Resultaten voor Foto WorkShop

 
Foto WorkShop
Workshop of cursus fotografie voor spiegelreflex of smartphone voor bedrijven en consumenten en het onderwijs. foto-workshop.nl fotoworkshop: foto-workshop.nl.
Natuurlijk organiseren wij weer dagworkshops fotografie in Keukenhof. Leer in een kleine groep schitterende beelden maken van bloemen. De workshop wordt afgesloten met het printen van de mooiste resultaten. De mooiste foto wordt beloond met het schitterende boek Tulips" van Peet Romijn uit Lisse.
Workshops natuurfotografie Johannes Klapwijk Natuurfotografie.
Is er geen workshop die aan jouw wensen voldoet? Met een workshop op maat is alles mogelijk: van focus-stacking of nabewerking tot vogelfotografie. Ook voor fotoclubs verzorg ik workshops op maat. Neem eens contact op bij interesse. Inhoud van een workshop.:
Toppers en een fotoworkshop SportUtrecht.
Fotostudio Red Green Blue geeft 5 keer gratis een workshop Sportfotografie voor Kinderen aan de scholen die hun wens voor een workshop het best verwoorden. Vertel in maximaal 45 woorden waarom jouw school graag een workshop Sportfotografie wil en wie weet komt de fotograaf dan binnenkort ook bij jullie langs.
Delft Foto Workshop Airbnb.
Schrijf je dan in voor de Delft Foto Workshop. We gaan werken aan het begrijpen van de instellingen van je camera, hoe je moet fotograferen in manual modus, maar vooral hoe te werken met de belichtingsdriehoek, iso, sluitertijd en diafragma.
Fotografieweekend Schiermonnikoog cursus Natuurfotografie en landschapsfotografie SNP Natuurreizen.
Nederland Avontuur op Schiermonnikoog, 3-daagse fotoworkshop. Nederland Avontuur op Schiermonnikoog, 3-daagse fotoworkshop. De nadruk tijdens deze fotoreis ligt op het ontdekken van het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog klik hier voor meer informatie. Tijdens het weekend gaan we de verschillende landschappen van Schiermonnikoog laten zien.
Quick Start Workshop Nikon School.
1.4 Annulering van de workshop is alleen mogelijk indien een deelnemer de annulering méér dan 7 dagen voor aanvang schriftelijk aan Nikon School doorgeeft. De deelnemer dient hierbij uitdrukkelijk te vermelden welke workshop geannuleerd dient te worden alsmede de specifieke details betreffende de te annuleren workshop zoals locatie, tijd, betaalde inschrijfgeld, etc.
Cadeaubon fotoworkshop Natuurportret.
het adres waar de bon naar toe gesturd moeten worden, indien dit afwijkt van je eigen adres. Er zijn nog geen beoordelingen. Laat een reactie achter. Wees de eerste om Cadeaubon fotoworkshop te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Battuta Reizen Fotoreis Cuba met Foto-workshop.nl.
Op de laatste dag maken we nog een fotostop bij het mausoleum van Che Guevarra in Santa Clara. Kortom: dit is een prachtige korte Cuba-reis, en met de hulp van Foto-workshop.nl leer je ook nog eens heel veel over fotografie en over fotograferen.
Junior fotoworkshop Apenheul.
Deze prijs is inclusief deelname aan de fotoworkshop, ontvangst en een pauze met limonade en iets lekkers, en het gebruik van een leencamera. De best gelukte fotos zullen na de workshop beschikbaar gesteld worden aan de deelnemers. De maker van de allermooiste foto wint bovendien een leuk presentje.

Contacteer ons