromgeving. Lees hier meer over de mogelijkheden. Op zoek naar een cursus?
Grote belangstelling voor gratis online cursus over het recht in Nederland Nieuwsarchief Actueel Faculteit Rechtsgeleerdheid Over ons Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Wat als je geen bouwvergunning voor een nieuwe dakkapel krijgt? Week 5 Het strafrecht. Wanneer bega je een strafbaar feit? Kun je de straf ontlopen door een vormfout? Hoe verdedig je een ander of jezelf? De online cursus ook wel Massive Open Online Course MOOC genoemd start op 13 maart 2017 voor de derde keer en is al door 2000 deelnemers gevolgd. Een bovengemiddeld percentage rondde de volledige cursus met succes af. De cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in en meer wil weten van het recht. De cursus start op 13 maart 2017 duurt vijf weken en vraagt per week een tijdsinvestering van ongeveer 3 uur. Aanmelden kan via de website. Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.
online cursus Moeiteloos jeZelf zijn Leven in Vrijheid.
Audio mp3 / CD. Video mp4 / DVD. online cursus Moeiteloos jeZelf zijn. Terugkeren naar jeZelf en moeiteloos jeZelf zijn is een revolutionaire stap in een menselijk leven. Heb je eenmaal aan het mysterie geroken en een blik opgevangen van je Ware Zelf dan is er een onomkeerbaar proces gestart dat zich met horten en stoten voltrekt. Want jouw Ware Zelf wil opstaan. Toch is dit proces niet altijd even gemakkelijk omdat de reis terug naar jeZelf vooral gaat om onthechten. Onthechten van dat wat je niet werkelijk bent. Onthechten dus van illusies.

Contacteer ons