Op zoek naar Foto WorkShop?

 
Foto WorkShop
Untitled Document.
workshop fotografie Hoofddorp cursus Fotocursus Hoofddorp.
Zelfs ook bij jou thuis. Dat kan dan bijvoorbeeld gaan om een workshop Lightroom om de fotos na te bewerken. In het voorjaar kunnen we je alles bijbrengen en tips geven in de Keukenhof. Neem contact met ons op voor de locaties Groenendaal, Amstedamse Waterleidingduinen e.a. Iedereen kan met elk type camera een mooie foto maken!
Workshop fotografie WILDLANDS.
De fotoworkshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Je fotografeert met je eigen camera type maakt niet uit. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt en vol vol. Aanmelden is verplicht, dit kan via de aanmeldingsbutton op deze pagina.
Fotocursus Compositie en beeldopbouw.
Hoe kun je de foto nog spannender maken? Waarom is de keuze van de uitsnede, het standpunt en het moment zo belangrijk? Voor wie is de eendaagse fotoworkshop bestemd? Deze creatieve fotografie cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden die graag zonder theoretische verhalen sprekende foto's' willen leren maken. Relatie met de andere basiscursus. Deze creatieve fotocursus staat geheel op zichzelf. Het is niet nodig de technische basiscursus fotografie Je camera de baas worden! te hebben gevolgd. Die gaat over belichting en andere technische fotografie zaken, onderwerpen die in deze creatieve fotoworkshop niet aan bod komen. Ze vullen elkaar dus goed aan. Reacties van deelnemers. Ik" dank jou voor je cursus, ik heb genoten en ben zeer geïnspireerd geraakt. Werkelijk niets op aan te merken, ik ben onder de indruk van je enthousiasme en de manier waarop je dingen overbrengt. Je presentatie op het scherm was in één woord AF! Tweemaal naar buiten was prima en de manier waarop we de foto's' besproken hebben heel opbouwend. En je lunch was heerlijk. Ik kom gauw nog iets opsteken van de technische kant" Bekijk meer reacties van deelnemers. Wat heb je nodig voor deze workshop fotografie?
Home Paardenfotoworkshop.
Basic workshop 8 juli volgeboekt. De Basic paardenfoto workshop van 8 juli is volgeboekt! We kijken alweer uit naar een leuke dag vol fotografie en. De workshops werden met humor gebracht, waren goed georganiseerd en de lunch was heerlijk! Ik vond het zo leuk dat ik ook al overwogen heb om dezelfde workshop gewoon nog een keer te doen.
Foto Workshop Leeuwarden City Events. lce_personen_icon. lce_favorite_icon_remove. lce_duur_icon. lce_inclusief_icon. lce_exclusief_icon. lce_question_icon. lce_favorite_icon_remove. lce_favorite_icon
Bekijk alle foto's.' Home Uitjes Lente Zomeruitjes Foto Workshop. Op pad met een beroepsfotograaf door hartje Leeuwarden! We beginnen met koffie/thee en iets lekkers in een gezellig etablissement. De beroepsfotograaf geeft eerst een workshop over de dos en donts in fotografie.
Fotoworkshop Puur Uitjes.
De workshop is voor iedereen leuk; of u nu beginner bent of al wat vaker de camera in uw handen heeft. Onze workshopleider is een ervaren fotograaf en speelt moeiteloos in op het niveau van uw gezelschap! Waar kunt u zich op verheugen tijdens dit uitje?
Cursussen Workshops Fotografie Kijk Zie Fotoschool.
Leer over licht sfeer, creativiteit, sterke composities en krijg persoonlijke feedback. 3 avonden en 1 praktijkdag in de duinen tot zonsondergang. Word in één avond zelfstandig nachtfotograaf door deze praktijkgerichte Workshop. Workshop Lange Sluitertijden. Word creatief met water door deze Workshop aan de kust, voor Nederland België.
Fotoreizen en workshops bij CameraNU.nl.
Tijdens de workshop geeft Marc jou veel tips en trucs hoe je het beste resultaat behaalt wanneer je bijvoorbeeld insecten of detailopnames van het plantenrijk op de gevoelige plaat wilt vastleggen. Denk hierbij aan de beste instellingen selecteren op jouw camera, wat is een goede werkafstand en niet geheel onbelangrijk, welke camera-accessoires wel en niet noodzakelijk zijn om het plezier van macrofotografie te vergroten. Ook geeft Marc een korte uitleg over focusstacking en wat tips om meer uit jouw huidige apparatuur te halen. Fotograferen is uw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat u bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor u geregeld. Wat er nog rest. uw cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen. Meer dan 54.700 likes 54.700 likes. Meer dan 15.100 volgers 15.100 volgers. Meer dan 15.300 volgers 15.300 volgers. Meer dan 292 volgers 292 volgers. Meer dan 2.200 volgers 2.200 volgers. Onze klanten beoordelen ons met een 9.3. Dé foto en videospecialist.

Contacteer ons